Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet.net 2 Fuarda Da Katilimci Bulunuyor. Standimiza Bekliyoruz!!!

REKLAM ALANI
    fktuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X8 250 premium
    selam skull , öncelikle bende tebrik ediyorum yaptıklarınızı , bizde 5 kişilik bi grup halinde ankaradan gelcez inşallah, gelince mutlaka standımıza uğricaz ,bu stickerlardan temin edebiliriz heralde orda dimi? Bi de fuar için biletleri nerden alcaz?
    Teşekkür ederim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Alıntı fktuna adlı üyeden alıntı
    selam skull , öncelikle bende tebrik ediyorum yaptıklarınızı , bizde 5 kişilik bi grup halinde ankaradan gelcez inşallah, gelince mutlaka standımıza uğricaz ,bu stickerlardan temin edebiliriz heralde orda dimi? Bi de fuar için biletleri nerden alcaz?
    Teşekkür ederim
    ANKARA GRUBU FUAR ORGANİZASYONU için tıklayın
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

beto_977 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T1 ( Yiğidim Aslanım, Façası bozulsada eski günlerine geri döndü )
    Merhaba arkadaşlar ben siteye 1 hafta önce üye oldum gayet başarılı ve her dal ve konuda birbirine yardımcı olmaya çalışan birçok arkadaş var hepsine teşekkür esiyorum.

Bende fuara gelicem 18 martta sınavınıda geçtik artık B nin yanına A2 yide
    yazmış bulunuyorum şimdi geldik iki tekere fuara onada bakıcaz inşallah bi kaç arkadaşda orada yardımcı olursa sevinirim görüşmek üzere.

crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.

tebrikler! orada oılacağım kısmetse, hatta yerleri bile süpürebilirim
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

arkadaşlar bu siteye üye olmaktan son derece memnunum helal olsun size bende geliyorum hiç motor tutkusu olmayan arkadaşlarımıda getirecem ve bu aleme onları ısındıracam inşallah geldiğimizde yardımcı olmanız ümidiyle selamlar

100 Oktan Moderatör (Komtan) Gürkan Anbarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    ya ben dayanamayacam galiba, yarın ki standımızın bi kopyasını ölçeklendirerek masamda kurup resimlendirdim, paylaşsam mı acaba, yoksa örtüyü kaldırma işini yarına mı bıraksam napsam, yoksa forumu canlandırmakla mı yetinsem de sussam mı? ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Alıntı komtan adlı üyeden alıntı
    ya ben dayanamayacam galiba, yarın ki standımızın bi kopyasını ölçeklendirerek masamda kurup resimlendirdim, paylaşsam mı acaba, yoksa örtüyü kaldırma işini yarına mı bıraksam napsam, yoksa forumu canlandırmakla mı yetinsem de sussam mı? ;)
    Aman haaa.

Karabina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tanışma

Böyle güzel olan organizasyonda sizleele tanışacağım için mutluyum.
    Görüşmek ve tanışmak ümidiyle.
    Saygılarımla,
    Karabina

ozturk_sertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    hala motorum olmasada bir motor sevdalısı olarak fuarda sizlerle olmak güzel olacak....
    teşekkürler motosiklet.net

Motosikleti
    DADYW DD250E-9
    Motor konusunda eşimi de alıştırmaya calısıyorum. Yarın akşam onu alıp ugruyacagım ziyaret edeceğim ilk stand olacak

Motosikleti
    SYM hd2 200 i
    bütün arkadaşlara selam inşallah bende fuarda olacağım ve ilk defa motosiklet .net üyeleriyle tanışmaktan onur duyacağım görüşmek üzre

cgl125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar hayırlı olsun stand diyeyim bende bu arada ben bilet temin edemedim ama beer's taki buluşmaya gelicektim gelemedim üsküdar beşiktaş civarı temin edebileceğim kimse varmı acaba bu arada motorla gelmeyei planlıyodum fuara ama bi arkadaş sağolsun abi 93 model jawayla fuara mı gidilir falan deyip içime kurt düşürdü ama bilmiyorum yer varmı 93 model bi jawaya belki motorla gelirim karizmanızı dağıtmıyayım ne motorumdan ne de markasından utanmıyorum bunuda belirtmeden yapamıyacağım inşallah daha iyisi olur bi ran önce ama tabii
    her şey mümkün değil
    hiç bir şey de imkansız

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Yarın görüşürüz

cgl125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kusura bakmayın arkadaşlar fuarın yarın başladığını unutmuşum bile büyük pot kırdım biraz önce mesajı değiştirdim şimdi inşallah kimse okumamıştır
    her şey mümkün değil
    hiç bir şey de imkansız

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Yarın fuarda görüşürüz

CaBRioLeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1150 RT
    skull slm bilet almaya bugün sana gelicektim işim anca 12 de bitti şimdide sabaha kadar çizim yapıcam stand ta ihtiyaç duyduğunuz bir eksiğiniz var ise bana bildirin elimden geldiğince yardımcı olurum msn im var sende ulasgun@homail.com
    O KASKI Hemen Kafana Geçir.......

Pizza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GS500
    Erhan gerçekten çok emek harcıyorsun .Verdiğin çaba takdire değer

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    erhancım ben bu fuarda bi ybr daha alıcam. şöyle %50-60 indirim yaparmıyız? yaptırırmıyız?
    barış abi sen hangi gün geliyorsun? haberim olsun da, geleyim yanına. (ben 8 gün, 2 fuarın da müdavimiyim)
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Affedilmeyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çay ısmarlarsınız artık
    ordayım ;)
    [B]Motorola Hayrola[/B]

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    arkadaşlar hayırlı olsun stand diyeyim bende bu arada ben bilet temin edemedim ama beer's taki buluşmaya gelicektim gelemedim üsküdar beşiktaş civarı temin edebileceğim kimse varmı acaba bu arada motorla gelmeyei planlıyodum fuara ama bi arkadaş sağolsun abi 93 model jawayla fuara mı gidilir falan deyip içime kurt düşürdü ama bilmiyorum yer varmı 93 model bi jawaya belki motorla gelirim karizmanızı dağıtmıyayım ne motorumdan ne de markasından utanmıyorum bunuda belirtmeden yapamıyacağım inşallah daha iyisi olur bi ran önce ama tabii
    İlk fuar (interteks-motosikley2006-lutfi kırdar) için fuara Jawa Türkiye de katılıyor Bana davetiye ile ilgili ozel mesaj at sana adres ve tel bilgilerini verecegim gelip davetiyelerini benden alabilirsiz (balmumcu/besiktas)

erhancım ben bu fuarda bi ybr daha alıcam. şöyle %50-60 indirim yaparmıyız? yaptırırmıyız?
    barış abi sen hangi gün geliyorsun? haberim olsun da, geleyim yanına. (ben 8 gün, 2 fuarın da müdavimiyim)
    gurzan ilk fuarda yamaha yok se ikinci fuarda alırsın ybr yi standa bekliyoruz
    aka kartınızı alın fuarı oyle gezin

Erhan gerçekten çok emek harcıyorsun .Verdiğin çaba takdire değer
    Tüm üyelerimiz temsiz için oradayız. Tesekkurler

skull slm bilet almaya bugün sana gelicektim işim anca 12 de bitti şimdide sabaha kadar çizim yapıcam stand ta ihtiyaç duyduğunuz bir eksiğiniz var ise bana bildirin elimden geldiğince yardımcı olurum msn im var sende ulasgun@homail.com
    Cok sagol gun icinde davetiyeleri benden alabilirsin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler