Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Motosiklet.net 2 Fuarda Da Katilimci Bulunuyor. Standimiza Bekliyoruz!!!

REKLAM ALANI
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Değerli motosiklet.net üyeleri,

Motosiklet.net - Motosiklet Türkiye her 2 fuarda da katılımcı bulunuyor.

Bu fuarlardan ilki olan Motosiklet 2006 / 23-26 Mart Lütfi Kırdar-Rumeli Exhibiton Center da yerimiz HOL1 den HOL2ye geçiş kat arasındadır…

2. Fuar olan Motoshow'06 / 30 Mart - 2 Nisan Dünya Ticaret Merkezin de yerimiz dış alan aktivitelerinin ve şovların yapılacağı alanın içerisinde ana kapı girişinin önündeki ilk çadırdadır.

2. Fuar için.. fuar alanı içerisindeki yönlendirmeler üyelerimize yardımcı olacaktır. Ayrıca tüm ziyaretçilere dağıtılacak yönlendirme haritalarının içerisinden takip edilebilecektir. Fuara motorlarıyla gelecek üyelerimiz otoparkta motorlar için ayrılmış bölümden ücretsiz olarak faydalabileceklerdir.

Her iki fuarda
    Tüm üyelerimizi fuara geldiklerinde gezmeye başlamadan önce yeni yaka kartlarını(eskisi üzerinde değişiklikler yapılmıştır) almak için ilk olarak www.motosiklet.net standlarına bekliyoruz.
    Yaka kartlarınızı fuardan sonraki organizasyon ve buluşmalarda da kullanmak üzere saklamanızı rica ediyoruz.

Her iki fuarda
    Ayrıca motosiklet.net üyelerine özel hediye çekilişlerimiz olacaktır. Standlarımıza yaka kartı takmaya geldiğinizde hediye çekiliş numaranızı almayı unutmayınız. Hediye kazandığınız takdirde hakkınızı kaybetmememiz için Çekiliş No, Nickname, Ad Soyad, telefon ve imzanızın bulunacağı belgenizi saklamanız gerekmektedir…Çekiliş sonuçları fuarların son günü tüm üyelerimize duyurulacaktır…

Ayrıca fuar süresince yapacağınız alışverişlerde motosiklet.net üyelerine özel indirimler sunulması için çalışmalarımız sürmektedir.

Fuar öncesi site yönetimi tarafından veya site yönetimiyle iletişime geçerek kendinizin lider olarak organize etmiş olduğunuz buluşmalara gelen üyelerimize davetiyeleri buluşmalarda verilebilecektir. Lider olarak yapacağınız organizasyonun detaylarını site yönetimine sunarak site yönetimi gözetiminde başlık açarsanız davetiyeleriniz temin edilecektir.

Tüm motosiklet.net üyelerini her iki fuara da bekliyoruz. Fuarlardaki motosiklet.net standları hepimizin tek buluşma noktası olacak kendi standınıza sahip çıkmayı unutmayın.

MOTOSİKLET.NET TUTKU YARATIR.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Ankara'dan kalkıp geldiğime değer umarım
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    Motosiklet net olarak orada olan tüm arkadaşlara iyi eğlenceler iki fuar günlerindede işlerim olduğu için üzülerek katılamamaktayım...
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    umarım son anda bi aksilik çıkmaz da gelirim. gelirsem kesin uğrarım standa. görüşmek dileğiyle
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

tekirdağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA 2011 T MAX 500
    Hadi hayırlısı

ceash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LEDOV 250 CMX-A
    bu nedemek?
    şu demek tabiki ilk önce motosiklet net standına gitcez ondan sonra fuarı gezeceğiz çalışmalarınız için teşekkürler kısmetse geleceğiz

PHAETONW12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    skullhunter biz hayırlısıyla gurup olarak izmirden geleceğiz biliyorsun,1 nisan ctsi günü motoshow2006 da buluşmak üzere

not:şu anda 24 kişiyiz,herkese yetecek davetiyemiz var,ama sayımız çoğalırsa davetiye ihtiyacımız olabilir,bu durumda kenan size bildirir.

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    fuara gelirsem uğrarım sanırım,heralde,belki,yani belki

hakinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 KTM DUKE 200 ve 2000 APRİLİA SR 50
    ben gelecem kesin ilk işim standa ugramak.hayırlı olsun
    motociklet

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Böle bişeyin Türkiyede ilk oldugunu biliyoruz dimi arkadaşlar.. İlk defa bir motosiklet sitesi fuarlarda aktif katılımcı durumundadır..

Hakki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    alican abi motoshowdaki katılımcılara bakınca motordelisi ve womanriders'ı da göreceksin.
    ilk defa bir motosiklet sitesi değil; ilk defa birkaç motosiklet sitesi.

basbali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Abiler allah izin verirse 26 sında oradayız.Zannedersem 60 motor gelecez.Türkiyenin her tarafından bizim gibi arkadaşlar gelecek olursa park alanı bize yetermi.Bu benim ve birçok arkadaşımım ilk gelişi olacak.Bu sebepten dolayı park alanının problem yaratıp yaratmayacağından korkuyoruz.Bilen bir arkadaş bu konuda bana bilgi verebilirmi?

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    hangi sitenin 16 467 üyesi var tabiki bizim bir farkımız olacak herşey bir yana hangi sitenin içinde bu kadar yakışıklı admin ve barış ( bbrr )kardeşim kadar karizmatik modu var ( biletim var aklınıza birşey gelmesin ) sadece biraz yalakalık yaptım
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Hakki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    bildiğim motosiklet sitelerinin hiçbirinin 16467 üyesi yok. ya 16467'den fazla ya da 16467'den az.

SicK_BoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Caponord ETV 1000
    İşte budur yahuuu... Şerrreffsizim düşünmüştüm

Şaka bi yana da harika olmuş SKULL seni sonuna kadar destekliyorum bizler için yaptıklarına nası teşekkür etsek az...

Peki sormak istediğim bi konu var...

Buluşmanın olduğu günlerde ufak bi tur, eğlence yada gezi planlıyormusunuz??
    Motorsiklet Dostun,Rüzgar Arkadaşın Olsun...

transalp650 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    02 SONRA 06 ENSON YİNE TRANSALP 650 2008
    Alıntı vlad1462 adlı üyeden alıntı
    fuara gelirsem uğrarım sanırım,heralde,belki,yani belki
    YANİ BELKİ

www.motosiklet.net GERÇEKTEN ÜYE OLDUGUMA ÇOK MEMNUNUM
    BÜTÜN ÜYELERLE FUAR,DA GÖRÜŞMEK DİLEGİMLE

İşin güzel yanı tarla gibi alanda itiş kakış yapmadan rahat gezmek
    düşünmek bile heyecan veriyo....
    Neye Nasıl Bakarsan Onu Öyle Görürsün.

SHEMOTO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tükan sizin arkadaşlar...

Kısaca.... tükan(standlar) sizin arkadaşlar...

epey uğraştık, uğraşıyoz...sitenizi sahiplenin yani

Kambersiz düğün olmaz
    Her iki fuar da motosiklet.net siz olmaz,
    Motosiklet.net üyeleri yaka kartsız olmaz...

Alıntı Nemrut adlı üyeden alıntı
    alican abi motoshowdaki katılımcılara bakınca motordelisi ve womanriders'ı da göreceksin.
    ilk defa bir motosiklet sitesi değil; ilk defa birkaç motosiklet sitesi.
    Nemrutcum,
    Fuar organizasyonun ilk görüşmelerini yapmaya başladığımda bizden başka web sitesi olarak katılımcı olmak isteyen yoktu. Daha sonrasında fuar şirketlerinden diğer sitelerin de katılmak istediğinin haberini aldım. Biz fuarlara katıldığımızı niye bu kadar geç açıkladık düşün bi? Süpriz yapmak istiyorduk...Alican beyin söylediği kısmen doğru...ilk isteyen biziz ama artık görüyoruz ki fuarda tek değiliz.
    Zaten önemli olan kimin ilk olduğu değil...motosiklet tutkularının bir araya gelmesi...
    motosiklet sevgisine katkıda bulunmak isteyen herkese teşekkürler.
    Paylaşımlarımız ve yolumuz hep açık olsun!

mgbirinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Az kaldı...
    İlk açıklamalarda stand olmayacağı izlenimi uyanmıştı bende. Motosiklet dostlarını bir araya getiren, paylaşım ortamı yaratan sitemizin, göz önünde olacağı bir yerde görememek bizleri üzerdi. Bu paylaşım sadece sanal alemde kalmamalıydı.

Fuarda görüşmek dileğiyle, motorla gelecek arkadaşlara kazasız belasız sürüşler dilerim...

Motosikleti
    TRUVA 250/4 2006
    bak gelirim sizede uğrarım ama söz verdiğiniz gibi alışvrişlerde indirim yaptırmazsanız kızarım. Unutmadan bir A&A almak için gelicemde.

kılıçbalığı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn 800(siyah inci)
    selam skulll.. ellerine saglık bizler için yoruluyosunuz.ben şahsım adına söylüyorum oraya gelip te sitemizin standına uğramadan gitmek olurmu.gerçi ben fuarda (gıda fuarında cnr da)bir firmanın stantını kurucam o yüzden 2 gün önceden ist. olucam.sıksık gelirim stantımıza belkide beni kovalarsınız.haaa buarada bizim sitenin stantı için yapabilicem birşey varmı.imkanlarım dahilinde elimden gelen birşey olursa seve seve yaparım.Hep varolmasını istediğimiz sitenin taşının altına omuz vermek isterim
    "[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler