Benim MT yelegim yok;(
Benim MT yelegim yok;(
bu arada , feribotla mı yoksa tekerwayla mı gidiceksiniz? 15:00 da Beşiktaş'tan çıkınca nasıl gelirsem çabuk gelirim?
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
O gün için teklifinize çok teşekkür ederim. Ama ilerleyen zamanlar için kendinimde olsun istiyorum. Forma ilgili topuk için bir göz atıp sipariş vereceğim.
en süper güncel
1-piyanist_irf+1
2-f54 +1
3-cbr100xx
4-onurY
5-siyahatmaca
6-furkanmg
7-motoseyyah
8-atilla_hakan
9-vmax
10-acayüp
11-cenk şenver
12-jackal_64
13-alikmlarc
14-özcan1980
15-Seckin_
16-koray-ekürüm
17-u.ak
18-speedy 2
19-bpk
20-victorist
21-Djan
22-baysalorhun+1
23-ERROR88+1
24-Ahmet N.-2012 cubufla
25-mzci
26-nadrov
27-ethemm76
28-poseidon
29-piyanist_yıgıt
30-eray_uluyazı
31-ümit_150_zc
irfan abime gelemicez demiştim ama ümit kardeşimizle tekirdağa gitmektense siz sevgili MT dostlarımızla olmayı daha mantıklı bulduk vee bizde sizle gelmeye karar verdik
gelicez ama tünal abi gaz açmazsa
malum bizim 5. vitesteki son hızımızı tünal abi 1. vitesinde görüyo
29 nisanda görüşmek üzere
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Karamürsel, Gölcük, Değirmendere vb, bu çevreden organizasyona katılmak isteyen bir kardeşimi, bana özelden ulaştığı taktirde, organizasyon öncesi evinden alabilirim. Dönüştede evine bırakabilirim. Motosikleti olmadığı halde katılmayı çok isteyen ama imkan olmadığı için katılamayan bir kardeşimin aramızda bulunabilmesine vesile olabilmek isterim.
Yalova yönüne doğruda uzayabilirim.
s.a ahali...
bu ilanı şikayet edin lütfen,taaa istanbullara gittim geldim ne resimdeki motorla karşılaştım,nede telefonda söyledikleri doğru çıktı,herşey yalan yanlış,yanıltıcı...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...82681365/detay
1-piyanist_irf+1
2-f54 +1
3-cbr100xx
4-onurY
5-siyahatmaca
6-furkanmg
7-motoseyyah
8-atilla_hakan
9-vmax
10-acayüp
11-cenk şenver
12-jackal_64
13-alikmlarc
14-özcan1980
15-Seckin_
16-koray-ekürüm
17-u.ak
18-speedy 2
19-bpk
20-victorist
21-Djan
22-baysalorhun+1
23-ERROR88+1
24-Ahmet N.-mötürü yok gelemeyebilir...
25-mzci
26-nadrov
27-ethemm76
28-poseidon
29-piyanist_yıgıt
30-eray_uluyazı
31-ümit_150_zc
aleyküm selam paşam söylerim selamını
orjinal eksoz var paşam bilerek takmıyom tırafikte kayeye almıyolar sesiz makineyi benide böyle kabulenecekler
"Yol durumu nasıl, stabilize yol var mı?" diye soruyor racing motosikletli bir arkadaşımız.Race ler için uygun mu gidilecek yerin yolu?
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
racing makinası olanlar önden gider 150 cc olanlar arkadan tın tın gelir iskelede buluşulur hız konusunda tünal başkan açıklama yapmıştır
Hız sınırı 80 km/h dir zaten grup sürüşlerinde Biz Bursa tayfası olarak Orhangazi'den İznik yoluna dönüp, Boyalıca'dan yukarıya direkt Kızderbent'e geçmeyi düşünüyoruz. Yolun o kısımında taşlı topraklı köy yolu varsa sıkıntı olmasın diye merak ettik.Kızderbent'in içinde mi gideceğimiz yer?
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
özcan kusura bakma cepten yazdığım için profilini göremiyorum o tarafıda bilemiyorum
Güncel.......
www.erkakurye.com
ben gelemiyorum...çok değerli kardeşilerim ,arkadaşlarım , abilerim olmasına rağmen...
gelmeyi,aranızda olmayı çok istememe rağmen...
beni mazur görmenizi rica ediyorum...
çok işim vaar çooookk...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
EFSANE BAŞKAN 2 GRUP YAPARIZ AMA HIZ YAPMAK YOK.......
Her grup kendi içindeki arkadaşları kollamakla mükellef,kimseyi tehlikeye atamayız böyle bir hakkımızda yok zaten.Eğlenmek için muhabbet için bu gezi organize ediliyor ben küçük cc ler grubunda olacağım zaten.....
---------- Post added at 23:43 ---------- Previous post was at 23:41 ----------
Alah yardım etsin senide özledik kardeşim....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Tünal abi anadolu yakasındaklerle nasıl buluşulacak abim?
e5 tmi buluşacağız yoksa direk eskihisardamı?
atillacım kısaca şöyle söylemem gerekecek feribot geçişi 12 liradır ve yemek masrafında ortalama 15 lirayı kesinlikle geçmez benzinini bilemem
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------
inşallah diyelim abdurrahmancım valla ben senin yerinde olsam bi fırsatını bulur kaçardım
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)