Ama deniz kenarı herzaman 1 numaradır
Poğça ve börekleri iyi yerden alın kaynamasın mideniz sonra.
Ama deniz kenarı herzaman 1 numaradır
Poğça ve börekleri iyi yerden alın kaynamasın mideniz sonra.
hayırdır hocam merak etme. benim makineyi görmeyen bi benim +1 olacak şahs-ı muhterem kalmıştı. eve geliyorum ben diyince, hanımköylü oluvermek zorunda kaldıkCBR1000RR adlı üyeden alıntı
ama öğrendim ki gelen tek gt250r üzerinde baya bi test yapılmış, eheh iyi olmuş sanki dedim
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
bende bende benide yazın
Herkes kendi poğaca börek çöreğini getirsin arkadaşlar..NicemaN adlı üyeden alıntı
Bilgi için Beşiktaş çarşı içinde 7-8 Hasanpaşa fırını vardır..Ürünleri gayet iidir..Bilginize..
Benide ekleme şansınız varmı.
abi adına üzüldümcrato adlı üyeden alıntı
abi bide siyahına binerdim abi yoksa ilan falanmı verdiler lastik düşmanıdır makinanızı vermeyin die
yok abi maksat tanışmak olsun bea ama seninkindede tekere giderdim gelseydin
Acımadıki, acımadıki
benide listeye ekleyin bende geliyorum...
pazar saat 11 de buluşmak ve görüşmek üzere...
banada bilet ayırırsanız sevinirm..
bende geliyorum...
bende bende benide ekleyin...
***[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][/SIZE]DÜNYADA BİR MOTORDAN DAHA İYİ BİŞEY VARSA ODA İKİ MOTORDUR[/FONT]***
bak diyorum işte iyi ki gelmemişim diyeyok abi maksat tanışmak olsun bea ama seninkindede tekere giderdim gelseydin
kısmetse haftasonu tanışırız abi, bakalım.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Sayın admin pazar buluşma listesine benide ekleyin. lütfen
Arabayla giriliyor park yeri var. Bende arabayla gelicem oraya.MUSTURAKİ adlı üyeden alıntı
Bende orada olacağım ekleyin lütfen....
PEUGEOT SPEEDFİGHT 2001
GELLY JL 150 2001
SUZUKİ İNTRUDER 6001998
SUZUKİ TL1000S 1998
DAELİM S2 250 2005
Listedeki motorlar seninmi.dakota adlı üyeden alıntı
çok erken yaa. o saaatte haftalık uyku stokumu yapıyor olurum herhalde. neyse bakalım kalkabilirsem gelirim olmazsa fuarda görüşürük.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
bende gelcem arabayla gelcem suadiye tarafından motorsuz arkadaşlar arkada iki kişilik yer var bilginize....
GERİ GERİ KOŞMAYA BENZER BU HAYAT BİRAZ YAVAŞ TAKILMAAAA:bounce:
beni de listeye iki kişi olarak ekleyin, bende gelicem yanımda bir arkadaşım daha gelebilir.. arabayla geliyorum malesef motorum yok :( tarabya tarafından gelicem o taraflardan gelecek olan varsa beraber gidebiliriz..
selam arkadaşlar şu biletlerin fiyatını bilen varmı acaba
ÖZGÜRLÜĞÜ EN İYİ,MOTOSİKLET ÜSTÜNDE RÜZGARLA SEVİŞENLER BİLİR...
bende oto ile gelicem +1 ... yaya arkadaş olursa bende 2 kişi albilirim
***[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][/SIZE]DÜNYADA BİR MOTORDAN DAHA İYİ BİŞEY VARSA ODA İKİ MOTORDUR[/FONT]***
beleşşşlektonlu adlı üyeden alıntı
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)