ccbbdd adlı üyeden alıntı
ya bırak hocam reklam kokan hareketler bunlar
ccbbdd adlı üyeden alıntı
ya bırak hocam reklam kokan hareketler bunlar
Acımadıki, acımadıki
Arkadaşlar pazar günü havanın nasıl olacağını bilen varmı ya da tahmin edebilen ?
dostlar topik aşşalara düşmüş duyurulardanda kaldırılmış vazmı geçti millet sabahın o saatinde gelipte boşa beklemiyelim..
***[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][/SIZE]DÜNYADA BİR MOTORDAN DAHA İYİ BİŞEY VARSA ODA İKİ MOTORDUR[/FONT]***
hava durumu cumartesi akşamı azıcık bir yağmur görünüyo... meteorolojinin sitesinde...
http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin...r.aspx?subPg=C
bu adresten kontrol edebilirsiniz... fakat yağmur dediği zamanlar bazen yağmıyor... nasıl oluyosa...
dostlar ben dolma bahçeye gelemicem... ben 2 arkadaşımla birlikte gelicem fuara arkadaşım bilet bulmuş bir yerden... fuar önünde buluşmak üzere...
meteor.gov.tr felaket habercisi
http://turkish.wunderground.com
Pazar
Serpintili Bulutlu. Yüksek: 59° F / 15° C Rüzgar Kuzey 15 mil / 25 KM/S
http://havadurumu.mynet.com
Pazar
Az Bulutlu En Yüksek 12° C / En Düşük 3° C
Arkadaşlar bahsi geçen sitedeki hava tahminleri özellikle 24 saat üzerindeki tahminlerde yanılma payı dünyadaki en yuksek sitelerden biridir.Kartal23 adlı üyeden alıntı
Bu nedenle daha profesyonel sitelerden aldığımız tahmin durumuna göre;
25 Mart Cumartesi :
PArçalı çok bulutlu, sıcaklık 8 derece
26 Mart Pazar:
Parçalı bulutlu, sıcaklık 10 derece..
Dolayısıyle Pazar günü Buluşıleybıl..
Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur diye bi atasözü var.
Cumartesi akşam bakıcaz nasıl olur diye.
bende oğlumla beraber gelmek istiyorum
oğlum 6 yaşında ama evde bütün gün motor sporları kanalını izliyor. anlayın artık nasıl fanatik
Ufaklıkla beraber bekleriz..
Arkadaşlar bende yarın 24/3/2006 cuma günü ziyaret edecegim 13:00 15:00 arası oralardayım 15 adet fazla davetiyem var gelenlere verecegim yoksa kapıda gene motor adına orda olanlara dağıtacağım...
gelen herkeze varVALERYX adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
Buluşma Noktasinda Değil De Kapida Olabiliyo Mu !
VALERYX adlı üyeden alıntı
bizi bulursan alabilirsin
Acımadıki, acımadıki
Buluşma noktası haricinde davetiye dağıtımı yapabileceğimizi sanmıyorum arkadaşlar..VALERYX adlı üyeden alıntı
bende bende bende
ben kamber olım fuar da dugun
gelıyoruuuuuummm
Not: sakın ha nıckımı yanlıs yazmayın sıteye c4 doserım bu kez
yettı canıma tak tak
m € c l ü q
Ben de gelebilişyorum Hafta sonu çalışması iptal resmi yazı gelmedi daha ama artık gelmesede ben Fuarda olacağım.
Sadobey +1
Slwer +1 yazmayı unutmuş o da +1 gelecek ibobey ile
Sadobey
Millet ben yarın aile ile bi gitmeyş düşünüyorum maksat motor sevgisi aşılatıp iyi bişey alıdırtmak pazarda sizinle gelmeye çalışıcağım ama söz veremiyorum birde standda kim görevli ?? bunu bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim birde eğer birileriyle karşılaşırsak sakın buluşmaya motorla geldiğimi çaktırmayın neyse görüşmek üzere sevgiler birde dostdark sana kask borcum var senin kaska el koydular
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)