29 nisan pazar karamürsel,de buluşalım ...
Reklamlar
-
25 Nisan 2012, 02:21
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Reklamlar
-
25 Nisan 2012, 02:26
F54 adlı üyeden alıntı
yiğit çok saol kardeşim yolu elbet buluruz navigatöre gerek yok sadece ana yoldan yani şehirler arası yoldan nereye sapacağım o yönü bulduktan sonra sizi elimle koymuş gibi bulurum..
sanırım gideceğimiz yol armutlu tarafında veya termal tarafında yani gideceğim yeri bilmeme gerek yok sadece ne yönde olduğunu bilsem yeter tabi birde adı nı bilmem lazım ki yolda birilerine sorayım
hayır kardeşim gideceğimiz yer o tarafta değil. sen en iyisi irfanı telefonla ara konuş muhtemelen eski iznik yolundan geleceksin. neyse ben kaçtım hadi hayırlı geceler kardeşim. görüşürüz
Tüm Dostlar...Lütfen Gözünüzü Bir Saniye Bile Yoldan Ayırmayın...İnanın Bir Saniyede Çok Şey Değişebiliyor !!!::melek02:
-
25 Nisan 2012, 02:26
-
25 Nisan 2012, 02:35
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
25 Nisan 2012, 02:36
İrfan bana Tem gişelerinin haitasını da çizermisim şekerim. çıkış noktası bulgurlu
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
25 Nisan 2012, 02:40
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
tamam şekerim anahtar kelime , karamürsele geldiğinde iznik yolu ve kızdervent köyü sen kısaca kafan karışırsa öyle sor insanlara
navigatör şaşırtır adamı koraya bakma sen , navigatöre bakarsan ohooooooo döner durursun karamürsel coğrafyasında helede harita güncel değilse
kızderbent e geldim diye bi bakmışsın izniğin bir köyüne gelmişsin
neyse bana müsade sütümü içeyim
aga zaten niyetimiz izniğin bi köyüne gitmek değil mi kız erkek fark etmez tatngalar affetmez
hadi iyi geceler
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
25 Nisan 2012, 02:44
F54 adlı üyeden alıntı
aga zaten niyetimiz izniğin bi köyüne gitmek değil mi kız erkek fark etmez tatngalar affetmez
hadi iyi geceler
bi izmitliye denilecek son lafı söyledin..
-
25 Nisan 2012, 02:51
-
25 Nisan 2012, 02:57
F54 adlı üyeden alıntı
ebubekir irfan abi izmitli değil
bursa lı
he serbest o zaman ağa
-
25 Nisan 2012, 03:22
Of sayfaya bak topic şenlenmiş 23. Sayfaya gelmiş gidene kadar sayfa 40 ları bulur
-
25 Nisan 2012, 10:31
F54 adlı üyeden alıntı
sen usta siprenter değil harbi den çekirgesin hemde inek oba'sından oda başı
---------- Post added at 01:02 ---------- Previous post was at 00:58 ----------
:
vay göçebe vayyyy seni irfanın yağ variline sokup cubufunun egzosuyla bi güzel haşlamak lazım,sen ne piçim konuşuyon ulem mt.nin görmüş göreceği en sağlam en matrak ninca tortül ekibiyle
-
25 Nisan 2012, 10:43
Ahmet N. adlı üyeden alıntı
vay göçebe vayyyy
seni irfanın yağ variline sokup cubufunun egzosuyla bi güzel haşlamak lazım,sen ne piçim konuşuyon ulem mt.nin görmüş göreceği en sağlam en matrak
ninca tortül ekibiyle
törtul ekibi
bu kawasaki bir başka dostummm
-
25 Nisan 2012, 10:58
-
25 Nisan 2012, 11:12
F54 adlı üyeden alıntı
aga sen irfan abinin yağ variline güvenip cbf 150 alıyorsan vay haline o yağ 2 cbf 150 ye anca 1 yıl gider ondan sonra vay halineze
bak büyük bi hatanın eşiğindesin gel cahillik etme
bak okumuş yazmış okul sıralarında çok dirsek çürütmüşsün cbf 150 alma
gel sana canavar gibin ybr 125 alalım kafan rahat olsun güç hız bakımından fark yok hem ybr sağlam arıza nedir bilmez katır gibi her yola gider sağı solu patlamaz çatlamaz
cbf ile yazın 100km gidip dinlendireceksin aman yağ eksiltmesin diye ama ybr öyle ver kırbaçı yapıştır gitsin
ben istanbula gittim tam 200 km dayama gaz gittim hiç aklımda olmadı acaba bu motor yağ eksiltirmi?
Ahın tuttu kemgözlü tortül, vazgeçtim gibi cbf den motorda bi sorun var galiba eleman servise götürmye yanaşmıyor,hemde sıfır motoru..
-
25 Nisan 2012, 11:17
Ahın tuttu kemgözlü tortül, vazgeçtim gibi cbf den
motorda bi sorun var galiba eleman servise götürmye yanaşmıyor,hemde sıfır motoru..
aga herşeyin hayırlısı olmassa zorlama aslında çok yanlış zaman da motosiklet almaya çalışıyorsun bu kadar para ile cbf yi kışın almaya kalksan harbiden temiz sorunsuz motorlar alırsın ama işte bütün yazı da motorsuz geçirmek kötü olur neyse hayırlısı diyelim
sana 50 dedim bırak şu cbf 150 sevdasını gel ybr alalım bak sapanca da bi tane var esd canavar gibi hemde kırmızı
-
25 Nisan 2012, 11:40
yeni egzozumu tamamlayabilirsem bende gelirim İNŞAALLAH...
-
25 Nisan 2012, 11:53
F54 adlı üyeden alıntı
aga herşeyin hayırlısı olmassa zorlama aslında çok yanlış zaman da motosiklet almaya çalışıyorsun bu kadar para ile cbf yi kışın almaya kalksan harbiden temiz sorunsuz motorlar alırsın ama işte bütün yazı da motorsuz geçirmek kötü olur neyse hayırlısı diyelim
sana 50 dedim bırak şu cbf 150 sevdasını gel ybr alalım bak sapanca da bi tane var esd canavar gibi hemde kırmızı
vazgeçtim şekerim,var bende bi nasipsizlik....adam servise götürmemde diyor başka bişey demiyor.
neyse irfanımın topiğini kaynatmayalım sana telefondan detayları anlatırım...
-
25 Nisan 2012, 12:45
vazgeçtim şekerim,var bende bi nasipsizlik....adam servise götürmemde diyor başka bişey demiyor.
neyse irfanımın topiğini kaynatmayalım sana telefondan detayları anlatırım...
Ahmet kardeşim adam yeni motoru servise göstermek istemiyorsa var bi b.k luk. Apache falan bakın derim ben. En az cbf kadar iyidir.Hatta Ramazan (Tekteker ramço) yeni aldığı Apache sini satıyordu. Bi görüş bakalım ne istiyor ne yapar.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
25 Nisan 2012, 13:16
-
25 Nisan 2012, 13:30
mete_han adlı üyeden alıntı
napıyonuz beyav...
kobra irfan...f54..koray ve ahmet.NÜ...aranıza karbon kağıdı koyacam la sizin...
ya hacılar ben Ulusta bir siteye başladım bu akşam gecedeyim...çarşamba perş..gece...cuma cumartesi tatil...pazar pazartesi sabahcıyım...sorry valla...yoksa bomba gezi olacak eminim...ekip çok sağlam valla...
vaayyyy şeker pamuğu hoşgeldin beyaw,seni görmek güzel tekrardan...dikkatli sür ban yeme
motoseyyah adlı üyeden alıntı
Ahmet kardeşim adam yeni motoru servise göstermek istemiyorsa var bi b.k luk. Apache falan bakın derim ben. En az cbf kadar iyidir.Hatta Ramazan (Tekteker ramço) yeni aldığı Apache sini satıyordu. Bi görüş bakalım ne istiyor ne yapar.
serdar abi istediğim motor cbf-150... ybr de apachede aynı klasman başka motorlarda ondaki konfor rahatlık yok malesef.artçılı kullanımada müsait cbf..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)