hadi be abi, pazartesi izmite dönmem gerekiyordu. Bak şimdi kararsız kaldım. Aranıza yeni katıldım ama orada olmak isterim ne yalan söyliyim.
hadi be abi, pazartesi izmite dönmem gerekiyordu. Bak şimdi kararsız kaldım. Aranıza yeni katıldım ama orada olmak isterim ne yalan söyliyim.
yahu bu topik nereye gitti böyle
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
Topic burda kimler geliyor bakalım eller havaya
abi bu hafta içi ambiansınız beni çıldırtıyor...neden hafta içi neden salı neden türkiye neden dünya...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Beer's buluşmak için çok kötü biryer. Kalabalık, gürültülü ve havasız... Bende çok sayıda davetiye var. Belki öylesine kapıdan uğrayabilirim.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
ates almayamı geliyon memet olmaz oyle iiki 1000rrin varBeer's buluşmak için çok kötü biryer. Kalabalık, gürültülü ve havasız... Bende çok sayıda davetiye var. Belki öylesine kapıdan uğrayabilirim
arkadaşlar salı günü buluşmanın amacı fuara gelmek isteyen arkadaşlara bilet dağıtmak,bu buluşma için herkesin bildiği üzere motorların rahatça ve ücretsiz bir biçimde park edilebilineceği bi yere ihtiyacımız vardı yani beers'ta break dans yapmayacağız.Ayrıca beers'ın geniş bir açık alanı vardır hava yağmursuz olursa bu alan faliyette olur bu alan havasız değildir yüksek sesli müzikte yoktur,,Birde şunu belirtmekte fayda var arada bir yapılanları eleştirmek yerine fikir verip yapılan organizasyonlarda emek vermeninde gerektiği kanısındayım..Hep beraber birşeylerin ucundan tutmalıyız..
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
hayatım ben seninkinin ucunu her şekilde tutarımda...ne kadar sohbet edilemeyecek gürültülü yer varsa sizlerde oraları seçiyonuz...liseli aşıklar gibi başbaşa sohbet edilecek biyer isterük...yok beers dan başka biyer bilmiyom diyosanız başka...ccbbdd adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Yoooooook Yoooooooooooook mekan cok güzel ama ben Avrupa yakasındayım ve 2. güzel buluşmanızada gelemicem...
skull Şu fuar günü içinde güzel ve sabit bir topic acsan nası olur?? Dolmabahçe sahilinin neresinde meselaa??
Motorsiklet Dostun,Rüzgar Arkadaşın Olsun...
metecim yazın orası çok ferah güzel bir mekandır dışarıda bahçesi var,önünde geniş parkı var inşallah hava güzel olur tutarsın ucundan..mete_han adlı üyeden alıntı
evet arkadaşlar herhalde herkezin davetiyesi var anlaşılan
o zaman sohpete gideriz havada güzel dışarda otururuz
bu kadar kişiyiz anlaşılan 13 te kaldık
ya biz neolacak ankaradan nasıl gelelim abicimya varsa bana ikiadet lütfen imkanvarsa yolarmısınız mutlaka gitmemiz lazım yardımcıolursan sevinirim skoll.. kardeşim.
fuar önceside buluşma olacak avr. yakasında ordan alırsın biletini,
yaw abiler ben buraya üye olmadan önce almıştım bi çift davetiye gebzede oturuyorum ama avrupa yakasında oturanlar bilir sütlüce de çalışıyorum oraya gelmem zor olabilir. beni mazur görürseniz çok sevinirim
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Salı akşamı saat 6 da başlayan akışkanlar dersim var, ama bakarsınız sıkılırım dersten çıkar gelirim belli olmaz. Ama büyük ihtimal gelemiycem maalesef
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
@ccbbdd
Sen merak etme biz 2003'ten beri çok şeyin ucundan tutuyoruz da sen yeni olduğundan bunlara şahit olamadın anlaşılan. Bu yazki organizasyonları göreceksinBirde şunu belirtmekte fayda var arada bir yapılanları eleştirmek yerine fikir verip yapılan organizasyonlarda emek vermeninde gerektiği kanısındayım..Hep beraber birşeylerin ucundan tutmalıyız..
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Bende avrupa yakasındayım gelmeyi deniyeceğim ama o saatte köprü trafiğinden tırsıyorum.
gelmek kısmet toplanmak nasip
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
Olmadı gelin beşiktaşa beltaş kafede oturuz bu arada avrupa yakasında oturupta elinde bol davetiye olan arkadaş varmı.beto_977 adlı üyeden alıntı
boy yaz gelince zaten org.yapmak kolay önemli olan kötü havada bi org. yapmak yaparsın 10 kişi org. ona bişi demem yapacaksan 70 kişi yapıcaksın ki ona org. diyelim
+ daha önceki yaptıgın bir kaç org. resmini yada link koyda biraz bakalım nasıl olduguna org.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)