6. Geleneksel Motosiklet.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi 3 Haziran 2012 Pazar
-
22 Mayıs 2012, 19:36
Arkadaşlar hangi birinize yazacağımı şaşırdım daha vakit var paralıyola giriş varya gişelerin orası haritasını atacağım birazdan gişelerin girişinde sağda büyükçe bir alan var orada sizi bekleyebilirim buluşma yerine beraber gideriz ama mutlaka bir shell'e uğrayıp KGS alın çünkü grup otoyoldan gidecek ama isterseniz yeteri kadar kişi olursak eski yoldanda izmite gidip orada buluşabiliriz çünkü büyük motorlar hararet probleminden otobanda gazlayacaklar bizide gaza getirebilirler kopmalar olabilir grupta siz bilirsiniz bana bilgi verin ona göre program yapalım otoyoldan gidelim derseniz KGS lerinizi hazırlayın yada eski yoldan gidelim derseniz buluşma yeri ve saati belirleyelim bana bilgi verin ...
Bu harita 1. ve 2. köprüden paralı yola giriş
http://img850.imageshack.us/img850/4451/genelgidiat.png
Bu harita ise parayolun girişine nasıl geleceğiniz bir önceki haritanın devamı
linkleri de atıyorumki daha büyük inceleyebilin diye http://img845.imageshack.us/img845/8...umayerimiz.png
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Reklamlar
-
22 Mayıs 2012, 22:31
XBARACUDAX adlı üyeden alıntı
Ben çerkezköyden gelicem buralardan gelecek arkadaşlar varsa beraber gitmek isterim yardımcı olursanız sevinirim zaten istanbulunda yabancısıyım kendimi gelmek için zorlanacakmışım gibi hissediyorum inşallah bi aksilik olmaz.
arkadaşım biraz harita bilgin varsa sana harita atıyorum çekmeköyde nerede oturduğunu bilmediğimden herhangi biyerden çıkış verdim çekmeköyden şile yoluna ama ümraniye yoluna giriyorsun carrefoura gider gibi TEM in üzerinden geçince ilk sağa giriyorsun ve bostancı yönüne doğru gidiyorsun
http://img171.imageshack.us/img171/4...ekybostanc.png
ikinci haritada ise TEm yoluna girdikten sonra ilk sağa çıkıştan paralıyola giriyorsun gişelere kadar geliyorsun sağda geniş biryer var biz orada sizi bekliyor olacağız daha sonra saat veririm
http://img52.imageshack.us/img52/367...yolageliin.png
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------
Hedef_Turan adlı üyeden alıntı
Anadolu yakasından geleceğim ama leventte katılacağım siz değerli mt ailesine ana buluşma yerine kadar o hevesle tek süremem
karşıya geçip bide köprü ücreti ödeme boşuna grup nasılsa 2. köprü yolundan gelicak kavacıkta buluşuruz beraber gruba katılır gideriz yada bilmeyen arkadaşlar var onlara harita atıyorum gişeler girişte onları bekleriz sonrada grup gelince hepberaber buluşma yerine haraket ederiz .. daha vakit var daha detaylı program yaparız ...
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
22 Mayıs 2012, 22:43
ghostcorc adlı üyeden alıntı
arkadaşım biraz harita bilgin varsa sana harita atıyorum çekmeköyde nerede oturduğunu bilmediğimden herhangi biyerden çıkış verdim çekmeköyden şile yoluna ama ümraniye yoluna giriyorsun carrefoura gider gibi TEM in üzerinden geçince ilk sağa giriyorsun ve bostancı yönüne doğru gidiyorsun
Arkadaşın verdiğin haritadan faydalanabilmesi için önce Çerkezköy'den Çekmeköy'e gitmesi gerekiyor.
-
22 Mayıs 2012, 23:04
merhaba, gökhan arkadaşımız çıkış resimleri vermiş ama, yuvacık'a gideceğimize göre oradan bir önceki İzmit, Yalova, Bursa, Otogar çıkışından çıkmanız. hatta mümkünse ilk izmit çıkışından çıkmanız daha mantıklı. Karşılayacağız sizi orası beklemek için en müsait yer bizim için - diye düşünüyorum- piyanist irfan abimizle henüş tanışamadık ama onun fikir belirtmesini isterim.
-Lütfen yanlış anlaşılmasın. Kocaeli 'den sizi karşılayacağımız için sizin en sağlıklı olan nokta için öneride bulunmak istedim. Tabi grup liderinin planıda önemli -
-
22 Mayıs 2012, 23:30
her tür motorla organizeye katılınabiliyor mu ps150i sahibiyim.. teşekkürler...
-
22 Mayıs 2012, 23:47
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
23 Mayıs 2012, 00:06
benim motor 50 cc bende gelebilirmiyim Ramço kardeş..sıkıntı yaratmaz yolda galiba olmadı ip bağlar çekeriz..
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
23 Mayıs 2012, 00:16
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
23 Mayıs 2012, 00:25
karşıya geçip bide köprü ücreti ödeme boşuna grup nasılsa 2. köprü yolundan gelicak kavacıkta buluşuruz beraber gruba katılır gideriz yada bilmeyen arkadaşlar var onlara harita atıyorum gişeler girişte onları bekleriz sonrada grup gelince hepberaber buluşma yerine haraket ederiz .. daha vakit var daha detaylı program yaparız ...
Şenol abi helal olsun sana böyle hizmet başka yerde yok MT farkı Nasıl istersen abi dediğin gibi zaman var her plana riayet edilir.
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
-
23 Mayıs 2012, 00:39
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
eyvallah kardeşim
anlaşılan iyileştin galiba,motora binmeye başladınmı.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
23 Mayıs 2012, 00:41
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
benim motor 50 cc bende gelebilirmiyim Ramço kardeş..sıkıntı yaratmaz yolda galiba olmadı ip bağlar çekeriz..
motoru 12 taksit aldın galiba Tamer'cim
-
23 Mayıs 2012, 01:26
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Arkadaşın verdiğin haritadan faydalanabilmesi için önce
Çerkezköy'den
Çekmeköy'e gitmesi gerekiyor.
vallaha ben onu çekmeköy görmüşüm yoğun bir anıma geldi heralde ya nasıl yaptım bu hatayı
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------
XBARACUDAX adlı üyeden alıntı
Ben çerkezköyden gelicem buralardan gelecek arkadaşlar varsa beraber gitmek isterim yardımcı olursanız sevinirim zaten istanbulunda yabancısıyım kendimi gelmek için zorlanacakmışım gibi hissediyorum inşallah bi aksilik olmaz.
arkadaşım özür dilerim ters bir zamanıma geldi heralde ama yarın sana çerkez köyden nasıl geleceğinin detaylı bilgisini vereceğim tamam..
-
23 Mayıs 2012, 01:54
Super Moderator
kocaeli gurubundaki arkadaşlar kandıra gişelerden çıkmayacakmıyız
size neresi uygunsa şimdiden yazın düşüncelerinizi 3 hazirana kadar karar verelim hangi gişelerden çıkacağımıza
benim bildiğim her sene kandıra gişelerden çıkış yapıyorduk
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
23 Mayıs 2012, 10:47
Kocaeli İl Temsilcisi
Alper_tim adlı üyeden alıntı
kocaeli gurubundaki arkadaşlar kandıra gişelerden çıkmayacakmıyız
size neresi uygunsa şimdiden yazın düşüncelerinizi 3 hazirana kadar karar verelim hangi gişelerden çıkacağımıza
benim bildiğim her sene kandıra gişelerden çıkış yapıyorduk
en kısa yol bildiğin yoldur alpertimim piyanistim kocaeli için sıkıntı olacağını kendi adıma sanmam özellikle kocaeli içinden gelecek arkadaşlar bir yolunu bulur sizi yakalar diye düşünüyorum , zaten bir şekilde yuvacıkta buluşuruz bana biraz ters düştüğü için doğudan buradan gelecek arkadaşlarla sizleri karşılamaya yada duruma göre yuvacığa geçebiliriz
istanbuldan gelen sizler kalabalık geleceğiniz için bence hiç yollarda duraklama vs. yapmayın izmit insanı sizi her şekilde bulur öperim gıdıştan
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:44 ----------
ikinci haritada ise TEm yoluna girdikten sonra ilk sağa çıkıştan paralıyola giriyorsun gişelere kadar geliyorsun sağda geniş biryer var biz orada sizi bekliyor olacağız daha sonra saat veririm
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------
şenol abi sen ne mübarek bi adamsın beyaaa, onca gençlik varken sanamı bırakıyorlar bu harita işlerini vay tembeller vayyy yatın kalkın şenol abi gibi bi adam var başımızda
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
23 Mayıs 2012, 11:56
kandıra çıkışı yani otogar çıkışı doğrudur. ancak yukarıdaki resimlerdeki çıkış kandıra - otogar çıkışı değil bir sonraki kartepe çıkışı. o yüzden uyarmak istedim.
-
23 Mayıs 2012, 12:59
-
23 Mayıs 2012, 13:29
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Doğu gişesinden çıkılacaksa, 15-16 km kadar yol uzar.
Kandıra da mı karşılayacağız,doğu da mı İstanbul'dan gelenleri ?
-
23 Mayıs 2012, 15:05
Super Moderator
arkadaşlar gerekli görüşmeleri yaptım KANDIRA gişelerden çıkış yapacağız şehir içine girmemek için
kocaeli ve çevresinde olan arkadaşlarımız bizi gişe çıkışında bekleyecekler ve toplu şekilde yuvacığa hareket edeceğiz
bu vesileyle çıkış yapılacak yer tartışması da bitmiş oldu
şenol abi sizde telsiz varsa ben orda el koyarım telsizlere sıkıntı yok
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
23 Mayıs 2012, 21:25
Alper_tim adlı üyeden alıntı
arkadaşlar gerekli görüşmeleri yaptım KANDIRA gişelerden çıkış yapacağız şehir içine girmemek için
kocaeli ve çevresinde olan arkadaşlarımız bizi gişe çıkışında bekleyecekler ve toplu şekilde yuvacığa hareket edeceğiz
bu vesileyle çıkış yapılacak yer tartışması da bitmiş oldu
şenol abi sizde telsiz varsa ben orda el koyarım telsizlere sıkıntı yok
alper bende 2 tane telsiz var birini sana verebilirim bir tünal abi ile iletişime geç ondaki adeti de öğren ona göre organize olalım çünkü toplu gezide belirli aralıklarla telsizliler olursa yani bir başta bir ortada birde sonda olası herhangi birşeyi anında birbirimize iletiriz kopma olabilir allah saklasın kaza olabilir arıza olabilir gibi..
-
23 Mayıs 2012, 21:38
Alper ç.ğköfte çarşambası , bugün olan çarşamba mıydı?
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)