[MT Antalya] 17-Haziran-2012 / Karacaören’e gidiyoruz...
Reklamlar
-
12 Haziran 2012, 19:44
Reklamlar
-
12 Haziran 2012, 21:01
hakan abi bnde olta var getirem istersen bende bilmiyom zaten tutmayı
-
12 Haziran 2012, 22:34
TheAzReaL07 adlı üyeden alıntı
hakan abi bnde olta var getirem istersen
bende bilmiyom zaten tutmayı
getir valla...bakarsın yol parasını çıkarırım...nede olsa acami şansı....çok balık tutmam olası...
-
12 Haziran 2012, 23:01
rast gele hakan abi
-
14 Haziran 2012, 08:17
güncel katılımcılar )
1 hakan abi(brds)
2 ahmet abi (ersel )
3 ahmet abinin babası
4 ahmet 0707
5 mehmet( theazreal)
6 furkan (theazreal)
7 Mehmet abi (cekok)
8 mehmet abinin arkadaşı
9 fatih abi (fat280)
10 mustafa abi (ıspartalı )
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
14 Haziran 2012, 09:39
TheAzReaL07 adlı üyeden alıntı
güncel katılımcılar
)
1 hakan abi(brds)
2 ahmet abi (ersel )
3 ahmet abinin babası
4 ahmet 0707
5 mehmet( theazreal)
6 furkan (theazreal)
7 Mehmet abi (cekok)
8 mehmet abinin arkadaşı
9 fatih abi (fat280)
güzel bir katılım olacak görünen bu hafta
-
14 Haziran 2012, 11:28
fat280 adlı üyeden alıntı
güzel bir katılım olacak görünen bu hafta
evet fatih abi bu hafta baya kişiyiz
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
14 Haziran 2012, 15:24
arkadaşlar adım '' Mehmet İlgün '' ben de bu hafta izinimi pazara aldırma ihtimalim yüksek bende katılmak isterim size mümkünse telefonum 05326814111 05423392181 organize eden arkadaş bana ulaşabilir mi gelicek olursam ne yapmam gerekiyor?
-
14 Haziran 2012, 15:56
jogabonito83 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar adım '' Mehmet İlgün '' ben de bu hafta izinimi pazara aldırma ihtimalim yüksek bende katılmak isterim size mümkünse telefonum 05326814111 05423392181 organize eden arkadaş bana ulaşabilir mi gelicek olursam ne yapmam gerekiyor?
Arkadaşım numaranı kaydediyoruz cumartesi günü ben seni ararım. Sadece sortunu havlunu birde ufak tefek eşyalarını al gel. Ben sana ulaşırım
-
14 Haziran 2012, 16:34
TAMAM DOSTUM Bİ AKSİLİK OLURSA BENİM İZİN DURUMUNDA BURDAN YAZARIM YİNE
-
14 Haziran 2012, 17:06
gitgide artıyoruz genlik :D baya güzel bi gezi olacağa benziyor
1 hakan abi(brds)
2 ahmet abi (ersel )
3 ahmet abinin babası
4 ahmet 0707
5 mehmet( theazreal)
6 furkan (theazreal)
7 Mehmet abi (cekok)
8 mehmet abinin arkadaşı
9 fatih abi (fat280)
11 mehmet ilgun
-
14 Haziran 2012, 17:46
hayırlısı....dört gözle bekliyorum pazarı....
-------------------------------------------------------------
bu arada arkadaşlar benim ön dişliyi büyütesim var teknik konularda anlayan varmı....ve tabiki lokman takımıda lazım...
geziden önce yapabilirsem iyi olur ama şart diil...
-
14 Haziran 2012, 18:09
brds adlı üyeden alıntı
hayırlısı....dört gözle bekliyorum pazarı....
-------------------------------------------------------------
bu arada arkadaşlar benim ön dişliyi büyütesim var teknik konularda anlayan varmı....ve tabiki lokman takımıda lazım...
geziden önce yapabilirsem iyi olur ama şart diil...
hakan abi ben cumartesi antalyadayım görüşelim senle beraber değiştirirz değiştirecek olursan
-
14 Haziran 2012, 18:09
lokman takımı yanlış olmuş galiba lokma takımıysa bende var hakan abi yardım ederiz
-
14 Haziran 2012, 22:49
ne biliyim ya...aklımda lokman diye kalmış...benim yandaki milyoncuda 5tl miş...iş görür gibi bakarız olmadı isterim senden tel var zaten...
tamircileri yokladım...70-80 gibi dediler bana çok geldi yaw...ön+arka dişli zincir dahil 30 tl bir ön dişli bukadar olurmu asabım bozuldu
kendim yapmayı denicem de fazla anlamadığım için biraz anlayan biri olsa iyi olurdu...
fatihim görüşelim ben o zamana kadar biraz söküp dişli ebatına filan bakayım parça ayarlamaya çalışayım...
ama sen gezmeye geliyon sıkmayayım seni...ben seni ararım...
çok sağolun arkadaşlar takıldığım yerde foto atıp sorarım..hayırlısı...
-
15 Haziran 2012, 01:31
Arkadaşlar sayımız artıyor bende bir arkadaş ekstradan arabayla gelebilir büyük ihtimalle bende arabayla gelicem. Belki bir arkadaşımda kemerden motoruyla gelecek cumartesi geceden belli olacak gene haberleşiriz. Şimdilik son durum
1 hakan abi(brds)
2 ahmet abi (ersel )
3 ahmet abinin babası
4 ahmet 0707
5 mehmet( theazreal)
6 furkan (theazreal)
7 Mehmet abi (cekok)
8 mehmet abinin arkadaşı ve Onun arkadaşı
9 fatih abi (fat280)
11 mehmet ilgun
12 Çekokun motorlu arkadaşı
-
15 Haziran 2012, 06:50
cekokk adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar sayımız artıyor bende bir arkadaş ekstradan arabayla gelebilir büyük ihtimalle bende arabayla gelicem. Belki bir arkadaşımda kemerden motoruyla gelecek cumartesi geceden belli olacak gene haberleşiriz. Şimdilik son durum
1 hakan abi(brds)
2 ahmet abi (ersel )
3 ahmet abinin babası
4 ahmet 0707
5 mehmet( theazreal)
6 furkan (theazreal)
7 Mehmet abi (cekok)
9 fatih abi (fat280)
11 mehmet ilgun
ooo süper valla gezi çok iyi olacak anlaşılan biraz daha beklersek bütün mtyi toplarız
-
15 Haziran 2012, 09:46
brds adlı üyeden alıntı
ne biliyim ya...aklımda lokman diye kalmış...benim yandaki milyoncuda 5tl miş...iş görür gibi bakarız olmadı isterim senden tel var zaten...
tamircileri yokladım...70-80 gibi dediler bana çok geldi yaw...ön+arka dişli zincir dahil 30 tl bir ön dişli bukadar olurmu asabım bozuldu
kendim yapmayı denicem de fazla anlamadığım için biraz anlayan biri olsa iyi olurdu...
fatihim görüşelim ben o zamana kadar biraz söküp dişli ebatına filan bakayım parça ayarlamaya çalışayım...
ama sen gezmeye geliyon sıkmayayım seni...ben seni ararım...
çok sağolun arkadaşlar takıldığım yerde foto atıp sorarım..hayırlısı...
yok abi ben cumartesiden kardeşimi sınava getireceğim akşam üzeri 5 civarı yaparız bu işi ben severim söküp takma işini zevkle yaparım sen merak etme bu arada dişliyi sökmeden dişli alma sakın aynı giriş yerine sahip olacak aldığın dişli ve 1 diş büyüğü olacak
cekokk adlı üyeden alıntı
1 hakan abi(brds)
2 ahmet abi (ersel )
3 ahmet abinin babası
4 ahmet 0707
5 mehmet( theazreal)
6 furkan (theazreal)
7 Mehmet abi (cekok)
9 fatih abi (fat280)
11 mehmet ilgun
mehmet kanka sen arabayla gel zaten bize fotoculuk yaparsın giderken klas fotolorumuzu çekersin arabadan video flan
-
15 Haziran 2012, 11:06
fat280 adlı üyeden alıntı
sökmeden dişli alma sakın aynı giriş yerine sahip olacak aldığın dişli ve 1 diş büyüğü olacak
biliyorum ya...o yüzden önce sökecem...sökebilirsem tabii...daha sonra sanayide dişli arıcaz...belki hallederim...yada takıldığım yerde seni beklerim...
akşamüstü iyi zaten hanımı doktora götürecem öğleden sonra boş olurum...
-
15 Haziran 2012, 11:29
brds adlı üyeden alıntı
biliyorum ya...o yüzden önce sökecem...sökebilirsem tabii...daha sonra sanayide dişli arıcaz...belki hallederim...yada takıldığım yerde seni beklerim...
akşamüstü iyi zaten hanımı doktora götürecem öğleden sonra boş olurum...
tamam abi haberleşiriz sen beni ararsın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)