Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Red Bull X-Fighters Istanbul,Turkey

Motovento
    REKLAM ALANI

RED BULL X-FIGHTERS DÜNYA TURU İLK KEZ TÜRKİYE'DE!

Dünyanın en etkileyici ve en çok takip edilen serbest stil motokros gösterisi Red Bull X-Fighters bu yıl Türkiye''ye geliyor.

İstanbul'un tarihi mekanlarından Yedikule Zindanları, 16 Haziran’da dünyanın dört bir yanında ilgiyle izlenen Red Bull X-Fighters Uluslararası Serbest Stil Motokros Yarışması'na ev sahipliği yapacak. Dünyanın en iyi 12 serbest motorkros sürücüsü inanılması güç akrobasi hareketleriyle havalanacak ve bu kez İstanbullular'ı büyüleyecekler.

Bu yıl altı durağa uğrayacak olan Red Bull X-Fighters, 2012 dünya turuna 13 Nisan’da Dubai’de başladı. Daha önce Mısır’da Piramitlerin önü, Moskova’da Kızıl Meydan ve Madrid’de Plaza de Toros gibi efsanevi mekânlarda düzenlenen Red Bull X-Fighters, 2012 Avrupa Spor Başkenti İstanbul'un tarihi Yedikule Zindanları'nda her yaştan seyirciyi coşturacak.

Kapı Açılışı : 16:30
    Şov Başlangıcı: 20:30

Etkinlik biletleri ve detaylı bilgi için:
    www.biletix.com
    www.redbullxfighters.com.tr

RED BULL X-FIGHTERS AT YEDIKULE DUNGEONS

Yedikule Dungeons in Istanbul will host this year’s third stop of Red Bull X-Fighters World Tour. Turkey was waiting so long for this breathtaking event, but now it’s time. Turkey’s heart will beat in the dungeons on 16 June 2012. What could be more epic?

It’s the third stop and probably the most interesting with its history. Yedikule Dungeons was a terrifying castle throughout empires. During Byzantine Empire and Ottoman Empire, people were hesitant to pass by it. Today?

Today thousands will run to Yedikule Dungeons in order to see the mind blowing shows of Red Bull X-Fighters. Courageous will learn what courage means in the Dungeons. Cool will learn what cool means from Red Bull X-Fighters. Dungeons of past will be the palace of extreme.

Detailed information and tickets for the third stop of the Red Bull X-Fighters World Tour on Yedikule Dungeons, Istanbul - Turkey are available on www.redbullxfighters.com.tr

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    foto_sentez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 Derbi STX 150
    Malum etkinlikle ilgili mevcut konu olduğundan bir daha yeni konu açmak istemedim.

Mekan Kazlıçeşme Meydanı olarak değişmiş olup halka açık ve ücretsizdir. 16 Haziran 2012 Cumartesi günü saat 20:30'da başlayacak olan etkinliğe gitmeyi planlıyorum.

Eğer başka gitmeyi planlayan varsa birlikte bir yerlerde buluşup grup halde izlemeye gidebiliriz. Fikir, tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum...

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    vay arkadaş bu kadar yakınımıza gelmişken kaçırmamak gerek güzel bi gösteri olacağı kesin ama arada 3 saat mesafe var
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

foto_sentez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 Derbi STX 150
    Kimse gitmeyecek mi yaw? Ücretsiz olmuş ona göre... ;)

bboy_iced - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki zx6r
    Merhaba ben anadolu yakasından araçla gidicem nasıl gidebilirim bir fikri olan varmı....
    Albert EİNSTEİN derki;
    Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Allah belasını versin böyle iş yapanın.

Ulan madem yeri vermeyecektiniz baştan anlaşırken doğru düzgün yapsanıza anlaşmayı. Şimdi bu döneklik niye? Ne güzel de ücretsiz olmuş ama izleyemeyeceğiz hırtolar yüzünden...

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    kısmetse yarın orda olmayı düşünüyorum,görüşmek üzere.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

jeansatar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kocaoglan
    Alıntı bboy_iced adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba ben anadolu yakasından araçla gidicem nasıl gidebilirim bir fikri olan varmı....

avrupa yakasına boğaziçi koprusunden geçtikten sonra,sağ sapakların birinden sahilyolu kenndy caddesine bağlantı yapınız ve eminönü,
    yenikapı,kumkapı,samatya hastanesini geçip sahil yolundan ayrılmadan sağinizda z.burnu kazlıçeşme meydanını görene dek ilerleyiniz.....çok basit ve kolayca ulaşacaksınız,
    selamlar
    “Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

engin_deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    street triple rs
    bu akşam kesin ordayım bende :D
    elit motogaraj

bboy_iced - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki zx6r
    Alıntı jeansatar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    avrupa yakasına boğaziçi koprusunden geçtikten sonra,sağ sapakların birinden sahilyolu kenndy caddesine bağlantı yapınız ve eminönü,
    yenikapı,kumkapı,samatya hastanesini geçip sahil yolundan ayrılmadan sağinizda z.burnu kazlıçeşme meydanını görene dek ilerleyiniz.....çok basit ve kolayca ulaşacaksınız,
    selamlar
    Çok teşekkür ederim
    Albert EİNSTEİN derki;
    Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bedduam tuttu galiba

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    15 dakikalık gösteri de iyiydi.
    www.motorumla.net

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    15 dakikalık gösteri de iyiydi.
    Hiç yoktan iyiydi evet ama o gösteri alanı/pist için harcanan o kadar emeğe ve yatırıma yazık oldu.

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kader kısmet... O 2 zamanlı crosslardan gelen yanık yağ/benzin kokusu beni epey tahrik etti. Canım cross istiyor şimdi de.
    www.motorumla.net

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kader kısmet... O 2 zamanlı crosslardan gelen yanık yağ/benzin kokusu beni epey tahrik etti. Canım cross istiyor şimdi de.
    Alım satım masrafları senin için yemek, benzin parası gibi sabit masraflar listesinde herhalde.
    YÖRÜK ve inzell bunu beğendiler.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler