İrfanım mucidim Kardeşim, allah nasib ederse ve bir aksilik çıkmaz ise yanınızdayım...
İrfanım mucidim Kardeşim, allah nasib ederse ve bir aksilik çıkmaz ise yanınızdayım...
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
oyyy oyyy oyyy bak bu tebessüm ettirdi beni şimdi güzel haber abim valla bütün kalenderler burada ne güzel listeyi günceliyeyim abim hemen
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:56 ----------
güncel listenin en günceli
1-piyanist_irf+1
2-f54 +1
3-cbr100xx
4-onurY
5-siyahatmaca
6-furkanmg
7-motoseyyah
8-atilla_hakan
9-vmax
10-acayüp
11-cenk şenver
12-jackal_64
13-alikmlarc
14-özcan1980
15-Seckin_
16-koray-ekürüm
17-u.ak
18-speedy 2
19-bpk
20-victorist
21-Djan
22-baysalorhun+1
23-ERROR88+1
24-Ahmet N.
25-mzci
26-nadrov
27-ethemm76
28-poseidon
29-piyanist_yıgıt
30-eray_uluyazı
31-ümit_150_zc
32-aparat
bu arada listede adı geçmeyen ve katılması sürpriz olacak olan 2-3 arkadaş daha var zaten daha zamanda var hayırlısı diyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:59 ----------
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
yolda kilometrede problem yok çalıştığım yerden izinde alırız ama aydınlatmayı beyenmiyorum geceye kalmasam diye düşünüyorum kendi motorumla gelmek istiyorum ama yan rüzgar almamalıyım
1-piyanist_ irf
2-f54
3-cbr100xx
4-onurY
5-siyahatmaca
6-furkanmg
7-motoseyyah
8-atilla_hakan
9-ghostcorc sana kırgınım ama kimseyede kendime laf söyletmem!!!!
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
29 nisan 2012 pazar- MT ETKİNLİK
1-İstanbul avrupa yakası buluşma .
saat:08:30 levent bp
hareket :09.00 2.köprü yolundan gidilecektir.
2-Anadolu yakası ile buluşma :
anadolu yakası tem gişe den (camlıca gişlerden girinci hemen sağda-anadolu yakası ilk gişe ) sonra saat:09:30 da olacaktır.
hareket:09:45 ( teker döner )
istikamet eskihisar feribot iskelesi
buluşma saat:11.00
hareket 11:15
3-Karamürsel grubuyla topçular iskelesinde buluşulacaktır.
ve orda grubun liderliği irfan da olacaktır.
Not:İstanbul mt olarak tek grup halinde gerekirse 2 grup halinde yola devam edilecektir.Hız yapanlar ve sürüş kurallarına aykırı davrananlar uyarılacaktır.
İstanbul yakasında buluşamayanlar direk eskihisara gelebilirler-bu arada mt yeleklerimizi de giyelim-
E 5 ten gelmek isteyenler direkt eskihisara gelebilirler.
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
program süper ama malesef katılamıyorum brooklynr ile birlikte bandırmaya gidiyoruz.
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
kendimi biraz daha iyi hissedersem bende orda olacağım.... ama motorla olmaz büyük ihtimal.... bu haftaki kontrolümde soracağım doktoruma....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hadi bakalım İrfanım,götür motorcu dostları ormana
benim mesai'ye denk gelmezse bende gelmeye çalışırım
iki sohbetin belini kırmaya,hayırlısı bakalım.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
erkin abi şahsım adına daha öncede söylediğim gibi tahmini varış ve geliş zamanlarını yazmış olsamda içinde bir kuşku varsa yolda sorun yaşayacağını düşünüyorsan bu konuda ısrarcı olmak bence doğru değil haaa bana sorarsan benim için sağ salim gelip evede sağ salim dönmeniz en önemli olandır , hepimizin sorumlulukları, kendine ait bir dünyası var , tabiki değerli abilerimizi aramızda görmek hepimiz için sevindirici bir durumdur
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:15 ----------
evet abi dikkat ediyorum genelde yoğun oluyorsun bu arada benim yoğunluğumdan dolayı arada karambole gitti ne oldu aldınmı bursadaki makinayı ? hayırlı olsun diyeyimmi
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:17 ----------
dikkatli gidin yasinim görüşürüz kardeşim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------
beşikteşten yenikepıya kaç dakikada gideceğini kestiremiyorum görkem istanbuıl bu sana lakin yenikapı yalova yaklaşık 90 dk. sürüyor 25 dakikada topçulara gelmen sürer dengeyi sen kur bana sorarsan eskihisardan gelmen daha ekonomik olacaktır
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:21 ----------
ramazanım gelmeyi çok istediğini adım gibi biliyorum kardeşim lakin sağlık sorunlarını 2. plana atmanı istemem ama tabi doktor sıkıntı yok derse gelmene hepimiz çok seviniriz
şekerim yarın müsaitmisin sabahtan yanına geleyim.. iki sohbetin belini kıralım
nasılsın şenol abim bana olan kırgınlığının sebebini bilmiyorum lakin şu güne kadar isteyerek bir arkadaşım dahi bana kırıldıysa bana söylesin lütfen, sürçü lisan ettiysem affola , sevdiğim saydığım abilerimin arasında olduğunu bilmeni isterim , bu aralar çok yoğunum abim , kafamda çok yoğun bedenimde , malum hepimizin sorumlulukları var,
sen bir yanda kırılırken diğer yanda kırıldığın insanların , neyle , hangi sıkıntılarla , boğuştuğunu tahmin edemezsin , ve bilemezsinde , burada üzerime düşen büyüğüm ve sevdiğim bir ağabeyim olarak , sana karşı istemeden herhangi bir kusur işlediysem sana affetmek düşer banada özür özür dilemek , kural budur ve böyle olması gerektiğini düşünmekteyim neyse geldiğinde konuşuruz bol bol alırsın ifademi
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------
güncelden daha güncel
1-piyanist_irf+1
2-f54 +1
3-cbr100xx
4-onurY
5-siyahatmaca
6-furkanmg
7-motoseyyah
8-atilla_hakan
9-vmax
10-acayüp
11-cenk şenver
12-jackal_64
13-alikmlarc
14-özcan1980
15-Seckin_
16-koray-ekürüm
17-u.ak
18-speedy 2
19-bpk
20-victorist
21-Djan
22-baysalorhun+1
23-ERROR88+1
24-Ahmet N.
25-mzci
26-nadrov
27-ethemm76
28-poseidon
29-piyanist_yıgıt
30-eray_uluyazı
31-ümit_150_zc
32-aparat
33-ghostcorc
34-esirci
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:33 ----------
fırında gündüz çalışıyorum ve çarşamba günü geceye geçeceğim şekerim ama yinede gelirim irfan abimi birde işyeri , doğal yaşam ortamında görmek isterim dersen gel sıcak ekmekler benden
şekerim sen orada çalışırken inan sana ayak bağı olmak istemem... pazar zaten bi terslik (mesai durumu) olmazsa gelerim...
+
römorkta işlem tamam 130 kg ile uzunca yol testi yaptım, dayanıklılık ve işlevsellik ve refleks testimden geçti yalnız motoru kullanacak adam bulamadığım için kendim bi türlü izleyemedim önüme bakmaktan tabi yaklaşık 20 kg kadar öncekinden daha ağır oldu , motoru zorlamasın diye kendi orjin dişlisini taktım gelirsen bir deneriz sen kullanırsın ben bakarım
tamam şekerim... hava durumu iyi olursa inş. gelirim...
ayrıca demeden edemeyeceğim ,şekerim senin motor şimdi km ye ne kadar yağ yakacak
şekerim ne güzel özetledin beya
bzim ahmet abi sym wolf 250 siparişi veriyor..
burada motoru test ettik harbiden kalite akıyo motorda
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)