26 martta kahvaltı mı var???
26 martta kahvaltı mı var???
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
http://www.motosiklet.net/forum/show...?t=9701&page=5
Erhanın 68 nolu mesaja bak şamilcim..
inşallah bekliyoruz 4 gözle,yalnız öyle cbr1000ararım seni heryerde motorum var diye basıp gitme ama,giderken dönerken hep beraber...boy adlı üyeden alıntı
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
motorun hakkını ver zühtüpaşa bas baszuhtupasa adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
bu toplantı ya benzer bir toplantı fuara geldiğimizde isteriz haberiniz olsun........
izmir deki motorcularla istanbuldaki dostlar bir buluşalım bakalım buluşma olmaz bizi iyi ağırlayamazsanız elimizdeki rehineye işkence yapacağız haberiniz olsun biliyorsunuz Cenkmenderes elimizde
ararım seni her yerde sorarım ıssız geceler sevgilim nerde
elleri göreyim bu kadarmı istanbul hadi bakalım paşalar hepimizi ayakta alkışlar
Kahvaltıyı bari fuara yakın yerde yapın ben teşvikiyede oturuyorum hem sizlerlede tanışmış olur bana motor seçerkende yardımcı olursunuz.
( Kendimi zorla davet ettiriyormuş gibi hissettim kendimi )
Nickimide acemi motorcu diyemi değiştirsem ne yapsam.
Kısmet Olursa Bende Orada Sizlerleyim....
Kurtların Olduğu Yerde...Çakallara Asla Yer Yoktur....
26 mart için sabah kahvaltı yapabileceğimiz bir yer ayarlarmı arkadaşlar avr. yakasındaki
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
Muhtemelen herkes poğaca börek çörek getircek vede imece usulü ile dolmabahcede denizin kenarındaki otoparkta (Maçlarda motorların kalktığı) çaylarımızı içicez vede topluca fuara gidilecek..
Cenk sizde kalsın.. Gelince hallederiz.. Ne gunu burda oluosunuz grup olarak...?EgeKnn adlı üyeden alıntı
abi bende gelebiliyormuyum neyse yarın akşama konuşuruzzuhtupasa adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
Yaw tabi gelicen ama unutma yedek anahtarlarıda getiiiiir..CBR1000RR adlı üyeden alıntı
paşam nasıl durum heycan yok galiba millette havada güzel serilelim bahçeye şöyle bi
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
bırak zühtüpaşa reklam kokan hareket bunlar alırım anahtarını diyorum
Acımadıki, acımadıki
CBR1000RR adlı üyeden alıntı
2. fuar da ordayız 31 mart 1 nisan
cenk i size geri vemeye karar verdik cenk kalsın deyince telaşlandım birden anlaşılan para da etmiyo bu ulemm yanlış adamı rehin aldık desene
Dönüşte skull u mu kaçırsak fidye yi başka türlü vermeyeceksiniz anlaşıldı
Arkadaşlar isterseniz pazar sabah kahvaltısı için yer bakıyım beşiktaşta bilen varsa elma kafe var beşiktaş ana caddede yapıkredi bankın karşısı, arkada bahçesi var konuşabilirim yakın sayılırım oraya.
Çay sınırsız.
evet büyük organizetör yok bakıyorum bu sefer cenk menderes olum girde bi msj çek heycan gelsin topige
EgeKnn adlı üyeden alıntı
abi sen erhan ı kaçır savaş çıkar heralde
Acımadıki, acımadıki
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)