arkadaşlar bu arada gideceğimiz mekan ve yemekler hakkında ufak bir bilgilendirme yapmayı ve uyarıda bulunmayı uygun görüyorum ,
kocaeli karamürsel balık adasında toplanacak arkadaşlarla birlikte topçularda , istanbul gurubunu karşılayacak ve oradan doğruca yemeğe geçilecektir , ve güzergah topçular iskelesi , altınova, ayazma köyü, taşallı mevkiinden iznik yoluna bağlanılacak ve oradan kızderbent e geçilecektir , yalovadan gelen dostlarımızlada topçularda buluşmanın uygun olduğunu düşünmekteyim bu konuda fikirlerinizi bekliyorum ,
topçulardan altınovaya kadar anayolu kullanacağımız için sıkıntı yok lakin köy yolları ara ara daralmakta ve gurup sürüşlerinde karşıdan gelen araçlara sıkıntı ve kendimizi riske atmama adına , mümkünse zincir düzeni, ve birbirinizi mecbur kalmadıkça sollamamaya dikkat ederseniz risk vs. yaşanacağını sanmıyorum
diğer yandan zaten bir çok arkadaşımız gideceğimiz mekanı bilmekle birlikte bilmeyen arkadaşlarım için bilgilendirmekte fayda var ,
normalde köfte, sucuk ızgara vs ızgara çeşitleri mevcut olup kilo işi fiyat mantığı uygulanmaktadır , ve 1 kg köfte benim gibi 4 kişiye
mezit ve metehan gibi 2 kişiye rahatlıkla yetmektedir ,
köfteler oldukça naturel ve devasa boyutlardadır
çaylar şirkettendir