29 nisan pazar karamürsel,de buluşalım ...
Reklamlar
-
25 Nisan 2012, 01:11
Reklamlar
-
25 Nisan 2012, 01:17
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
25 Nisan 2012, 01:19
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
fatih mayıstan bahsediyoruz ramazan ayını kim bekleyecek beyaaaaa
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------
ahanda yiğit gelmiş
yiğit ercanla görüştüm oda geliyor bizim klasik ercanı bilirsin gezi dedim etkinlik dedim havalara uçtu sevinçten sonra köfte dedim yüzünü burktu
paraylamı dedi bende yok dedim öpücük veriyoruz
ama gelecek ,
bu arada sen konvoyun ortasından ercanda en arkadan gelsin gurup bölünürse yolu bilen arkadaşların olması sıkıntı yaratmaz ben arabayla geliyorum
aga sayılı gün elma lar çiçekleri döktü tomurcuklar çıktı yani gerisi hemencik gelir sen merak etme
o zaman gelirsin yeğenini görmeye
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
25 Nisan 2012, 01:21
Kocaeli İl Temsilcisi
Ahmet N. adlı üyeden alıntı
kanki aramızda Adapazarlılar var sen bilmiyonmu bunlar çadırı kurdukları yeri kurutuyorlar
ulem adresi verirsem hemen çökerler derede balık bırakmazlar
))ondan renk vermedim buzamana kadar
ramazanım ayıpsın sen geliyorum de seni yormam bilebalıklar hazır magalın başında seni bekliyor olacaklar,bundan emin olabilirsin
a ammn diyiyim pampişim ben gelene kadar kşimseyi çavırma banada balık kalsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
aga sayılı gün elma lar çiçekleri döktü tomurcuklar çıktı yani gerisi hemeb gelir sen merak etme
o zaman gelirsin yeğenini görmeye
tamam ulen tamam başımıza kakıp durma işte gelcez olm yauuu azcık semirsin senin yavru şöyle sıkıp mıncıklanacak kıvama gelsin tez zamanda sendeyiz söz verdik olm ok .
-
25 Nisan 2012, 01:23
abi sen gelirsen misafir saylırsın kenara çekil ve beni izle nasıl balık tutuluyormuş
taktik 1- önce kıyafetler çıkarılır, paçalı kemal sunal donu kalacak emme
taktik-2 kurbağa gibi derede yüzülerek su bulandırılır
taktik-3 bir gün önceden yenen , yeşil mercimek çorbası ve kuru fasulyeden arta kalan metan gazı , suyun muhtelif yerlerine eşit miktarda , böle böle küçük kabarcıklar halinde salınım yapılır
taktik-4 bu gazdan etkilenen balık beyin travması geçirecek ve sudaki oksijen miktarı azaldığı için sersemleyip kendini suyun yüzeyine atarak ters dönecektir
taktik 5- sonrası en kolay olanıdır armut toplar gibi balıklar toplanır ve güzelce temiz suda yıkanarak temizlenir
ulen görende hiç ırmak,nehir,su,deniz,balık görmemiş çöl bedevisi zanneder seni metan gazını sen evinde ısıtmada kullan hala oduna kömüre talim ediyon,aile ekonomisine faydan dokunsun balık tutma gibi boş işlere harcama o degerli madeni :
-
25 Nisan 2012, 01:24
a ammn diyiyim pampişim ben gelene kadar kşimseyi çavırma banada balık kalsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------
tamam ulen tamam başımıza kakıp durma işte gelcez olm yauuu azcık semirsin senin yavru şöyle sıkıp mıncıklanacak kıvama gelsin tez zamanda sendeyiz söz verdik olm ok .
şaka yaptım aga düşünmen yeter
koray kadar kayış atmıyon ya buna da şükür
-
25 Nisan 2012, 01:28
Tüm Dostlar...Lütfen Gözünüzü Bir Saniye Bile Yoldan Ayırmayın...İnanın Bir Saniyede Çok Şey Değişebiliyor !!!::melek02:
-
25 Nisan 2012, 01:33
Kocaeli İl Temsilcisi
ulen görende hiç ırmak,nehir,su,deniz,balık görmemiş çöl bedevisi zanneder seni
metan gazını sen evinde ısıtmada kullan hala oduna kömüre talim ediyon,aile ekonomisine faydan dokunsun
balık tutma gibi boş işlere harcama o degerli madeni :
bu kışı nasıl geçirdim sanıyorsun ??? kömürlükte odun gördünmü ????
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:30 ----------
Pyanst_yigit adlı üyeden alıntı
ne arabası yawww:( iyi misin sen?
ayrıca ercan dedin ben biraz düşündüm şu an geleyim mi gelmeyeyim mi dıye
bir şartla gelirim grubun en arkasından yaklaşık 200m geriden gelirsem olur. yoksa onun soluduğu havada bile dengesizlik var
bir nefeste % 21 okksijen % 78 azot %1 de diğer gazlar var dersek; geriye verdiğimiz nefes de karbondioksit olduğuna göre ercanın tam arkasındaki motorcu direk dengesizlikten sersem olacaktır... çünki onun metabolizması bizimki gibi çalışmıyor
neyse allah yar ve yardımcımız olsun
yiğit şaka bir yana önden bir aracın gitmesi güvenli olacak altınova, ayazma ve valideköprü arasını bilirsin ben yolu aça aça önden giderim sonuçta motorlarla fazla yol yapmayacağız böylesi daha hayırlı diye düşünüyorum
-
25 Nisan 2012, 01:39
-
25 Nisan 2012, 01:39
irfan aga ben saat 10 30 sakaryadan yola çıkacağım saat 12 de iskelede olurum eğer geç kalıyorsam bana rota yı çiz ben geç kalırsam nereden geleceğimi bileyim çünkü cumartesi gece çalışacağım pazar saat 10 de paydos ederim 10 30 sapancaya varmış olurum istanbul gurubu saat kaçta iskele de olacak
-
25 Nisan 2012, 01:43
Tüm Dostlar...Lütfen Gözünüzü Bir Saniye Bile Yoldan Ayırmayın...İnanın Bir Saniyede Çok Şey Değişebiliyor !!!::melek02:
-
25 Nisan 2012, 01:44
Kocaeli İl Temsilcisi
Yadigarın sopasıyla dövmek lazım seni
MTA ya haber vericem sende sondaj çalışmalarına başlasınlar hemen
Bu adamda değerli madenler cevherler gizli hemen açın deliği dicemmmm
aaaaa aaaaaaaa ne kadar ayıppp azına acı biber sürerim senin
-
25 Nisan 2012, 01:45
-
25 Nisan 2012, 01:48
Kocaeli İl Temsilcisi
listeyi son sayfaya alalım , fatih bu arada resimle uğraşıyorum şu an beklemede kalırsan tarif edeceğim uslubumca
1-piyanist_irf+1
2-f54 +1
3-cbr100xx
4-onurY
5-siyahatmaca
6-furkanmg
7-motoseyyah
8-atilla_hakan
9-vmax
10-acayüp
11-cenk şenver
12-jackal_64
13-alikmlarc
14-özcan1980
15-Seckin_
16-koray-ekürüm
17-u.ak
18-speedy 2
19-bpk
20-victorist
21-Djan
22-baysalorhun+1
23-ERROR88+1
24-Ahmet N. 0 km cubuf 150 ile inşallah
25-mzci
26-nadrov
27-ethemm76
28-poseidon
29-piyanist_yıgıt
30-eray_uluyazı
31-ümit_150_zc
32-aparat
33-ghostcorc
34-esirci
35-sedici
36-murat_112
37-engin_deniz+1
38-piyanist ercan (cbf 150)
39-erhan karaman (kardeşim)(cbf 150)
40-serhat (dr 600)
41-Raphae1 +1
42-binbaki
43-Aragorn78 +1
44-Murat_112 'nin ekürüsü
45- absolit
46- lycantrophic
47- endurucu52+1
48-halit_bayrak+1
49-?
50-?
-
25 Nisan 2012, 01:48
Haydin hepinize iyi geceler vesselam,
Fırının başında şekerleme yapamıyoruz biz
irf_piyanist gibi
Akşama kadar laf ebeliği,çene yorgunluğu,beyinimiz haşlanıyor.) hadi ben kaçar sabah erken kalkıcam...
valla iyi olur ben acı biberi çoook severim ki
ulen öğünde 10 tane yemesem duramıyorum,ağzıma acıların en acısını sür hemide
acımadıkiiii acımadikiiiiiii
sütünü ılık iç ninja törtıl amet abeyy
-
25 Nisan 2012, 01:50
F54 adlı üyeden alıntı
irfan aga ben saat 10 30 sakaryadan yola çıkacağım saat 12 de iskelede olurum eğer geç kalıyorsam bana rota yı çiz ben geç kalırsam nereden geleceğimi bileyim çünkü cumartesi gece çalışacağım pazar saat 10 de paydos ederim 10 30 sapancaya varmış olurum istanbul gurubu saat kaçta iskele de olacak
ben seni beklerim canım kardeşim sen hiç merak etme gerekirse gruba katılmam ama bizim irfan denen bir arkadaşimiz var o da der ki; yiğit sen grubun ortasından gel de bölünme olmasın der...bilmiyorum bakalım ne olacak... oraları bilen az insan var grupta o yüzden söylüyor
-
25 Nisan 2012, 01:54
-
25 Nisan 2012, 02:02
uleeeen ben splinter ustayım eziiiik
ninja tortil sizsiniz,sen,koray,irfan metehan
sen;raphael
koray;leonardo
irfan;donetello
metehan;mikelenjelo
beğenemedinmi çekirgeeee
sen usta siprenter değil harbi den çekirgesin hemde inek oba'sından oda başı
---------- Post added at 01:02 ---------- Previous post was at 00:58 ----------
ben seni beklerim canım kardeşim sen hiç merak etme gerekirse gruba katılmam ama bizim irfan denen bir arkadaşimiz var o da der ki; yiğit sen grubun ortasından gel de bölünme olmasın der...bilmiyorum bakalım ne olacak... oraları bilen az insan var grupta o yüzden söylüyor
vaybe harbiden karamürsel delikanlısı her halinden belli olur
centilmen yardım sever
birde bizim bursa göçmeni irfan abiye bak
ben sana resim atayım diyor utanmadan
ulen insan derki sen merak etme ben geri dönüp seni alırım der ama nerde
ama ona da hak vermemk elde değil adamın motoru sıcak hava gelemiyor
-
25 Nisan 2012, 02:08
-
25 Nisan 2012, 02:19
sen gel yeter ki ben seni sahıpsız gomam göçmen ellerinde
şaka bi yana perşembe günü müsaitsen buluşalım. benim navigasyonu takayım senin motora her ihtimala karşı bulunsun. o gün ne olacağı belli olmaz. ifrfan o gün sen söyle yap böyle yap der iş verir sana eşlik edemeyebilirim.
yiğit çok saol kardeşim yolu elbet buluruz navigatöre gerek yok sadece ana yoldan yani şehirler arası yoldan nereye sapacağım o yönü bulduktan sonra sizi elimle koymuş gibi bulurum..
sanırım gideceğimiz yol armutlu tarafında veya termal tarafında yani gideceğim yeri bilmeme gerek yok sadece ne yönde olduğunu bilsem yeter tabi birde adı nı bilmem lazım ki yolda birilerine sorayım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)