[MT İZMİR] "Çevir Tekeri SEZONU AÇALIM,Foça ya Kaçalım" GEZİSİ 22 Nisan PAZAR
Reklamlar
-
Moderatör (forrap)
Koca bir kış geride kaldı.
Hoş,bu cümleyi yazarken dışarıda yağan sağlam denebilecek yağmur bu durumu ironik duruma düşürse de,son kozlarını oynuyor kış..
Elindeki tüm mühimmat tükendi,mecburen güneşe teslim olmak zorunda.
Meteoroloji genel müdürlüğüne göre haftasonu yağış gözükmüyor (umarım öyle olur,yoksa gezi rotasını MGM'ye kaydırabiliriz ).
Çok hareketli geçeceği şimdiden belli olan bir sezonun açılışı için rotamız bu sefer FOÇA
Bu güzel Pazar günü gezisinde,sezonun açılışında bende olmalıyım diyorsanız mutlaka bekliyoruz..
Buluşma Yeri : Soğukkuyu BP
(Karşıyaka sapağına girmeden önce sağda,deniz kuvvetlerinin karşısında).
Buluşma Saati : 10:30 (10:45 Teker Dönüşüdür,çok ekstrem bir durum olmadıkça teker dönüş saati değişmeyecektir).
Gidilecek Yer : FOÇA
Güzergah,sürüş kuralları ve yakıt ikmali gibi konular dolayısıyla herkesin en geç 10:30 da orada olması gerekmektedir.
Gezilerimize Katılacak Üyelerde Aradığımız Nitelikler:
- Kask ve diğer gerekli donanımla birlikte yasal zorunluluk olan ehliyet ve diğer evrakların tam olması.
- En az bir buluşmaya iştirak edilmiş,ya da gruptan birinin tanıdığı olup kendisi tarafından referans olunabilecek olması
(Bunun sebebi grup sürüşünü tehlikeye atmamak için katılacak üyenin sürüş ve kişilik olarak gruba uyumlu olmasının gerekliliğindendir,sonuç olarak kimsenin eğlencesinin bir başkasının kabusu olma lüksü yoktur,hiç katılmamış arkadaşlar için Cuma günü buluşmamız vardır,buyrun gelin tanışalım).
- Grubun geneli tarafından istenmeyen üyeler arasında olmamak.
ve benzeri kimseyi riske atmamak amaçlı tahmin edilebilir nitelikler..
Buluşma yeşil ok ile belirtilen SOĞUKKUYU BP istasyonudur :
Katılımcı Listesi :
-Devrim KAÇAN (DeKa)
-Tuncer Sezen
-byokko
-TEDDYTIMER2
-
-
-
-
-
-
Katılacak herkes listeye adını eklesin
Cuma günü gerçekleştirilecek Bornova Teras cafe toplantısının linki ;
http://www.motosiklet.net/forum/etki...eras-cafe.html
Görüşmek üzere..
Reklamlar
-
Teras cafe etkinliğini 2 gün farkla bu etkinliği de 6 saat farkla kaçırıyorum Neyse artık umarım diğer aktivitelere katılabilirim.
-
Kendimi yazdım listeye
Katılımcı Listesi :
-DeKa
-Tuncer Sezen
-byokko
-TEDDYTIMER2
-BatuhanK
-
-
-
-
-
-
Moderatör (forrap)
seza35 adlı üyeden alıntı
Teras cafe etkinliğini 2 gün farkla bu etkinliği de 6 saat farkla kaçırıyorum
Neyse artık umarım diğer aktivitelere katılabilirim.
Etkinlik bitmez
Bu zaten sezon açılışı..
Önümüzde koca bir sezon ve kaçırma ihtimalinizin olmadığı onlarca etkinlik olacaktır,onlarda görüşmek üzere
BatuhanK adlı üyeden alıntı
Kendimi yazdım listeye
Görüşürüz Batuhan..
-
Gelebilirsem Foçada size katilmak isterim. Kaç gibi orda olursunuz. Saati bileyim ben sizi bulurum.
-
Sonunda ılık su motorcularının sezonu açılıyo İnş güzel ve eylenceli bi hafta sonu olur...
Yozlaşmış gençlik demeden önce arkana bak be koca adam ne yaptın bu devlet bu memleket içinde sıranı savdın gençlere...
-
sevgili izmir mt li abilerim/kardeşlerim
31 martta bende izmir foça yapmıştım ve yollar çok bozuk olduğu için ufak tefek 1 2 sıkıntı yaşadım. Muhtelen bilenler olacaktır ancak bilmeyenler için genede yazma ihtiyacı duydum. Anadolu caddesinde özellikle en sağ şeritte olmak üzere yolun muhelif kısımları alakasız şekilde traşlanmış. Bu yolun daha çok çiğli tarafında traşlı bölgeler yoğunlaşıyor. Aynı şekilde altın yolunda en sağ şeridi bu şekildedir. Katılacakların bu konuda dikkatli olmaları iyi olur.
Hayırlı sürüşler dilerim. kazasız belasız gider gelirsiniz umarım
-
Moderatör (forrap)
Arda_Karaca adlı üyeden alıntı
Gelebilirsem Foçada size katilmak isterim. Kaç gibi orda olursunuz. Saati bileyim ben sizi bulurum.
Muhtemelen 12:00- 13:00 arası oralarda oluruz.
Müsait olursanız mutlaka uğrayın
safakk adlı üyeden alıntı
sevgili izmir mt li abilerim/kardeşlerim
31 martta bende izmir foça yapmıştım ve yollar çok bozuk olduğu için ufak tefek 1 2 sıkıntı yaşadım. Muhtelen bilenler olacaktır ancak bilmeyenler için genede yazma ihtiyacı duydum. Anadolu caddesinde özellikle en sağ şeritte olmak üzere yolun muhelif kısımları alakasız şekilde traşlanmış. Bu yolun daha çok çiğli tarafında traşlı bölgeler yoğunlaşıyor. Aynı şekilde altın yolunda en sağ şeridi bu şekildedir. Katılacakların bu konuda dikkatli olmaları iyi olur.
Hayırlı sürüşler dilerim. kazasız belasız gider gelirsiniz umarım
Bugün Menemen'e kadar gittim,çiğli ile menemen arasında yaklaşık 100 metre kadar bir alanda yol çalışması var.
Diğer taralı alanlar zaten uzun süredir var olan alanlar ki maalesef bunun gibi onlarca yer mevcut.
Grup sürüşünde özellikle o bölgede seyir edeceğimiz düşük hız ve öncü motorun yönlendirmeleriyle bir sorun yaratacak bir durumun var olduğunu sanmıyorum.Önceden gerekli keşifler yapıldı.
Uyarılarınız için çok teşekkürler..
-
Aklıma gelmişken sorayım, ortalama seyir hızı ne kadar olur? Ona göre cuma günü ayvalığa gidip rodajı tamamlamayı düşünüyorum, cumartesi de geç kalmadan çıkar 1000 bakımını serviste yaptırır pazar gününe hazır olurum
-
Seyir hızımız CBF 150 hızını aşmaz bence
-
Tuncer Sezen adlı üyeden alıntı
Muhtemelen 12:00- 13:00 arası oralarda oluruz.
Müsait olursanız mutlaka uğrayın
Bugün Menemen'e kadar gittim,çiğli ile menemen arasında yaklaşık 100 metre kadar bir alanda yol çalışması var.
Diğer taralı alanlar zaten uzun süredir var olan alanlar ki maalesef bunun gibi onlarca yer mevcut.
Grup sürüşünde özellikle o bölgede seyir edeceğimiz düşük hız ve öncü motorun yönlendirmeleriyle bir sorun yaratacak bir durumun var olduğunu sanmıyorum.Önceden gerekli keşifler yapıldı.
Uyarılarınız için çok teşekkürler..
Ah evet birde yol çalışması var. İzmire gelen yolu gidiş tarafından bir şeride vermişlerdi yanılmıyorsam.
Buarada grup sürüşlerinde bu kadar titiz davrandığınızı bilmiyordum. Daima böyle kalmanız dileğiyle tekeriniz düz bassın
-
hafta sonu olacak olan milas yolculuğum nedeni ile katılamıyorum. :(
benim için yenisini düzenlersiniz artık
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
Tuncerim yaz bizide listeye Amca35
Şimdiden heyecan bastı pazara kadar ne olur ne olmaz zam gelmeden depoyu fullemek lazım. Yeni lastikleri yollara alıştırmak lazım.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
-
Amca35 adlı üyeden alıntı
Tuncerim yaz bizide listeye
Amca35
Şimdiden heyecan bastı pazara kadar ne olur ne olmaz zam gelmeden depoyu fullemek lazım. Yeni lastikleri yollara alıştırmak lazım.
Amcaaaaaaaaaa beni unuttun sanırım beni de yazın lütfen listeye....
-
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
-
Hayırlı gezmeler olsun,kazasız belasız vede bol köfteli geçer inşallah.
-
Listeye beni ve Günseli de yazarsanız sevinirim
-
Moderatör (forrap)
KaPTaNHaSaN adlı üyeden alıntı
hafta sonu olacak olan milas yolculuğum nedeni ile katılamıyorum. :(
benim için yenisini düzenlersiniz artık
Oldu mu şimdi ?
Cezası ağır olur söylemedin deme..
Amca35 adlı üyeden alıntı
Tuncerim yaz bizide listeye
Amca35
Amca yaz bizi de diyorsun da biz kim Amca35 1 kişi değil mi,amca+35 mi yoksa o
Yazdık gitti..
Güncel
Katılımcı Listesi :
-Devrim KAÇAN
-Tuncer Sezen
-byokko
-TEDDYTIMER2
-BatuhanK
-Amca35
-g@rfield
-kabataşlı
-nobly
-Ferit + 1
-
-
-
Tanıdığımız kimse yok grubunuzda ama sakıncası yoksa zx6r ve virago250 ile katılmak isteriz 2 arkadaş.
-
Hani gönül isterdi eski zamanlardaki gibi "beni de yaz" demek amma yol uzun Tuncerim :D o vakitleri özlüyor insan :((([COLOR="Silver"]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)