tamam mehmet haberleşiriz kardeşim
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:03 ----------
QUOTE=aparat;2657729]vay ortalık şenleniyor İrfanım mucidim, köfteler için şimdiden sen bir tosun kestir anca yeter [/QUOTE]
abi işin o kısmıyla ilgileniyorum içini ferah tut sanada kuyruğundan bacağından bişeyler kalır heralde mete gelmezse tabi
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------
taam kanka ben gözümü kırpmayacağım için sıkıntı yok seni uyandırırım ama içinden balyozla kafana vuran saati yanı başına koy
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:11 ----------
yavaşşşşş eyübüm acayübüm gidon boş kalmasın bilader
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:13 ----------
şike yapma uleyyynnnn hile yok , 2 teker gösterip 4 tekerlemi gelecen kurnazzz
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:16 ----------
düşük hızlarda ön teker yapmak serbest abi yüksek hızlarda kepek yapar diye biliyorum ama biz 2 tekeri kullanıyoruz genelde firenlemede sorun olmuyorda
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:18 ----------
abi yeminle can atıyorum lakin küçücük ama uffacık bi sorun var ! bizim hanım görürse valla ikimizide motordan soğutur bak dimedi dime
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------
güncel listenin, güncel listesinin, en güncelinin taaaaa en günceli
1-piyanist_irf+1
2-f54 +1
3-cbr100xx
4-onurY
5-siyahatmaca
6-furkanmg
7-motoseyyah
8-atilla_hakan
9-vmax
10-acayüp
11-cenk şenver
12-jackal_64
13-alikmlarc
14-özcan1980
15-Seckin_
16-koray-ekürüm
17-u.ak
18-speedy 2
19-bpk
20-victorist
21-Djan
22-baysalorhun+1
23-ERROR88+1
24-Ahmet N.
25-mzci
26-nadrov
27-ethemm76
28-poseidon
29-piyanist_yıgıt
30-eray_uluyazı
31-ümit_150_zc
32-aparat
33-ghostcorc
34-esirci
35-sedici
36-murat
37-engin_deniz+1
38-piyanist ercan (cbf 150)
39-erhan karaman (kardeşim)(cbf 150)
40-serhat (dr 600)
41-spartacuS +1
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Şerefsizim koltuk sayısı 5 yazıyor Diğer motorda da sıfır yazıyor. Birinden alıp diğerine koymuşlar ama hala 1 koltuk fazlaşike yapma uleyyynnnn hile yok , 2 teker gösterip 4 tekerlemi gelecen kurnazzz
Mondial im satıldı yastayım :(
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
gidecegimiz yer feribot hariç kaç km lik bir yol bizi bekliyor??
Bu sene yuvacık gezisi olmayacak gibime geliyor admin modlardan haber yok bu karamürsel gezisi yuvacık gezisinin yerini doldurak gibime geliyor baksana listeye ...listede adım yazılı değil ama gelebilirimde gelmeyebilirmde
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
istanbuldan eskihisarı tam olarak kestiremiyorum..... topçular iskelesinden tahmini hedefe varış süresi 35-40 dakikayı geçmez yaklaşık 20-25 km kadar lakin 10 km kadar köy yolu var zaman zaman daralmakta, ve zaman zaman virajlar sözkonusu gurup halinde seyir köy yollarında daha yavaş olacağı için
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:49 ----------
yavvv harbi koptum gece gece bende kafa buluyon sandımdı yalnız madem 5 kişi yazmış bari bir 5 kişide ayakta yolcu sayısı yazaymış ya , galiba çektiği içki biraz sert geldi ve uyandı işi
bu ruhsat benim ne işime yarardı bilirmusun römorka 2 koltuk yapardım trafik bu ne len deyince memur bey daha 2 kişi eksiğim vardıda römorka koltuk sığmadı filan derdim amma makara olurdu
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:59 ----------
sihirli kelimeyi (geliyorum) diye yazarsan ekleyeceğiz inşallah hadi abdurrahmanım kim tutar seni beyaaaa gelsen iyi olur sürpriz yaparsan dananın kuyruğu sana kalabilir yani toynaklarını geveler durursun
ona göre sona kalan dona kalır kişi sayısı vereceğim
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:01 ----------
abi hiç ordan yakmayayım eyüp getirsin motürü ona acilen 5 koltuk çakalım derim
Ooooo liste almış başını gidiyor İrfan'ım.
balık adası kaldıracakmı bukadar mötörcuyu mete varmı mete
ben motoru O gün aldım 2.000 km devirdim bile kardeşimmm.
bu aralar okul-kurs işleri var biraz seyrek giriyorum siteye takip edemiyorum,ama senin topaç şansa denk geldi yoksa haberim olmayacaktı.büyük olasılık benim büyük evlat'la gelmeye çalışacağım hem çocuğa degişiklik olur düşüncesindeyim kısmet bakalım.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
balık adasının kapasitesi ben orada olursam 150 motor kaldırır tamer abi lakin şu ana kadar sıkıntı yok , inşallah gelebilirsin sende ): yeni motürün hayırlı uğurlu olsun er 5 şi özleyeceğim ben onunla tanıdım seni nede olsa benim almak istediğim bir makinaydı ama iş işten geçti cıbıfımla şimdilik yalancıktan mutluyum işte
bu arada kesinleştiği an listeyi güncellersin abim bana bırakma mete büyük ihtimal gelecek yalnız eklemedim onu malum adamın işi biraz sıkıntılı yani nöbet vardiya işleri vs. ama büyük ihtimal gelecektir kalabalığı sevmesede
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:12 ----------
iyi geceler cümleten böyle giderse iyi sabahlar diyeceğim ben kaçtım arkadaşlar , allah rahatlık versin
hadi hayırlısı diyelim.
hayırlı geceler cümleten sabah bende Tuzla'ya dogru teker çevireceğim yine.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
ARKADAŞLAR GAZİOSMANPAŞADAN KATILACAK OLANLARIMIZ WARSA MEYDANDA BULUŞUP BERABER GİDELİM LEVENT BULUŞMA NOKTASINA
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)