ARKADAŞLAR HERKES YELEKTEN BAHSEDİYOR AMA BENİM YELEĞİM YOK.NE YANİ BİZ ÜVEY EVLATMIYIZ.BENDE YELEK İSTİYORUM NERDEN BULABİLİRİZ BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.
ARKADAŞLAR HERKES YELEKTEN BAHSEDİYOR AMA BENİM YELEĞİM YOK.NE YANİ BİZ ÜVEY EVLATMIYIZ.BENDE YELEK İSTİYORUM NERDEN BULABİLİRİZ BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.
Ne güzel bir etkinlik...Keşke ben de gelebilseydim.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Abi sen gelmiyormusun?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:11 ----------
Abi yelek için sahibinden.com da ilan var mobilden girdiğim için link veremiyorum. Arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaklardır. Bildiğim kadarıyla ilk gezin onun için bu seferlik yelek olmuyversin.
Abi linki buldum aynen kopyalıyorum:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...83632016/detay
Yarının günü mt olacak hayırlı geceler sabah görüşmek üzere
bende var şenol abi ama sen yinede almanda fayda var
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:22 ----------
1-piyanist_irf+3
2-f54 +1
3-cbr100xx
4-Onur Y. + 1
5-siyahatmaca
6-furkanmg
7-motoseyyah
8-atilla_hakan
9-vmax
10-acayüp
11-cenk şenver
12-jackal_64
13-alikmlarc
14-özcan1980
15-Seckin_
16-koray-
18-speedy2--gelemediği için yerini aytaç dolduracak
19-bpk
20-victorist
21-Djan
22-baysalorhun+1
23-ERROR88+1 rtr 150
24-Ahmet N.
25-mzci
26-nadrov
27-ethemm76
28-poseidon
29-piyanist_yıgıt
30-eray_uluyazı
31-ümit_150_zc
32-aparat
33-ghostcorc+1
34-esirci
35-sedici -- Batuhan
36-murat_112
37-engin_deniz+1
38-piyanist ercan (cbf 150)
39-erhan karaman (kardeşim)(cbf 150)
40-serhat (dr 600)
41-Raphae1 +1
42-binbaki
43-Aragorn78 +1
44-Murat_112 'nin ekürüsü -- Zafer
45- pasaa+1
46- lycantrophic
47- endurucu52+1
48-halit_bayrak+1
49-halepli
50-haydarBıçak
51-mezit (piyanist_irf, benimle gelecek )
52- crossçu 41
53-tr100a
54-by-alp+1
55- İsmet + 1
56-barış
57-okan
58-ÜmitDURA
59-mahonyy
60- bozkurt74+3
61-münir
62-ersin 54
63.İsmail Güzelcoşkun
64.Orhan Sögüt
65-hüseyin-klr600
66-murat-hondacbr 125
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
yarın poyran etkili olacakmış üşümeyin arkadaşlar sıkı giyinin. Sabah görüşmek dileğiyle hoşcakalın.
Hondaaaaaaaa
evet arkadaşlar son dakika haberleri gelmekte az önce aldığım sms te 2 arkadaşımın daha site dışından dahil olduğu haberini aldım buda mt ye site dışından 4-5 arkadaşımızı daha dahil olacağı anlamına gelir
diğer yandan 18 artçı saydım aklımdaki gelemeyenleri düştüğümde ve listeden düştüğümde toplamda 79 arkadaşımızın kesin olarak geziye bu etkinliğe katılım gösterdiğini görmekteyim .
başta sevgili tünal ağabeyim olmak üzre şimdididen hepinize hayırlı yolculuklar diliyorum LÜTFEN DİKKATLİ GELİN ! hepimizin yüreğinin kıpır kıpır olduğu şu mutlu ve gururlu günümüzde hüzne , üzüntüye bürünmeyelim tek temennim sizlerin sağ salim buraya gelip yine aynı şekilde kazasız kedersiz evlerinize dönüş yapabilmesidir .
topçularda 11:50 gibi buluşulacak oradan son durağımız olan kızderbent köyüne yemeğe geçilecektir topçulardan tahmini gurup sürüşü en fazla 40 dakika sürecektir yaklaşık 28 km lik yolumuz var gurup kurallarına uyduğumuz süre zarfında sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum
yemek dönüşü yine bu gün belirlediğim müsait bir alanda dataylı geniş çaplı foto çekimi yapılacaktır , bu konuyu yemektede dile getireceğim ,
ÖNCE GÜVENLİK DİYORUZ ARKADAŞLAR
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
irfan bana düşen bir görev var mı acil yaz ben sahnedeyim yazamıyorum? kaçta karamürselde olayım? acil cevap
Tüm Dostlar...Lütfen Gözünüzü Bir Saniye Bile Yoldan Ayırmayın...İnanın Bir Saniyede Çok Şey Değişebiliyor !!!::melek02:
Her şey bir yana ,umarım kimsenin son anda tatsız bir durumu çıkmaz.Çünkü herkesin mutluluk ve heyecanla bu toplaşmayı beklediğine inanıyorum.
Ve yine her şeye rağmen katılamayacak olan arkadaşlarımız üzülmesinler,Allah (cc) yeterki ömür versin,"seyahatname" adlı kitapta daha nice gezilecek yerler var var bir bilseniz.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
bu akşam Isparta'dan dönüş yaptım fena yorgunum,sabaha Allahın izniyle kalkabilirsem gelmeye niyetliyim hayırlısıyla,gelemezsem bir sonrakine kısmet der siz katılımcı dostlara bol eğlence,sohbetler dilerim kazasız belasız.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
kanka keşke ben karamürseli daha önceden keşfetseydim benim düğün davul zurnalı olurdu birkaç ta gaci ayarlardık karamürselden vur patlasın çal oynasın
ama sen birşey kaybetmiş değilsin senin düğünü davullu yapalım irfan abi saz takımını ayarlar
zurnacı irfan ve saz arkadaşları
---------- Post added at 03:45 ---------- Previous post was at 03:23 ----------
vay arkadaş hava durumu açık göstermesine rağmen yağmur başladı
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
günaydın pendikte şuan hava sessiz ve sakin... güzel bir gün olacak belli...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Avrupa yakasında su an hava kapalı :( yağmur yağmasa bari
Hazırlanıyorum... Meteoloji az bulutlu gösteriyor hala
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)