Skull hocam ve tüm diğer emeği geçenlere helal olsun diyorum
Fuara girer girmez babamla standa uğrayacağız
Skull hocam ve tüm diğer emeği geçenlere helal olsun diyorum
Fuara girer girmez babamla standa uğrayacağız
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
Yahu arkadaslar bugun kacta baslıyor fuar.. 12 diye hatırlıyorum ama keske daha erken olsa... Bende ugrıcam tabi standa işallah. İlk tanısma olacak... Bakalım yeni motorcu adaylarına nasıl davranıyorsunuz...
Arkadaşlar çok uğraştık walla hepinizi beklioz standlara...
tebrik ediyorum erhan..baya ilerleme var..umarım herşeyin hayırlısı olur.tabiki de ziyaret edeceğim.
bu diskotek gibi olan motorun modeli ve markası nedir acaba ?
ben çin malı scooter gibi gördüm.
alt kat, resmen çayna olmuş.
hatta çekik gözlü adamlar cirit atıyor
birkaç tane yeni ve duymadığım markaların, oradaki satış temsilcileriyle görüştüm, durum içler acısı. :(
servis, garanti, teknik detay vs. gibi konulardaki sorularıma, sürekli "biz şöyle sağlam firmayız, bu kadar motor getirdik, aslında servis var ama..., bidakka bilmem kim beyi çağırayım, sizi aydınlatsın (karanlıkta kalmış, kara cahilim ya )... gibi cevaplar aldım.
bir tanesi ise çok ilginçti;
gurzan_ servisiniz varmı?
satıcı_ evet var tabiiki.
gurzan_ nerelerde?
satıcı_ biri avrupa yakasında, diğeri asya.
gurzan_ semt?
satıcı_ vallaaaa köy'dü amaaaa, yeniköymüydü, bakırköymüydü... ya biz izmirden geldikte... ondan yani istanbulu pek bilmiyoruz. zaten motorlarda burada satılmıyor.
gurzan_ nerede satılıyor?
satıcı_ bi dakka bekleyin, sorayım...
gurzan_ teşekkür ederim. gerek kalmadı...
ismail bey'e aynı soru tekrarlanır...
ismail bey_ hımmm! biz aslında tekstil sektöründe, 35 yıllık firmayız. bugüne gelene kadar, prensip edindiğimiz ilkelerimiz sayesinde, müşteri po.....
gurzan_ vibrasyon diyorum. nasıl? varmı?
ismail bey_ eee ayhan bey sizi aydınlatsın...
gurzan_ peki...
gurzan_ ayhan bey aynı soru, cevap lütfen...
ayhan bey_ eee şey açık konuşmak gerekirse, biz tekstil ürünleri, makina alet yedek parçaları ithalat, bilmem ne firmasıyız, ve ben firmada teknik müdürüm.
doğrusunu söylemek gerekirse, bu motorda, bahsettiğiniz parçanın olup olmadığını bilmiyorum.
ama servis bağlantılarımız devam ediyor, şu anda istanbul genelinde 7 servis falan filan...
içler acısı dediğim bu.
satılan motor, 200 cc kros.
fiyatı, 2360 ytl. + plaka ruhsat
es kaza bu motoru, bu firmadan aldınız... (ALLAH KORUSUN)
gerisini siz düşünün...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Fuara ilk girişte hemen bizim standa koştum. Ben kim uğrarki derken baktım ki fuar alanının en kalabalık yeri
Şaka bir yana standımız güzeldi. Görevliler bilinçli lastikler temizdi lastiklerden masa çok kıyak olmuş. Bu arada ne yapalım edelim tüm site sakinleri CNR da olacak fuarda standımız en güzeli olsun diye elimizden geleni yapalım. Bir motosiklet şampiyonu getirelim. Bir LCD ekran. Bir motor koyalım etrafını zincir ile çevirelim. Bir motosiklet similatörü (güvenli sürüş eğitimi verilenlerden.Motosiklet klipleri ve egzoz sesleri.Aklınıza başka şeyler geliyorsa ekleyin arkadaşlar.Kızılayı çağırıp kan falan alalım ne bilim işte
Biz daha çok mont, kask, eldiven baktık. Motorlardan marka olarak MV Agusta, Suzuki, Kawasaki ve Ducati vardı. Diğerleri hepsi benim yeni duyduğum markalardı. Tabiki bilindik olan RAMZEY gibileri de vardı.
Hele hele çıkmadan önce Ramzey standında stickerlar ile donattıkları Kawasaki'yi
- aaaa Ramzey'e bak nasıl motor yapmış helal olsun!
diyerek koşup Ramzey marka sanan ben çok güldüm kendime
MV agusta da ahım şahım bir motor gibi gelmedi bana. İşte bakın sitesindeki adresi
http://www.mvagusta.it/_vti_g2_ver.a...r=8&rpstry=27_
Ducati daha iyi derim.
O rengarenk motor ne marka idi bakamadım. Ama adam scooter a takılabilecek herşeyi takmış. Televizyonu müzik seti falan vardı. yok böle bişi. Yolda gitse ufo sanarsınız.
Giyim olarak montlar (yazlık) 160-250€ arası değişiyordu. Kasklar her zamanki gibi. Eldiven baktık 45YTL'ye çok güzel eldivenler vardı. Tavsiye olunur.
Şu küçük led sinyallerden vardı. Kıza fiyatını sorduk içeriden veriyorlar falan cart curt deyince soğudum sinyallerden
Giden biri sorsun da belki takarız şu minik sinyallerden. Standın yeri çok kolay içeri alt kapıdan girince en sağa kadar gidiyorsunuz (alt katta) drag motorunu gördüğünüz yerde (tiger marka egzoz satıyor sanırım) bulacaksınız.
Hepinize iyi eğlenceler.
DBTYSG
İlk iş direk standa gitmek.Yaka kartımızı almak olacak.Sitemize hep destek,tam destek.
ya arkadaşlar1ve2 nisanda açık öğretim sınavım var inşallah organizasyona yetişirim.diğer günler çalışıyom.
yarın kısmet olursa ordayım ilk uğruycam yer motosiklet.net standı olacak
30 martta oradayız davetiyemizi stantdan alabilirmiyiz.
Her iki fuar içinde nereden bulabileceginiz burada acıkca belirtilmiştir..
http://www.motosiklet.net/forum/show...?t=9626&page=3
İnşallah 30 martta bizimde ilk işimiz satndımıza uğramak olcak, Görüşmek üzere dostlar..
1 Nisan Cumartesi günü izmirden yaklaşık 25 kişilik bir gurup fuar için geleceğiz orada görüşmek buluşmak dileğiyle
yahu o kadar standı gezince yoruluyor insan ister istemez sitemizin standında söyle bi keyif çayı icsek mesela ücreti mukabilinde tabii
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
sevgılı motosıklet.net uyelerı sızlerle bır arada olmanın heycanı benı sımdıden sardı.forum sıtenıze her ne kardar yenı bır katılım cı olsamda motosıklet baslıgı altın da oldugumuz ıcın en mukembel dosluklar bısmle olcaktır.sızlerle 2.fuarda gorusmek dılegıyle.yaka kartınızı takmak benım ıcın bır onurdur.. RUGAR/OLCAY
Selam! Tüm Ikiteker Sevgililerine...ben Adana'dan Osman özkar Hafta Sonunda 20 Kişi Oradayiz; Ama üzülerek Motorlarla Gelemiyoruz. Fakat Sizlere Teşekkürü Bir Borç Bilirim. Artik Varliğimizdan Haberdar Olsunlar..ne Hoş Olurdu Ardarda 14 Bin Motor Gezmesi....
Hepinizi beklioruz..Kebap getirmeyi unutmayıııınnn..osmanozkar adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)