özer abi her geçen gün daha iyi oluyorum dahada iyi olacağım... ama ameliyat öncesi mt deydim... ameliyat sonrasıda.. mt ve dostlarım benim hayatımın vazgeçilmezi oldu.. bazen çok zor yazdım bazen takip ettim ama hep sizleri izledim... biz iyi bir aileyiz...
aleyküm selam tünal abi.....
gönlüm sizlerle.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ramazanım önce sağlık demeden edemeyeceğğim iki gözüm sen hayırlısı ile bir düzel bakalım daha çoookk gelir gideriz ,ortamdan yana zaten hiç kuşkun olmasın bütün babacanlar burada alahın izniyle , kıştan çıktık şöyle güzelce bir hasret giderelim
bu arada herhangi bir konuda sıkıntı varsa telefonun ucundayım kardeşim
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Ramazan. Beraber giderdik valla yakınızda artık sonraki gezilerde
www.erkakurye.com
yaa metehanda keşke gelseydi be....
İrfan abi saat kaçta buluşma olacak abi?
öğlen gibi filan olursa izin alacam inşaAllah...
gelmeyi çok istiyorum çünkü, özledik büyüklerimizi ve kardeşlerimizi...
tünal ağabeyimin yazdığını aynen kopyaladım bekirim
ARKADAŞLAR SELAMLAR. 29 nisan 2012 pazar- MT ETKİNLİK
1-İstanbul avrupa yakası buluşma .
saat:08:30 levent bp
hareket :09.00 2.köprü yolundan gidilecektir.
2-Anadolu yakası ile buluşma :
anadolu yakası tem gişe den sonra saat:09:30 da olacaktır.
hareket:09:45 ( teker döner )
istikamet eskihisar feribot iskelesi
buluşma saat:11.00
hareket 11:15
3-Karamürsel grubuyla topçular iskelesinde buluşulacaktır.
ve orda grubun liderliği irfan da olacaktır.
Not:İstanbul mt olarak tek grup halinde gerekirse 2 grup halinde yola devam edilecektir.Hız yapmak ve sürüş kurallarına aykırı davrananlar uyarılacaktır.
İstanbul yakasında buluşamayanlar direk eskihisara gelebilirler-bu arada mt yeleklerimizi de giyelim...gerçi benimki montun altına anca oluyor ama neyse mola yerinde giyerim....
sen öğlen çıkacaksan büyük ihtimal istanbuldan gelen arkadaşlara yetişemeyeceksin durum öyle görünüyor , sen saat kaçta işten çıkacaksın ona göre bir mantık kuralım ?
slm arkadaşlar ben burda yeniyim bu tür etkinliklere katılmak için şartlar nedir bide bu mt yeleklerini nerden bulabilirim
Asfaltı öpmeyen motorcu,motorcu değildir...
Onlara göre şeytan icadı, bize göre fizik kanunları..
burada yeni olman bir şeyi değiştirmez , burada kıdem ve ayrımcılık gibi vs. şeyler yoktur ,motosikletin cc gücüne yada markasına bakılmaz müsaitsen ve istiyorsan hiç sıkılmadan aramıza katılabilirsin bundan hepimiz mutluluk duyarız
mt yelekleri konusuna gelince bu konu hakkında modarötör ve adminle bağlantıya geçip fikir alabilirsin .
yeni sima arkadaşlarımızı aramızda görmek bizler için sevindirici bir durumdur hoş geldin sefa getirdin
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------
tamam bekirim listeyi güncelle o zaman kardeşim ben yatıyorum çok yorgunum
abim iyi geceler dilerim...
görüşmek üzere inşaAllah....
BEYLER HİÇ ARTÇI OLARAK BAYAN GETİREN YOK MU?
SEVGİLİSİ NİŞANLISI EŞİ FALAN GETİRECEK OLAN VARSA YAZSIN KONUYA BİZDE ONA GÖRE ARTÇI MIZI GETİRELİM..
fark edilmek adına büyük harf kullandım
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)