[MT Antalya] 17-Haziran-2012 / Karacaören’e gidiyoruz...
Reklamlar
-
15 Haziran 2012, 15:36
Hala kararsızım arabaylamı gelsem motorlamı son dk belli olcak bakalım
---------- Post added at 12:36 ---------- Previous post was at 12:33 ----------
Bu arada bizde bir tane mangal getircez fazla kişi olacağı için yemekler hızlıca olsun
Reklamlar
-
15 Haziran 2012, 16:06
cekokk adlı üyeden alıntı
Bu arada bizde bir tane mangal getircez fazla kişi olacağı için yemekler hızlıca olsun
oda olur ama daha önemli 2 eksik var
1 kilim büyük
2 çaydanlık ( çok lazım oluyo )
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
15 Haziran 2012, 17:26
dişli işini hallettim...sanayide halaoğullarının dükkan var...hertürlüde takım taklavat mevcut...kendim söktüm taktım...
cillop gibi oldu 5tl ye hallettim...fatihim çok sağol...mehmedim sende tabiki ama artık hiç gerek kalmadı allahın izniyle
kazasız belasız bi karacaören gitmesi gelmesi kaldı artık...
-
15 Haziran 2012, 18:05
cekokk adlı üyeden alıntı
kanka sen arabayla gel boş ver motoru resim çekecen video çekecen giderken bizim fotoğrafçımız sensin biliyon
brds adlı üyeden alıntı
dişli işini hallettim...sanayide halaoğullarının dükkan var...hertürlüde takım taklavat mevcut...kendim söktüm taktım...
cillop gibi oldu 5tl ye hallettim...fatihim çok sağol...mehmedim sende tabiki ama artık hiç gerek kalmadı allahın izniyle
kazasız belasız bi karacaören gitmesi gelmesi kaldı artık...
hadi hayırlı olsun abi yeni dişlin güle güle kullan ilk izlenimin nasıl motorda değişme var mı
-
15 Haziran 2012, 19:48
fat280 adlı üyeden alıntı
resim çekecen video çekecen giderken bizim fotoğrafçımız sensin biliyon
aman aman kalsın ben almiyim....uçarsuda gördük 1 tane bile foto atmadı...
fat280 adlı üyeden alıntı
hadi hayırlı olsun abi yeni dişlin güle güle kullan ilk izlenimin nasıl motorda değişme var mı
sağol kardeşim değişim pek anlamadım desem yeridir...biraz motor rahatladı...titreşimden vs belli oluyor...
derdim hız değildi zaten bana yeter...asıl gezide belli olacak...şehir içi bitarafını yırtsan da limit 50 zaten..bakalım hayırlısı...
-
15 Haziran 2012, 21:33
brds adlı üyeden alıntı
aman aman kalsın ben almiyim....uçarsuda gördük 1 tane bile foto atmadı...
sağol kardeşim değişim pek anlamadım desem yeridir...biraz motor rahatladı...titreşimden vs belli oluyor...
derdim hız değildi zaten bana yeter...asıl gezide belli olacak...şehir içi bitarafını yırtsan da limit 50 zaten..bakalım hayırlısı...
hayırlı olsun hakan abi güle güle kullan
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
15 Haziran 2012, 23:07
benim motorunda ön dişlisi büyük orjinalden bir büyük 4. vitesim uzun kalkışlar biraz ağır
-
16 Haziran 2012, 03:53
Hemen dedikodumu yapmaya başlamışsınız Yarın oltanın bakımını yapacam. Şortlarımı yıkadım temizledim. Kısacası herşeyim hazır
-
16 Haziran 2012, 11:57
gençlik gideceğimiz yere daha önce giden varmıydı ?
-
16 Haziran 2012, 12:31
ben hiç gitmedim ama yollar cayır cayır yanıyor haberiniz olsun
-
16 Haziran 2012, 14:22
-
16 Haziran 2012, 17:20
TheAzReaL07 adlı üyeden alıntı
maddi açıdan biraz zor zmanlar geçiriyorum değilse bende gelirdim valla, gezi cazip görünüyor. Size iyi eğlenceler gençlik
-
16 Haziran 2012, 17:34
dolphin_star adlı üyeden alıntı
maddi açıdan biraz zor zmanlar geçiriyorum değilse bende gelirdim valla, gezi cazip görünüyor. Size iyi eğlenceler gençlik
sağol kardeşşim bu olmassa artık başka gezilere bekleriz
-
16 Haziran 2012, 18:51
valla bugün dolmuş ve ya otobüs arkasında bekliyorumbir sıcaklık geliyor akıllara zarar kollarım kap kara oldu.
bişey soracam bide montumu giyimmi yoksa t-shirtlemi geliyim
-
16 Haziran 2012, 19:00
ahmet0707 adlı üyeden alıntı
valla bugün dolmuş ve ya otobüs arkasında bekliyorumbir sıcaklık geliyor akıllara zarar kollarım kap kara oldu.
sen bilicen artık kardeşim
-
16 Haziran 2012, 19:20
ahmet0707 adlı üyeden alıntı
gecen manavgat motor festıvalıne ustumde tısortle gıtmıstım, sabah 9da cıktım ıkındın 4 gıbı donduk. Tısortu bı cıkardım kol ıkı renk olmus :D tısortten asagısı sıyah, ustu beyaz :D
-
16 Haziran 2012, 20:04
arkadaşlar bende koruma olarak sadece kask var problem olur mu ? bende bişeyler getireyim eksik falan ne var ? the azreal07 beni arayacaktın hala aramadın
:D
-
16 Haziran 2012, 21:00
arkadaşlar geziyle ilgili bi sorusu olan bana ulaşabilir
-
16 Haziran 2012, 22:58
tedaş kavşağı dediğimiz tedaşın karşısında durak var ordamı onu bir soruyum dedim
-
16 Haziran 2012, 23:13
evet kardeşim tedaş karşısındaki durakta oluyoruz saat 7 : 30 da herkes hazır olsun bakalım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)