bugun 6 gıbı boludan geldim tuzlaya komple gezmis kadar oldum oraları baldızı yurttan almaya gıttım arabayla cok sıcak tı
bugun 6 gıbı boludan geldim tuzlaya komple gezmis kadar oldum oraları baldızı yurttan almaya gıttım arabayla cok sıcak tı
www.erkakurye.com
bende katılacağım aksilik olmazsa kağıthanede oturuyorum beraber gidelim
45 gelemiyorum çok üzgünüm tüm planlarımı bu güne göre yapmıştım ama malesef :(... benm yerimede gezin. kazasız belasız insallah..
Bakımsız motor yol almaz, yolda görünce itler bile tenezzül edip peşinden koşmaz.:mrgreen:
Arkadaşlar bu Levent BP, Kanyon'un bulunduğu caddede mi?
alper tim varsa ben yokum
bu güvenlik işinden bu yüzden nefret ettim tiksindim...nöbetteyim..diğer milyonlarca insan bir cumartesi akşamı sakin kafayla yatıp güzel bir pazara merhaba dedi...diyecek..ama ben uyumak zorundayım en azından 13 14 e kadar...işte eyle...kalaba gezilerden oldum olası nefret ettim bu arada...motorunla gaz açamazsın...mıy mıy gitmek zorundasın...düşük hızlarda eziyet veriyor...oraya gidiyon servis geç başlıyor vs ben açım abi hemen siparişim gelecek...ooovv panpa naber diyalektikleri falan çok sıkıcı ya..gangalarla sohbet edemiyoz kalabadan kim kime dum duma...kimseyi tanımayanın ilk geziye katılanın vay haline kendini çok yalnız hisseder...sen mete hanmısın vayy başkan naaaber hesabı hayran kitlemin tekkeye olan saygı ritüelleri artık ilgi budalası oldum desem yeridir..şöhreti taşıyamıyorum artıkşımarmayıda bilmiyom kuzu gibin köşemde takılıyom..halbuki ben tesislerin salıncağına binip biri ittirsin istiyom romantizm yaşıycam belki yengenizle yoh onuda yapamıyoz 200 kişi içinde...e niye gelem la ben...müridler çok seviyo abi bu ilgiye alakaya ilayık olmadığımı düşünüyorum... halis agamın o ekşi suratıda hiç çekilmez valla neyse şaka bi yana dediğim gibi uykusuzum oralarda esneyip mıymıylanmamak adına böylesi daha hayırlı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:02 ----------
Dipnot...piyanist irfan şu an çalışmakta fırında ekmek çıkarıyor...yanında acayüp eyüp var...yarasa gibi adamlar valla bu kafayla geziye katılacaklar uyumayacaklarmış..ben yapamam bunu şahsen en az 6 saat uyumam lazım...katılımcı arkadaşlar öndekine fazla yaklaşmasınlar...ani freninin nelere malolabileceğini unutmayın...geçen karamürsel gezisinde bir apaçi varmış mesela..benim olduğum gezide apaçiik yapan adamı uyarmadan döverim sonra tatsızlık çıkar...o yüzden de bu tarz ortamlarda bulunmuyorum bir dengesiz çıkacak tuhaf tuhaf motor sürecek ben duramam dalarım gün mahfolur...dikkatli gidin kazasız belasız dönün...Allah korusun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gün geldi catti.. Size kazasiz belasiz bir gün diliyorum...
Hersey gönlünüzce olsun..
Dikkatli olun hepiniz...
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
sabah uynadık hava güzel rüzgar az..sıkı giyinip geleceğim anlaşılan...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
kazasız belasız gidip gelmeniz temennisiyle...
arkadaşlar herkezlere bolllca zevkli geziler..motorum olsa inanın gelmek isterdim :(
saygılar..
birGarip..
video da isteriz sırf fotoğraf olmaz
Tüm dostlara selam inşallah unutulmaz bir gezi olur
Sağlıklı ğidip gelmeniz dileğiyle iyi yolculuklar dilerim
Bizim burda hava on numara bende kendi çapımda bir gezi yapayım
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)