29 nisan pazar karamürsel,de buluşalım ...
Reklamlar
-
23 Nisan 2012, 15:20
ARKADAŞLAR SAOLUN BENİ AYDINLATTIĞINIZ İÇİN BEN KESİN GELİYORUM ARTÇIMLA BİRLİKTE.. PAZAR GÜNÜ LEVENTTE BP DE OLURUM ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------
ARKADAŞLAR MT YELEKLERİNİ KİMDEN TEDARİK EDEBİLRİİM ??,
Reklamlar
-
23 Nisan 2012, 15:46
engin_deniz adlı üyeden alıntı
ARKADAŞLAR SAOLUN BENİ AYDINLATTIĞINIZ İÇİN BEN KESİN GELİYORUM ARTÇIMLA BİRLİKTE.. PAZAR GÜNÜ LEVENTTE BP DE OLURUM ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------
ARKADAŞLAR MT YELEKLERİNİ KİMDEN TEDARİK EDEBİLRİİM ??,
Valla onu modlara soracaksınız bilmiyorum belki birinde fazla vardır varsa vermek isteyen çıkar zaten
-
23 Nisan 2012, 17:29
modlar kimdir anlamadım :D sitede yeniyimde
-
23 Nisan 2012, 18:12
Kocaeli İl Temsilcisi
arkadaşlar merhaba.. ben istanbuldan yola çıkıp karamürsele gidicek arkadaşlar war ise onlara eşlik edebilirim..
tek motorla sıkıcı olur diye düşünüyorum :D
engincim istanbuldan karamürsele gelecek arkadaşlar derken zaten katılım gösterecek arkadaşların yarısından fazlası istanbuldan gelecek , bu konuyu baştan sona incelersen cavaplar hazır 11:15 te feribota binilecek yada 11 gibi eskihisarda toplanılacak
29 nisan 2012 pazar- MT ETKİNLİK
1-İstanbul avrupa yakası buluşma .
saat:08:30 levent bp
hareket :09.00 2.köprü yolundan gidilecektir.
2-Anadolu yakası ile buluşma :
anadolu yakası tem gişe den (camlıca gişlerden girinci hemen sağda-anadolu yakası ilk gişe ) sonra saat:09:30 da olacaktır.
hareket:09:45 ( teker döner )
istikamet eskihisar feribot iskelesi
buluşma saat:11.00
hareket 11:15
3-Karamürsel grubuyla topçular iskelesinde buluşulacaktır.
ve orda grubun liderliği irfan da olacaktır.
Not:İstanbul mt olarak tek grup halinde gerekirse 2 grup halinde yola devam edilecektir.Hız yapanlar ve sürüş kurallarına aykırı davrananlar uyarılacaktır.
İstanbul yakasında buluşamayanlar direk eskihisara gelebilirler-bu arada mt yeleklerimizi de giyelim-
E 5 ten gelmek isteyenler direkt eskihisara gelebilirler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------
Pyanst_yigit adlı üyeden alıntı
irfan pek sitede değilim biliyorsun yabancı kaldım konuya. nerede toplanıyoruz yani mevkii neresi olacak?
yiğitcim biz sabah 10:30 gibi balık adasını bir çok arkadaşımız bildiği için orayı söylemeyi uygun gördüm balık adasında toplanıp 12 ye doğru istanbul gurubunu karşılamak için topçulara geçeriz , diye düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
İrfan İlk mesajına avrupa yakası ve senın otarafın toplanma noktalarını ekleme ıhtımalın varsa eklede,
kım kımınle nerede bulusacak bellı olsun,
bu arada,
28 Nisan gecesi kuzenimin düğünü var,
29' nısan pazar sabahı uyanırsam eğer saat en geç 8,30,,,8.45'te LEVENT BP 'de olurum...
şimdi dostum istanbul tarafını ben çok iyi bilmediğim için tünal ağabey keritik noktaları söyledi , ve istanbul gurubunun son toplanma noktası 11:15 te eskihisarda olacak ve karşıya geçtiğinizde zaten bizler sizi karşılayacağız
bu arada listeyi güncelliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------
1-piyanist_irf+1
2-f54 +1
3-cbr100xx
4-onurY
5-siyahatmaca
6-furkanmg
7-motoseyyah
8-atilla_hakan
9-vmax
10-acayüp
11-cenk şenver
12-jackal_64
13-alikmlarc
14-özcan1980
15-Seckin_
16-koray-ekürüm
17-u.ak
18-speedy 2
19-bpk
20-victorist
21-Djan
22-baysalorhun+1
23-ERROR88+1
24-Ahmet N.
25-mzci
26-nadrov
27-ethemm76
28-poseidon
29-piyanist_yıgıt
30-eray_uluyazı
31-ümit_150_zc
32-aparat
33-ghostcorc
34-esirci
35-sedici
36-murat
37-engin_deniz
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
23 Nisan 2012, 18:49
37 kişi ne güzel inşallah hava güzel olur
-
23 Nisan 2012, 18:58
-
23 Nisan 2012, 19:20
Anasayfa da sağ alt bölümde çevrimiçi üyeler gözükür orada kırmızı yazan nickler onlar mod oluyor onlara sor. Enginim...ok
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------
Bende sultangazideyim istersen beraber çıkabiliriz bana çağrı at ben seni arayim...
05353005644. Önder
-
23 Nisan 2012, 19:43
Gebzeden katılan tek benmiyim ilk giden de ben olurum sanırım Eskihisara. istanbul grubu ninjamla bekliyorum sizi
-
23 Nisan 2012, 20:04
-
23 Nisan 2012, 21:43
Kocaeli İl Temsilcisi
1-piyanist_irf+1
2-f54 +1
3-cbr100xx
4-onurY
5-siyahatmaca
6-furkanmg
7-motoseyyah
8-atilla_hakan
9-vmax
10-acayüp
11-cenk şenver
12-jackal_64
13-alikmlarc
14-özcan1980
15-Seckin_
16-koray-ekürüm
17-u.ak
18-speedy 2
19-bpk
20-victorist
21-Djan
22-baysalorhun+1
23-ERROR88+1
24-Ahmet N.
25-mzci
26-nadrov
27-ethemm76
28-poseidon
29-piyanist_yıgıt
30-eray_uluyazı
31-ümit_150_zc
32-aparat
33-ghostcorc
34-esirci
35-sedici
36-murat
37-engin_deniz+1
38-piyanist ercan
39-erhan karaman (kardeşim)
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------
bu adrese tıkladığında alperin profilini bulacaksın istediğin şeyi ona özel mesaj atarak yada profiline yazarak bilgi alabilirsin
http://www.motosiklet.net/forum/memb...tim-17210.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------
jackal_64 adlı üyeden alıntı
Güncelinde günceli
1-piyanist_irf+1
2-f54 +1
3-cbr100xx
4-onurY
5-siyahatmaca
6-furkanmg
7-motoseyyah
8-atilla_hakan
9-vmax
10-acayüp
11-cenk şenver
12-jackal_64
13-alikmlarc
14-özcan1980
15-Seckin_
16-koray-ekürüm
17-u.ak
18-speedy 2
19-bpk
20-victorist
21-Djan
22-baysalorhun+1
23-ERROR88+1
24-Ahmet N.
25-mzci
26-nadrov
27-ethemm76
28-poseidon
29-piyanist_yıgıt
30-eray_uluyazı
31-ümit_150_zc
32-aparat
33-ghostcorc
34-esirci
35-sedici
36-murat
37-engin_deniz+1
Metehanda gelecek bi aksilik çıkmazsa...
Ozamana kadar 40 lariz
şu an 39 kişi oldu metehan gelirse yemek konusunda 44 kişi saymamız lazım , gerekli, şart
-
23 Nisan 2012, 21:51
İrfan abi Maşallah Liste coşmuş ya Ama ben Gelemiyom
-
23 Nisan 2012, 22:00
Kocaeli İl Temsilcisi
mehmet_gemli adlı üyeden alıntı
İrfan abi Maşallah Liste coşmuş ya
Ama ben Gelemiyom
hayırlısı olsun mehmetim , demek bundada var bir hayır , önce iş diyoruz hayat bazen insanın elini kolunu bağlar belliki seninkinide bağlamış şu an sıkma canını büyüyünce geçer
-
23 Nisan 2012, 22:03
-
23 Nisan 2012, 22:14
Kocaeli İl Temsilcisi
-
23 Nisan 2012, 22:16
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
zenonların geleceği varsa göreceğide var
tamam kardeşim 2 gün önceden haber verin malum bu aralar yoğunum haberleşelim
İrfan benımde çakarlar geldi. Ne yapmalıyım? :D
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
23 Nisan 2012, 22:19
Kocaeli İl Temsilcisi
Raphae1 adlı üyeden alıntı
İrfan benımde çakarlar geldi. Ne yapmalıyım? :D
29 nisanı atlatmalısın kanka kaçarın yok hemen ertesi gün , bir sonraki gün, ondan sonraki gün , daha daha sonraki gün, daha sonraki günün daha sonraki günü ve tüm bu günlerin daha daha sonraki günleri gelebilirsin haberleşelim ama
-
23 Nisan 2012, 22:27
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
29 nisanı atlatmalısın kanka kaçarın yok
hemen ertesi gün , bir sonraki gün, ondan sonraki gün , daha daha sonraki gün, daha sonraki günün daha sonraki günü ve tüm bu günlerin daha daha sonraki günleri gelebilirsin haberleşelim ama
Tamam İrfan'ım söylediğin gün ordayım. 29 unda bir sorun çıkmazsa geliyorum. Hatta memleketten(Çanakkale) gelen annem , benide götür dedi.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
23 Nisan 2012, 22:48
Kocaeli İl Temsilcisi
Raphae1 adlı üyeden alıntı
Tamam İrfan'ım söylediğin gün ordayım.
29 unda bir sorun çıkmazsa geliyorum. Hatta memleketten(Çanakkale) gelen annem , benide götür dedi.
hıııııı annenmi ? valideye selam söyle ellerinden öperim, pazar günü konuşuruz nasipse
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------
güncellerin en günceli
1-piyanist_irf+1
2-f54 +1
3-cbr100xx
4-onurY
5-siyahatmaca
6-furkanmg
7-motoseyyah
8-atilla_hakan
9-vmax
10-acayüp
11-cenk şenver
12-jackal_64
13-alikmlarc
14-özcan1980
15-Seckin_
16-koray-ekürüm
17-u.ak
18-speedy 2
19-bpk
20-victorist
21-Djan
22-baysalorhun+1
23-ERROR88+1
24-Ahmet N.
25-mzci
26-nadrov
27-ethemm76
28-poseidon
29-piyanist_yıgıt
30-eray_uluyazı
31-ümit_150_zc
32-aparat
33-ghostcorc
34-esirci
35-sedici
36-murat
37-engin_deniz+1
38-piyanist ercan (cbf 150)
39-erhan karaman (kardeşim)(cbf 150)
40-serhat (dr 600)
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------
arkadaşlar düşündüğümden fazla katılımcı arkadaşımızın olması sebebiyle şu faydalı yazıyı paylaşmak istiyor ve okumnızı rica ediyorum malum bir gezidir dedik konusu açıldı lakin bir arkadaşımın herhangi bir sebepten burnunun kanaması beni ve bu etkinliğe vesile olan herkezi vicdani bir sıkıntıya sokacaktır o vesile ile bilgisi olmayan arkadaşlarımız göz atarsa buna şahsım adına çok sevinirim .
Grup halinde gezi ve motosiklet kuralları
Grup sürüşlerin arttığı şu günlerde arşivden bir hatırlatma,
Herkes grupla birlikte bir yerlere gitmekten hoşlanır. Eğer grubunuzun motosikleti arkadaşlarınızdan oluşuyorsa bu motosiklet grubu içinde motorunuzu kullanırken dikkat etmeniz gereken bazı kurallar var. Bu kurallara uyarak hem kendi güvenliğinizi hemde gruptaki diğerlerinin güvenliğini sağlamış olursunuz. Tabii yalnızca siz değil, gruptaki herkes bu kurallara uyarsa güvenli yolculuk edebilirsiniz.
Kimlerle Motosiklet Kullanıyorsunuz?
Birlikte motosiklet kullandığınız insanları yeterince tanımanız size yararlı olacaktır. Çünki herkesin kendine göre bir stili vardır. Gruptakileri yeteri kadar iyi tanıyorsanız hangi şartlarda nasıl tepki vereceklerini de tahmin edebilir ve siz de kendinizi güvenceye almış olursunuz. Aynı zamanda tehlikeli haraketler yaparak becerilerini sergilemek isteyenleri'de uyarmalısınız. Çünkü bu tip gösteriler bir grupla yolculuk yaparken tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Üstelik bunun faturasını da yalnızca gösteri yapan değil gruptakilerden birkaç kişi de ödeyebilir. Tehlikesiz güvenli ve keyifli bir grup yolculuğu yapmak istiyorsanız motosikletinizi kurallara uyarak kullanmalısınız, unutmayın ki bir tehlike durumunda yalnızca siz değil, başkalarıda zarar görebilir.
Ani Hareketler Yapmayın
Çevrenizdeki diğer motosikletli arkadaşlarınızı düşünün. Manevralarınızın sonuçlarından diğerleride etkileneceklerdir. 100% Emin olmadıkca ani fren yapmayın, unutmayın ki arkanızda başka motorlarda var ve böyle ani bir frenlemenin sonucu bir faciaya dönüşebilir. Yalnızca tehlikeli bir durumdan nasıl kurtulabilirim diye düşünerek yapacağınız bir fren size yardımcı olmayacaktır, aksine arkanızdaki size hızla çarpabilir ve siz kendinizi korumak isterken daha büyük bir faciaya yol açmış olursunuz.
Gidiş Düzeni
Bir grupla yola çıkmadan önce mutlaka bir gidiş düzeni yapmalısınız. Kimin önde kimin arkada gideceği yani herkesin gidiş pozisyonu ayarlı olmalıdır. Yola çıkıldığındada bu gidiş düzenine eğer herhangi bir aksilik olmassa mutlaka uyulmalıdır. Gruptaki hiç kimse ani hızlanmalar bir diğerini geçmeye çalışmamalıdır.Eğer arkanızdakinin yüzünü aynanızdan görebiliyorsanız, gerçekten arkanızdaki kişi ile uyumlu bir şekilde gidiyorsunuz demektir.
Yeterli Boşluk Bırakın
Eğer grubun önünde gidiyorsanız arkanızda birinin daha olduğunu unutmayın. Arkanızdakilere aranızda bırakmanız gereken mesafeyi ayarlayın. Hız yaparak gruptan kopmayın. Durduğunuz zaman arkanızdakilerin'de size çarpmadan rahatlıkla durabileceği mesafeyi korumaya çalışın. Eğer önde giden siz değilseniz, öndeki kişi ile aranızdaki güvenlik mesafesini korumaya gayret edin.
Karar Verin
Grup içinde motor kullanan insanlar için en büyük tehlike öndeki binicinin çeşitli durumlardaki tavırlarını iyi anlayamamalarıdır. Bu tehlike durumunda önde giden arkadaşınızın reaksiyonunu hiçe sayıp bağımsız olarak hareket etmeye kalkışırsanız tehlikenin boyutları'da çok daha büyüyecektir. Bu tip durumlarla karşılaştığınızda ne zaman hızlanacağınıza yada yavaşlayacağınıza iyi karar verin.
Aynı Hızda Gidin
Grup içinde herkesin hızı yaklaşık olarak birbirleri ile aynı olmalıdır. Bu hız sürüş konforunuzu bozmayacak şekilde ayarlanmalıdır. Aşırı hızlı gitmenin yada çok yavaş gitmenin bir anlamı yoktur. Herkes birbiri ile uyum içinde olmalıdır. Düz yolda giderken bu uyumu sağlamak zor değildir. Asıl problem virajları alırken çıkabilir. Çünkü herkes virajı aynı hızla alamayabilir, yada herkesin viraj alma tekniği aynı olmayabilir. Virajı aldıktan sonra aradaki mesafelerde açılma olmuşsa bir an önce eski haline getirilmelidir. Kimse grupdan kopmadan sürüş devam etmemelidir.
Rotanıza Karar Verin
Yola çıkmadan önce mutlaka gideceğiniz yere ve buraya ulaşmak için izleyeceğiniz rota hakkında konuşun ve ortak karar alın. Böylece her kavşakta durup ne tarafa gideceğinizi tartışmak zorunda kalmazsınız, ve mutlaka duracağınız yeri belirleyin. Çünkü gruptaki motorlardan birinde yada birkaçında sorun çıkabilir. Böyle bir durumda buluşma noktasında tekrar bir araya gelmiş olursunuz.
Yarışmayın
Bir grup halinde giderken asla birbirinizle yarışmaya kalkmayın. Özellikle şehir içi yollarda buna asla teşebbüs etmeyin. Unutmayın ki yolda sizden başka taşıtlarda var. Yarışmak tehlikeli sonuçları da beraberinde getirir. Ani hızlanmalardan ani frenler, özellikle grupla giderken tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Unutmayın ki kimin ne kadar hız yapacağını ne zaman fren yapacağını tahmin edemezsiniz. Yarış durumunda bütün bunlar bir dezavantaj haline gelir ve durup dururken sırf heyecan uğruna canınızdan olabilirsiniz...
kaynak: www.motosiklet.net
-
23 Nisan 2012, 22:59
11:15 te eskihisardamısınız???
güzel... eğer gelirsem 11:30 da evden çıkar ,körfezi dolanır 11:55 te topçularda yanınızda olurum...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
23 Nisan 2012, 23:07
Kocaeli İl Temsilcisi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)