29 nisan pazar karamürsel,de buluşalım ...
Reklamlar
-
29 Nisan 2012, 09:29
Hava kapalı ama yağış görünmüyor, de hadi uyanın millet
Reklamlar
-
29 Nisan 2012, 09:31
selamın aleyküm arkadaşlar hayırlı sabahlarınız ve yolculugunuz olsun maşaallah tek heyacanlı ben degilim demekki . küçük bir kahvaltı yapıyorum ve çamlıca gişelere geçiyorum . yarabbi bize kazasız belasız gidip gelmeyi nasip et amiiiiiin...
SEN BENİM YAŞADIKLARIMI HAYAL BİLE EDEMEZSİN
-
29 Nisan 2012, 09:37
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
-
Kocaeli İl Temsilcisi
endrucu52 adlı üyeden alıntı
selamın aleyküm arkadaşlar hayırlı sabahlarınız ve yolculugunuz olsun maşaallah tek heyacanlı ben degilim demekki . küçük bir kahvaltı yapıyorum ve çamlıca gişelere geçiyorum . yarabbi bize kazasız belasız gidip gelmeyi nasip et amiiiiiin...
AMİNNN
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
K o r @ y adlı üyeden alıntı
Afiyet olsun kankam..
tahmini olarak saat kaçta izmitten geçersin bakim..
kanka 10 40 civarı izmitte olurum sizi köy yolunda enselerim yakın takipteyim haberin ola
aslındA saat 9 da yola çıkacaktım yengen in randevusu vardı kıramadığı bi ablamız gelecek millet vekili genel sekreteri olur kendisi bu gün toplantı varmış o yüzden saçını yaptırması lazım gelmiş yengen dükkana gitti saat 9.30 da işi biter o sebeb le ben erken yola çıkamıyorum
ama önemli olan herkezle birlikte orada olmamız
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
29 Nisan 2012, 09:39
F54 adlı üyeden alıntı
kanka 10 40 civarı izmitte olurum sizi köy yolunda enselerim yakın takipteyim haberin ola
aslındA saat 9 da yola çıkacaktım yengen in randevusu vardı kıramadığı bi ablamız gelecek millet vekili genel sekreteri olur kendisi bu gün toplantı varmış o yüzden saçını yaptırması lazım gelmiş yengen dükkana gitti saat 9.30 da işi biter o sebeb le ben erken yola çıkamıyorum
ama önemli olan herkezle birlikte orada olmamız
sırtını sende devlete yaslamışın anlaşılan.. hadi hayırlısı kanka... ben yolda mola falan vericem garanti yetişirsin bana..
zaten normaldede yetişirsin
-
29 Nisan 2012, 09:43
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
çaldırayımmı tamer abi ???
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:56 ----------
fatih bu koray kamikazesi artçı mı alacek len
vay vay vay vay
gitti motür , başlar yağ yakmaya
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:00 ----------
güneydın aaaaa aaaa sen burdamıydın ????
bende fatihe tam senden bahsediyordum, iyi kamikaze lafın üzerine gelirmişl
sen kanka mın motoru honda sandın heral onun mötür ybr yağ yakmaz sıkıntı yapma sen kendi karterine bi bak yolda kalmayasın sonra
adam şekil yapmış yengeyi de getiriyor hayret değil mi
---------- Post added at 08:43 ---------- Previous post was at 08:40 ----------
sırtını sende devlete yaslamışın anlaşılan.. hadi hayırlısı kanka... ben yolda mola falan vericem garanti yetişirsin bana..
zaten normaldede yetişirsin
kanka devlet le ne alakası var kadın danışman diyoruz sen hemen derin devlet işlerine daldın len akşam kurtlar vadisine mi baktın
kalk o pis suratını yıka daha uyanamadın sanırım
-
29 Nisan 2012, 09:43
-
29 Nisan 2012, 09:47
kanka alınan son bilgiye göre irfan aganın motor yatak açmış, yorganı çekmiş güzelce uzanmış...
o yüzden araba ile geliyo... ulem bu Çakma Vecihinin arabasıda yağ yakar haa
ben o zaman onun arkasından gitmeyeyim malum yağ yakan araçlara arkadan girme huyum varda
-
29 Nisan 2012, 09:50
F54 adlı üyeden alıntı
ben o zaman onun arkasından gitmeyeyim malum yağ yakan araçlara arkadan girme huyum varda
bugün törtıla çakarsın .... ne gülerim haaa..
adam motoru aldığına pişman oldu....
-
29 Nisan 2012, 09:53
bugün törtıla çakarsın .... ne gülerim haaa..
adam motoru aldığına pişman oldu....
ona dedik aslanım gel sana ybr alalım katır gibi motor vur sıertınA odunu yapıştır git ama bizi dinlemedi ki adam neyse bize makara yapacak malzeme çıktı birde mete alırsa sen o zaman gör makarayı
-
29 Nisan 2012, 10:01
Arkadaşlar, şu an Gebze de olan kardeşimden öğrendiğime göre yoğun sis varmış, Eskihisar arabalı vapurunun sis dolayısıyla çalışmaması söz konusu olabilir. Şu anda kardeşim Eskihisar iskeleyi arayıp durumu öğreniyor. Gerçi havanın ısınmasıyla sis dağılacaktır. Ama yinede öğrenip bilgi yazacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:53 ----------
Arkadaşlar geçiş serbes, saat: 09:00 itibariyle telefonla öğrendim, arabalı vapur çalışıyor.
-
29 Nisan 2012, 10:01
-
29 Nisan 2012, 10:05
İrfancığım, ben ve kardeşim sabah köye geçicez oradan direk Topçulara hareket edicez. Karamürsel de beklemeyin. Ayrıca Emrah arkadaşımız için bi yer ayarlanamadıysa Topçular' dan kardeşimin motora geçebilir. Kardeşimde kesin geliyor.
-
29 Nisan 2012, 10:20
ethemm76 adlı üyeden alıntı
İrfancığım, ben ve kardeşim sabah köye geçicez oradan direk Topçulara hareket edicez. Karamürsel de beklemeyin. Ayrıca Emrah arkadaşımız için bi yer ayarlanamadıysa Topçular' dan kardeşimin motora geçebilir. Kardeşimde kesin geliyor.
şu ünlü dl 650 mi abi... eğer o ise bende artçı olabilirmiyim..
-
29 Nisan 2012, 10:27
Yaaa ben camlica giselerdeyim 1 tane motorcu yok burda
-
29 Nisan 2012, 10:31
eray_uluyazı adlı üyeden alıntı
Yaaa ben camlica giselerdeyim 1 tane motorcu yok burda
millet yoldadır bekle..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
29 Nisan 2012, 10:56
Evden cıkıyorum şimdi benzin alip eskihisara inerim yarım saate kadar. Hoşcakalın.
-
29 Nisan 2012, 11:21
gelişmeleri takip ediyorum burda kimse olmadığına göre millet yoldadır..............
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:59 ----------
ggüneş yüzünü gösteriyor şuan burda.. pendik kavakpınarda.. bu kadar güler yüzlü insan bir araya gelirde güneş yüzünü göstermezmi????
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
29 Nisan 2012, 11:29
heeerr keze iyi yolculuklar.sağa salim gidin glin inşallah...bol bol resim çekip ekleyin olurmu?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)