Bana teşekkür ettiğin için teşekkür ederim...
Şaka maka bu sene İzmir'i apar topar aradan çıkarıp geçmeyeyim diye az önce bir bavulumu İzmir'e gönderdim bile Artık el mahkum almaya geldiğimde hem krokili hem karmacoma'lı bir Teras isterim ben de...
Bana teşekkür ettiğin için teşekkür ederim...
Şaka maka bu sene İzmir'i apar topar aradan çıkarıp geçmeyeyim diye az önce bir bavulumu İzmir'e gönderdim bile Artık el mahkum almaya geldiğimde hem krokili hem karmacoma'lı bir Teras isterim ben de...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
sen izmirde ne krokisi kullanacan, telefon kulleneceksin uleynn o kadar,
ama şu kroki uygun bir yerde işine yarayacak umarım, bunu kullan
[/URL]
doğru dedin hasancım bir krokinin 400 yıl hayri var, Hatta bir bir ölçekli planın 4000 yıl Sami, bir haritanın 8000 yıl Rıfkısı var
bende sizleri uzaktan tanıyorumsu gibiyim ama sayılmaz tabi , ilk fırsatta tanışabilmek dileğiyle
Bu zamanda helal benzin emmiş, gidonuna manetine erkek eli değmemiş, karbüratörüyle şanzumanıyla oynanmamış, yakıt pompası diyaframı aşınmamış iyi aile motosikleti bulmak zor be Modum.
Teşekkür teşekkür, Sizin yüzünüzden süper kahraman yetişmiyo memlekette
May The Force Be With You
Abi ne adamsın
Yine gülerek okudum mesajını.
Bir kaç gündür giremiyorum,işler sıkıntılıydı
Döktürmüşsün yine,yeni kroki de çok sağlam olmuş
Olcan,bavulun elimizde.. Eğer onu geri istiyorsan vereceğim adresteki çöp kutusunun yanına 20 bin dolar koyacaksın,ya da kendin geleceksin o da olur.. Zabıtaya haber verirsen bavulunu unut.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)