sado kesin perildir abi zaten başka yok cbr125 repsol u olanSadobey adlı üyeden alıntı
sado kesin perildir abi zaten başka yok cbr125 repsol u olanSadobey adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
allahım omar abı sendemı herkesı affederım ama senı asla Sliver diil yaws Slwer şanı var bu nıck ın besmele cekmeden solenmıyo borumu adıyla şanıyla Lord Slwer Discordian...
ayrıca gecede emegı gecen herkese kocaman tsk edıyorum ve beers wc deneyımını yasamayan herkese bu deneyımı yasamasını onerıyorum mukemmel bı duygu adamlar usenmemıs ve dırek karayolunda tuvaletı gelen ve yol kenarında duvara yapan bı adamın duygularını tattırıyo gırenler anlamıstır
m € c l ü q
Erman gördüm yanlış yazdığımı ama zor gönderdim mesajı bir sürü denemeden sonra ancak gitti bir de değiştir diyemedim ne yapayımSlwer adlı üyeden alıntı
Olum o bahsettikleri tualet deneyimi değil. Sen dışarıdaydın biz tesadüfen Wc de birikmiş olduk sonra koyu muhabbet kaldık orada. Yoksa Duvara şeetmekle alakalı birşey değil yani Olayı 2 dakikada fantaziye döktün yineSlwer adlı üyeden alıntı
Sadobey
Güzel bir geceydi, org. düzenleyen ve katılım gösteren herkese teşekkürler.
Artık fuarda görüşürüz
Four wheels good , two wheels better...
naapsın bebek avatarıyla manita tavlamak daha kolay yaCBR1000RR adlı üyeden alıntı
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
abi bende koyucam ozmn belki tavlarızfederal adlı üyeden alıntı
abi ne oldu fenere beeee
Acımadıki, acımadıki
Evet CBR'cım, 25 yıl önceki halim Gördüğün üzere o günlerden pek bir eser kalmadıfederal adlı üyeden alıntı
Federalcim, takıldın sen de o viteste kardeşim, at bir üst vitese artık ya, ne manita tavlamışlığımı gördün?
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
aman aman ne güzel geçmiş geziniz anlattıkça bitmiyo valla..
sadobey,evet o bendim ,rica ederim.
dishy,sağol canım yine de destek olduğunu göstermen çok hoşuma gitti...
cbr1000,e artık haftaiçi bi gün halledicez iyişaalah şu organizasyonu...
Peril adlı üyeden alıntı
senden bilgi bekliorum repsol renkli prensesim
Acımadıki, acımadıki
CBR1000RR adlı üyeden alıntı
ahhah eet eet ben gordum cıtı pıtı bı prenses
m € c l ü q
Buldun yaniSlwer adlı üyeden alıntı
Peril bari plakanı da söylede.
O günden beri nerede Cbr görse isimsiz prenses sanıyor.
Sadobey
yok yok ıltıfat dııl bunlar gercekler
m € c l ü q
Pişşşttt aloooo bak gelcek simdi polisler.. silivercekler..
eet artık ısımsız dııl
m € c l ü q
pasam musadenı ıstıyoruz aksam musaıtsenız perılı ıstemeye gelces allahın emrıyle bı kutu cıkolata bıde fren hıdrolıgı
m € c l ü q
Slwer adlı üyeden alıntı
Çikolatalar Divan dan olsun.. Yağda belli zaten Repsol tabiki.. malum cbr125
kahveler acı olmıcak dımı
m € c l ü q
Damadın amcasından fren tamburu. Geline de arka sol sinyal
Sadobey
eet eet takıları gorelım motorcular
ııde prensesın haberı yok bız dugunu yapıyorusda nese dugun bıttıkten sonra solerıs Peril e
m € c l ü q
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)