hehe alkol vardı tabi ama sende vardı ben kullanmıyorumki e tabi sende alkol olunca pek anlayamadın
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
hehe alkol vardı tabi ama sende vardı ben kullanmıyorumki e tabi sende alkol olunca pek anlayamadın
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
ya bırak resmen ektinnnnPeril adlı üyeden alıntı
gece 12 ye kdr ordaydık
Acımadıki, acımadıki
Evet hava karanlıktı çünküCBR1000RR adlı üyeden alıntı
O yüzden asfaltın gözyaşlarını göremedik.
Sadobey
yok abi beers ın önündeki taşları ağlarken gördüm ben komtan burdan bir kez daha özür abi ama gerçekten o kadar yakmaktan bişi olmaz hem bak yola çıkmadan ısıtmış oldum lastiklerini kendimi düşünüyorsam namertim bakSadobey adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
dün ilk defa motor kullandım
sadoooo cok teşekkür ederim bana kullanmayı öğrettiğin için
akşam cok keyifliydi
sevgili paşam,arazi oldun demişsin yazıyorum bunu bir kenara
GERİ GERİ KOŞMAYA BENZER BU HAYAT BİRAZ YAVAŞ TAKILMAAAA:bounce:
Yaz kırmızı yaz, kenarlar yazmakla aşınmaz Kırmızıyla yaz ki senin yazdığın anlaşılsın
Federal bana katılma kardeşim, senin katıldığın konudan hayır çıkmaz
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
gerçekten güzel bi buluşma idi.öncelikle bu org düzenleyen Skull ve Zühtüpaşa'ya sonralıkla,katılan tüm arkadaşlara (her ne kadar herkesle tanışamasamda),beers çalışanlarına,wc deki toplantıda bizi yanlız bırakmayan f650 gs li arkadaşa,katkılarından dolayı japon-alman ve çin motor üreticilerine,bostancı bld başkanına,gizli desteğini sürdüren norveç kralına.... teşekkür ederim.
bu arada kayseri-beşiktaş maçında beşiktaşın penaltısnı vermeyen hakemi kınamak istiyorum.
ha bide bana verilen davetiyteler sahte çıktı
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
abi avatar küçüklük fotoğrafınmıShamyl adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
olabili bende 12,30 gibi bostancıdaydım.hatta küçükyalıya geçmişiniz ama ben dağıldınız diye oraya bilemedim tabi...CBR1000RR adlı üyeden alıntı
ekmem direk gelmem derim olur biter...ama avrupa yakası olayı malesef uzun sürdü...o kadar..
sizde eğlenmişiniz işte ne güzel..
ben bi ara sana ulaşırım
Ya gerçektende beers WC deki toplantı da çok keyifliydi
WC toplantısına katılan çişi gelen bütün arkadaşlara da teşekkür etmeliyim
Ben teşekkür ederim Kırmızı büyük zevkti. Çok incesin.
Öğrencim kabiliyetliydi. 44 kilo bir bayanın 130 kilo motoru sadece tekniği bir kere anlatınca ilk denemede çatal sehpaya alabilmesi büyük bir başarı. Helal olsun. Başka bir söz söylemeye gerek yok.
Sadobey
Peril adlı üyeden alıntı
öle olsun nası affettiriceksin bakalım
Acımadıki, acımadıki
millet ben geldim yaşıyorum ama yarım saat daha geç kalsam üşenmeyip polisi arıyormuş annem ama inanmayın blöf yapıyo neyse motoru kitledim sabaha kadar uyuyamadım ya çalınırsa filan diye neyseki bişey olmamış gelirken yolda parçada dökmedi bu sefer çok şaşırdım neyse emeği geçen herkese teşşekkürler slawer,sadobey,dostdark ve paşama ayrıca teşşekkür ederim bizi yalnız bırakmadıkları için bu arada bi dahaki buluşmada resim çeken arkadaşım bu seferde beni çekmessen vallahi bozuşuruz ona göre
Bu arada arda motora laf atmayı biliyosunda niye arkama bindin o zamn namkör herif ben seni karşıdan gelip kapının önünden alıyım sen arkadan laf yap dayağı yedin kurtuluşun yok zaten sen bi motor al ben sana yapacağımı biliyorum Bu arada federallede tanışmış olduk dimi federal ???
çok kanına dokunduysa affetmezsin olur biter cbr!!!!!CBR1000RR adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
perilciğim bitanedir ona asla darılmam espirisine takılıyorumdishy adlı üyeden alıntı
yok hafta içi akşam alacak beni ondan
ya dishy konunun pat die içine girmişsiniz yani
Acımadıki, acımadıki
Haydi bakalım ucuz yırtdın bu sefer akşam çektiğin filimleri siteye koyarsın artıkFASTBOY3 adlı üyeden alıntı
koy bakalım resimleri şöyle inceden ben yanlış resim koymuşum diyimi cbr
thank you very much to all my mt brothers for everythink...
abi en kısa zamanda video çekimlerini istiyoruz ona göreashes adlı üyeden alıntı
abi sen aradabi yanlış yap beee
caner abimde gelmiş hoş geldin abi de ben cahil adamım şimdi kasma beni türkçe yazsaydın be abi
Acımadıki, acımadıki
Beyaz Civciv anlamadım motoru kilitledin diye mi uyuyamadın?
Peril sen Bostancı Jinlun showroom açılışında şapka kalmadığı için bana kendi aldığı şapkasını veren CBR 125 i olan kişi olabilir misin?
Eğer oysan çok teşekkür ediyorum. Sliwer begenmese de şapkayı ben severek kullanıyorum. Kırmızı olsun 10 kuruş fazla olsun kapı gibi de yazıyor üzerinde Jinlun diye.
Sadobey
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)