6. Geleneksel Motosiklet.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi 3 Haziran 2012 Pazar
Reklamlar
-
01 Haziran 2012, 21:28
[QUOTE=ghostcorc;2703691]siz sahildenmi gideceksiniz izmite yani eski yoldanmı???[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------
ghostcorc adlı üyeden alıntı
siz sahildenmi gideceksiniz izmite yani eski yoldanmı???
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------
erol elimde 1 tane yedek var eğer alper dağıtmazsa sana veririm daha sonra ;giderken değilde dönüşte pazargünü çok ıslanndım bursa girişte ve gölcük civarında ama sadece ayaklarım ıslandı yeni aldığım mont ne su ne rüzgar geçirdi verdiğim para helal olsun altımdada yağmurluk vardı yani sadece ayaktan ofsayta düştüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------
vallaha ona cevap verecek karamürsel gurubu
aynen eski yoldan gidicez e-5 üzerinden
Reklamlar
-
01 Haziran 2012, 22:07
otoban geçen hafta gittiğimde kapalıydı. bir süre otobanda gitttikten sonra mecburen e 5 e döndüm. bilginiz olsun
-
01 Haziran 2012, 22:46
Alper ;millet sticker istiyor.Ben Karamürsel-Kızderbent gezisinde epey dağıtmıştım elimde bir kaç tane daha kaldı sanırım,eğer elimde kaldıysa 3-5 tane dağıtabilirim.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
01 Haziran 2012, 22:50
Düzeltme yapayım arslanfb +3 maaile ordayız...
-
01 Haziran 2012, 23:05
Tüm sayfaları okumadım onun için sorulmuş olabilir. Bir sorum olacak..
Kendi etini getirenler için pişirme fiyatı ne kadar. Yine servis mi açılıyor yoksa farklı bir durum mu söz konusu? Çünkü ben ekmek vs yemiyorum. Verdikleri 4 tane köfteyle de doymam. Onun için kendim getirmek istiyorum. Bilen arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun.
Teşekkür ederim..
-
01 Haziran 2012, 23:13
Reşit adlı üyeden alıntı
Tüm sayfaları okumadım onun için sorulmuş olabilir. Bir sorum olacak..
Kendi etini getirenler için pişirme fiyatı ne kadar. Yine servis mi açılıyor yoksa farklı bir durum mu söz konusu? Çünkü ben ekmek vs yemiyorum. Verdikleri 4 tane köfteyle de doymam. Onun için kendim getirmek istiyorum. Bilen arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun.
Teşekkür ederim..
Bu soruyu forum dışından da bir kaç kişi sordu,tam olarak açıklık getirilirse iyi olur.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
01 Haziran 2012, 23:17
merhabalar ben forumda yeniyim gelmeyi çok istiyorum. motorum 180lik kanuni phantom ilk başta biraz endişelendim yüksek cc motorlar çok olursa arkada nal toplarız diye ama yeterli heralde.
mehmetçikten hareketten sonra 85 km aralıksız olmucak gezi heralde belirli yerlerde dinlenme var dimi
depom dolu kgs var tutkumda var
cc konusunda görüşlerinizi bekliyorum
saygılar
-
01 Haziran 2012, 23:21
abana1903 adlı üyeden alıntı
merhabalar ben forumda yeniyim gelmeyi çok istiyorum. motorum 180lik kanuni phantom ilk başta biraz endişelendim yüksek cc motorlar çok olursa arkada nal toplarız diye ama yeterli heralde.
mehmetçikten hareketten sonra 85 km aralıksız olmucak gezi heralde belirli yerlerde dinlenme var dimi
saygılar
gel tabi toprağam ya adamlar activayla geliyo senin 180 cc makinan orta sınıfla bile gider motoruna güveniyosan düşünme abanalımısın..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
01 Haziran 2012, 23:24
saygılar
Kimsenin arkada birini bırakacak hali yok. Bu güne kadar olmadı öyle bir şey. Zaten grup lideri ve grup artçısı olacak diye biliyorum. Yoksa da olmalı diye düşünüyorum. Topluca mola verilmiyordu geçen senelerde. Ama kendi grubunu oluşturanlar dinlenmek ve sigara içmek için mola veriyorlardı. Zaten kısa bir güzergah. Küçük motosikletlerle 60-80 dakika arası sürüyor. Molaya çok da ihtiyaç yok gibi. Her ihtiyaç Mehmetçik vakfında karşılanır ve yolda acıkılır. Tesiste de karınlar doyurulur ve muhabbetin dibine vurulur..
-
01 Haziran 2012, 23:24
İyi akşamlar Bizde Boludan dört emekli dört motorla nasip olursa geziye katılmak istiyoruz listeye bizi de eklerseniz sizlerle tanışmaktan memnun olacağız.
-
01 Haziran 2012, 23:25
saygılar
sorun olmaz arkadaşım,son grup genelde 90-100 km hız aralığında seyreder.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
01 Haziran 2012, 23:28
-
01 Haziran 2012, 23:34
bende varım abana 1903
evet abi abanalıyım
ben kardeşimle geliyorum ozaman kaçıramam bu olayı
hep bu etkinliklerin hayalini kurardım katılmak şimdiye nasipmiş
kendimi bi an asker ocağinda zannettim toprak görmek ne güzel oluyomuş abananin neresindensin yaş kaç ..
-
01 Haziran 2012, 23:36
KYMCO14 adlı üyeden alıntı
İyi akşamlar Bizde Boludan dört emekli dört motorla nasip olursa geziye katılmak istiyoruz listeye bizi de eklerseniz sizlerle tanışmaktan memnun olacağız.
Bi emeklide Düzce'den var,kısmet olursa tanışırız.
-
01 Haziran 2012, 23:37
Mobilden giriyorum bi müslüman şu listeyi yenilesin...yeni katılan arkadaşlarda eklensinki listemiz coşsun
-
02 Haziran 2012, 00:01
esirci adlı üyeden alıntı
Bi emeklide Düzce'den var,kısmet olursa tanışırız.
abi kısmetse orada sizinle özellikle tanışmak isterimmm .... malum ybr 250 alma arifesşndeym bnde...
-
02 Haziran 2012, 00:04
engin_deniz adlı üyeden alıntı
abi kısmetse orada sizinle özellikle tanışmak isterimmm .... malum ybr 250 alma arifesşndeym bnde...
Tanışırız İnşallah,
-
02 Haziran 2012, 00:05
21 yaşındayım abana küçük yer abi biliyosun merkez :D gidemedim özledim memleketimi ya 2009da istanbula geldim okul davasına gözümde tütüyo mis gibi denizi sahili ah ah
-
02 Haziran 2012, 00:11
[QUOTE=abana1903;2703943]
sedat_57 adlı üyeden alıntı
kendimi bi an asker ocağinda zannettim toprak görmek ne güzel oluyomuş abananin neresindensin yaş kaç ..
21 yaşındayım abana küçük yer abi biliyosun merkez :D gidemedim özledim memleketimi ya 2009da istanbula geldim okul davasına gözümde tütüyo mis gibi denizi sahili ah ah
abana bozkurt kalkıyoooşöför hayrettini tanıyon mu abanada bilmeyen yok abana bozkurtta şöför
-
02 Haziran 2012, 00:13
Kocaeli İl Temsilcisi
arkadaşlar karamürsel ve bursadan gelecek arkadaşlarla sabah müsait gördüğünüz saatte balık adasında toplanıp hareket edebiliriz , telefonum olan arkadaşlar birbirimizle irtibata geçelim , özcan 1980- bursadan gelirken boyalıca üzerindenmi geleceksiniz ?
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)