Sevgili Hakan Kardesim..hacke adlı üyeden alıntı
Aksamki toplantıda ve yarın site içinde ayrı bir topic ile konuyu degerlendirmeyi düşünüyoruz.. Nazik yaklaşımın ve yardımlar için çok tesekkurler..
S&S
Sevgili Hakan Kardesim..hacke adlı üyeden alıntı
Aksamki toplantıda ve yarın site içinde ayrı bir topic ile konuyu degerlendirmeyi düşünüyoruz.. Nazik yaklaşımın ve yardımlar için çok tesekkurler..
S&S
hooouup iş güc koştur yoruldum yaaa işte lite en guzel en tazeleri burda sec sec al
Bütün fuarlara davetiye ve maksak davetiye degil sohbet beklerizErgin Kalafat adlı üyeden alıntı
- Skullhunter
- Zuhtupasa
- A2 EHLİYET
- CBR1000RR
- yukselmotor
- kadirsoy
- ashes
- ccbbdd
- Tnt
- Shamyl
- Darkdiamond
- Nurkan
- Trenox
- Kırmızı
- Boy
- Bandit
- Peril
- Cabriolet
- optik1907
- dogma
- alderney
- ahmet777
- dostdark
- zagortenya
- metinay
- vedo
- slwer
- dishy (gönülden)
- sadobey
Bu arada; Daha önce almış olan arkadaşlar lütfen gelirken yanlarında yaka kartlarını getirsinler ve taksınlar...
Listeye baktıgımda ilk defa katılacak arkadaşlar olduğunu görüyorum çünkü..
Aman unutmayalım yaka kartlarımızı...
Arkadaşım biz iki kişi beşiktaştaki kadıköy iskelesinin yanında saat 19.00 buluşup gideceğiz istersen bize katılabilirsinhacke adlı üyeden alıntı
Ben bu HACKE adlı elemanı tuttum ya. Bugün milleti caydırıp Avrupa'da mı buluştursak. Kardeşim kim çeker köprü trafiğini.
Avrupaya doğru trafik yok. Türkiye avrupaya giriyor siz hala Anadoluda buluşuyonuz.
Admin Anadolu'nun kısaltması mı be
Boy sende motorcu musun be traşsın. Gel sultanahmete de görelim.
Gerçek motorcular sultanahmete gelsin
DBTYSG
erhan bu akşam aslında şu gezi planlama ve org komitesinide seçsek te herkez planlanacak gezilere uysa bu konuyuda unutmayalım
pravo murrat
hacke adlı üyeden alıntı
arkadaşım nazik teklifin için çok teşekkürler en kısa zamanda senin mekanda bir organizasyon yapalım bu 26 mart sabahı fuar öncesi kahvaltı olur çok güzel olur hatta,bunun için uğraştım ben bir kaç yerden fiyatta aldım,motosiklet netin eskileri dururken bizde arada emek veriyoruz işte ne yapalım dedim ya maksat birlik ve beraberlik,barisyurttas@yahoo.com msn adresim eklersen daha detaylı konuşalım...
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
seve seve gelmek isterdim ama kayınvalide ye bile hafta içi gitmiyorum köprü trafiğini cekmemek için..şimdi kalkıp karsıya gecersem bi daha eve dönebilir miyim bilmiyorumdostdark adlı üyeden alıntı
TRAFİK Mİ O NEKİhacke adlı üyeden alıntı
Muratcım iso 19 da bizim işyerinde birlikte gecicez senide beklerizBen bu HACKE adlı elemanı tuttum ya. Bugün milleti caydırıp Avrupa'da mı buluştursak. Kardeşim kim çeker köprü trafiğini.
Avrupaya doğru trafik yok. Türkiye avrupaya giriyor siz hala Anadoluda buluşuyonuz.
Admin Anadolu'nun kısaltması mı be
Boy sende motorcu musun be traşsın. Gel sultanahmete de görelim.
Gerçek motorcular sultanahmete gelsin
dishy adlı üyeden alıntı
Şşşşştt, noluyo bakim burda ?
Starsailor la başını derde mi sokacaksın kardeşimin !
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Bilmiyorum bu mesaj ulaşacak mı son kez deniyorum artıkashes adlı üyeden alıntı
Sitede sorun yaşıyorum şirketten girerken. O yüzden yeni, haberim oldu Fastboy ve Kırmızı sağolsun. Akşam ortama akıyoruz Slwer ile. Hepinizi kocaman öptüm.
Hadi bakalım mesaj gidecek mi?
Cengiz
Cenkmenderes
Makarna
Listede yoksunuz hani
Sadobey
amaan abiiiStarsailor la başını derde mi sokacaksın kardeşimin !
yooo öle bi niyetim neden olsun benimki de burda işteledo adlı üyeden alıntı
okuyooo istanbul da demi aşkım
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
sadobey akşam dönerken dikkat et saldırıya ugrama sonra duydum duydum çok güldüm akşam anlatırsın artık
arkadaşlar ben uzaktayım şimdi yola çıkıyorum
görüşürüz
ledo...
sence bende,böyle gereksiz şeylerle uğraşacak bi görüntü var mı?
(skull neyse akşam hesaplaşıcaz senleeeeeeeeeeeeeee )
Ducatista:)
hadi bakalım yavaşca hazırlanalım vede yola çıkalım görüşmek üzere
Tüh, bak korktuğum oldu....starsailor adlı üyeden alıntı
Yalnız bu konuda Skull un yanındayım. Kendisinin verilemeyecek bir hesabı yoktur.
Şahidim( Tabii bir defa opera veya konsere gelmeye razı olursa...)
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
ya abartmayın ya hayret bişey diledim ben özürümü işte
erkek manyağımıyız alla allaaaa
banane kim kiminle ben kimleyim ona bakarım
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)