Motosiklet.net 2 Fuarda Da Katilimci Bulunuyor. Standimiza Bekliyoruz!!!
Reklamlar
-
Admin
Değerli motosiklet.net üyeleri,
Motosiklet.net - Motosiklet Türkiye her 2 fuarda da katılımcı bulunuyor.
Bu fuarlardan ilki olan Motosiklet 2006 / 23-26 Mart Lütfi Kırdar-Rumeli Exhibiton Center da yerimiz HOL1 den HOL2ye geçiş kat arasındadır…
2. Fuar olan Motoshow'06 / 30 Mart - 2 Nisan Dünya Ticaret Merkezin de yerimiz dış alan aktivitelerinin ve şovların yapılacağı alanın içerisinde ana kapı girişinin önündeki ilk çadırdadır.
2. Fuar için.. fuar alanı içerisindeki yönlendirmeler üyelerimize yardımcı olacaktır. Ayrıca tüm ziyaretçilere dağıtılacak yönlendirme haritalarının içerisinden takip edilebilecektir. Fuara motorlarıyla gelecek üyelerimiz otoparkta motorlar için ayrılmış bölümden ücretsiz olarak faydalabileceklerdir.
Her iki fuarda
Tüm üyelerimizi fuara geldiklerinde gezmeye başlamadan önce yeni yaka kartlarını(eskisi üzerinde değişiklikler yapılmıştır) almak için ilk olarak www.motosiklet.net standlarına bekliyoruz.
Yaka kartlarınızı fuardan sonraki organizasyon ve buluşmalarda da kullanmak üzere saklamanızı rica ediyoruz.
Her iki fuarda
Ayrıca motosiklet.net üyelerine özel hediye çekilişlerimiz olacaktır. Standlarımıza yaka kartı takmaya geldiğinizde hediye çekiliş numaranızı almayı unutmayınız. Hediye kazandığınız takdirde hakkınızı kaybetmememiz için Çekiliş No, Nickname, Ad Soyad, telefon ve imzanızın bulunacağı belgenizi saklamanız gerekmektedir…Çekiliş sonuçları fuarların son günü tüm üyelerimize duyurulacaktır…
Ayrıca fuar süresince yapacağınız alışverişlerde motosiklet.net üyelerine özel indirimler sunulması için çalışmalarımız sürmektedir.
Fuar öncesi site yönetimi tarafından veya site yönetimiyle iletişime geçerek kendinizin lider olarak organize etmiş olduğunuz buluşmalara gelen üyelerimize davetiyeleri buluşmalarda verilebilecektir. Lider olarak yapacağınız organizasyonun detaylarını site yönetimine sunarak site yönetimi gözetiminde başlık açarsanız davetiyeleriniz temin edilecektir.
Tüm motosiklet.net üyelerini her iki fuara da bekliyoruz. Fuarlardaki motosiklet.net standları hepimizin tek buluşma noktası olacak kendi standınıza sahip çıkmayı unutmayın.
MOTOSİKLET.NET TUTKU YARATIR.
Reklamlar
-
Ankara'dan kalkıp geldiğime değer umarım
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
Motosiklet net olarak orada olan tüm arkadaşlara iyi eğlenceler iki fuar günlerindede işlerim olduğu için üzülerek katılamamaktayım...
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
umarım son anda bi aksilik çıkmaz da gelirim. gelirsem kesin uğrarım standa. görüşmek dileğiyle
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
-
bu nedemek?
şu demek tabiki ilk önce motosiklet net standına gitcez ondan sonra fuarı gezeceğiz çalışmalarınız için teşekkürler kısmetse geleceğiz
-
skullhunter biz hayırlısıyla gurup olarak izmirden geleceğiz biliyorsun,1 nisan ctsi günü motoshow2006 da buluşmak üzere
not:şu anda 24 kişiyiz,herkese yetecek davetiyemiz var,ama sayımız çoğalırsa davetiye ihtiyacımız olabilir,bu durumda kenan size bildirir.
-
fuara gelirsem uğrarım sanırım,heralde,belki,yani belki
-
ben gelecem kesin ilk işim standa ugramak.hayırlı olsun
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Böle bişeyin Türkiyede ilk oldugunu biliyoruz dimi arkadaşlar.. İlk defa bir motosiklet sitesi fuarlarda aktif katılımcı durumundadır..
-
alican abi motoshowdaki katılımcılara bakınca motordelisi ve womanriders'ı da göreceksin.
ilk defa bir motosiklet sitesi değil; ilk defa birkaç motosiklet sitesi.
-
Abiler allah izin verirse 26 sında oradayız.Zannedersem 60 motor gelecez.Türkiyenin her tarafından bizim gibi arkadaşlar gelecek olursa park alanı bize yetermi.Bu benim ve birçok arkadaşımım ilk gelişi olacak.Bu sebepten dolayı park alanının problem yaratıp yaratmayacağından korkuyoruz.Bilen bir arkadaş bu konuda bana bilgi verebilirmi?
-
hangi sitenin 16 467 üyesi var tabiki bizim bir farkımız olacak herşey bir yana hangi sitenin içinde bu kadar yakışıklı admin ve barış ( bbrr )kardeşim kadar karizmatik modu var ( biletim var aklınıza birşey gelmesin ) sadece biraz yalakalık yaptım
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
bildiğim motosiklet sitelerinin hiçbirinin 16467 üyesi yok. ya 16467'den fazla ya da 16467'den az.
-
-
Neye Nasıl Bakarsan Onu Öyle Görürsün.
-
tükan sizin arkadaşlar...
Paylaşımlarımız ve yolumuz hep açık olsun!
-
İlk açıklamalarda stand olmayacağı izlenimi uyanmıştı bende. Motosiklet dostlarını bir araya getiren, paylaşım ortamı yaratan sitemizin, göz önünde olacağı bir yerde görememek bizleri üzerdi. Bu paylaşım sadece sanal alemde kalmamalıydı.
Fuarda görüşmek dileğiyle, motorla gelecek arkadaşlara kazasız belasız sürüşler dilerim...
-
bak gelirim sizede uğrarım ama söz verdiğiniz gibi alışvrişlerde indirim yaptırmazsanız kızarım. Unutmadan bir A&A almak için gelicemde.
-
selam skulll.. ellerine saglık bizler için yoruluyosunuz.ben şahsım adına söylüyorum oraya gelip te sitemizin standına uğramadan gitmek olurmu.gerçi ben fuarda (gıda fuarında cnr da)bir firmanın stantını kurucam o yüzden 2 gün önceden ist. olucam.sıksık gelirim stantımıza belkide beni kovalarsınız.haaa buarada bizim sitenin stantı için yapabilicem birşey varmı.imkanlarım dahilinde elimden gelen birşey olursa seve seve yaparım.Hep varolmasını istediğimiz sitenin taşının altına omuz vermek isterim
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler