29 nisan pazar karamürsel,de buluşalım ...
Reklamlar
-
22 Nisan 2012, 20:29
K o r @ y adlı üyeden alıntı
şekerim yarın müsaitmisin sabahtan yanına geleyim.. iki sohbetin belini kıralım
ulen koray sen ne ayaksın hem sana geleyim diyorsun hemde burda irfan abiye yazılmışsın hayırmısın hafızz
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
-
22 Nisan 2012, 20:31
F54 adlı üyeden alıntı
ulen koray sen ne ayaksın hem sana geleyim diyorsun hemde burda irfan abiye yazılmışsın hayırmısın hafızz
önce şekerime yazdım ..kanka adam müsait değil sonra sen geldin aklıma... senden de cevap gelmedi... yarın orhangaziye gidiyorum
-
22 Nisan 2012, 20:31
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
tamam zaten sıcak be olm durmak isteyeceğini sanmıyorum
ilk 30 dakikadan sonra kaçacak yer arayacaksın
artçınıda getirsene len bak yengen sorup duruyor yalnızmı gelecek yoksa nişanlısıylamı diye
abi bu banada nişanlıyım falan diyorda ben pek bu korayın sözüne itimat etmiyorum lakin sende etmessen iyi olur
-
22 Nisan 2012, 20:34
olum peluş forumu kirletme ..yürü ybr sayfasına ..zaten modlar bizi oradan kovacak msn e döndü topik... kanka işin özü kız motordan korkuyor..
bi türlü alıştıramadım.. sizleri falan artçılarınızla görmesi güvenmesi lazım.. onun korkması beni çok tedirgin ediyor.. şuan ikna çabalarındayım.. eğer sende
eşinle gelirsen buradan birlikte geçersek belki olabişlir
-
22 Nisan 2012, 20:36
abisi ben zaten eşimle geleceğim sen onu kandır abisi olmadı bas şamar ı yürü lennnn eyt ulen diye bi bağır iş tmm
-
22 Nisan 2012, 20:43
F54 adlı üyeden alıntı
abisi ben zaten eşimle geleceğim sen onu kandır abisi olmadı bas şamar ı yürü lennnn eyt ulen diye bi bağır iş tmm
olum adam gibi şeyler yazda bak geliyolar diye yazıları göstereyim... bu yazıyı okusa bana motoru sattırır peluş
-
22 Nisan 2012, 20:47
-
22 Nisan 2012, 20:52
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
22 Nisan 2012, 21:00
üleyyyynnn tezgahın önünü kapamayın
olm koray ben yengeni getiriyorum daha doğrusu kaçarım yok
bütün kış saplandı kaldı evde yengen motüre alıştıysa oda hayli hayli alışır şimdi yengene motür toplayacam özel yapım yere yakın 7 vites olacak
birde seninle f54 adamının kimyasında bi anormallikmi var len ikiniz bi araya gelince tepkime yapıyosunuz ?
neyse topik size emanet fazla hor kullanmayın
ben misafirliğe gidiyorum sözüm var gelince bıraktığım gibi bulayım haaa bak karışmam
aga sende hemen bize çemkirme tmm gidiyoruz yürü kanka koray bize yol göründü
-
22 Nisan 2012, 21:13
F54 adlı üyeden alıntı
abisi sen taktiği bilmiyorsun ki canın istiyorsa takıl bana de yoksa yanlız gel eğer toton yiyorsa
seni yanlız bırakmak istemez ve artçı olur...
he onuda beceremessen ben bi akşam seka park a gelirim hanım la sende alır gelirsin benim hanım onu da kandırır
ulen benim hanımı motora bindirmesem kıyamet kopar
işten almaya gitmediğim zaman salon da yatırıyordu beni
helal sana be bu yazıları gösteririm işte.. tamam kanka tüm gücümle ikna edeceğim.. buradan birlikte gideriz.. o zaman belki alışır..
arkalı önlü yavaş yavaş gideriz..
---------- Post added at 20:11 ---------- Previous post was at 20:09 ----------
üleyyyynnn tezgahın önünü kapamayın
olm koray ben yengeni getiriyorum daha doğrusu kaçarım yok
bütün kış saplandı kaldı evde yengen motüre alıştıysa oda hayli hayli alışır şimdi yengene motür toplayacam özel yapım yere yakın 7 vites olacak
birde seninle f54 adamının kimyasında bi anormallikmi var len ikiniz bi araya gelince tepkime yapıyosunuz ?
neyse topik size emanet fazla hor kullanmayın
ben misafirliğe gidiyorum sözüm var gelince bıraktığım gibi bulayım haaa bak karışmam
abi zaten fatihle ben topiğe girdik mi hayırlı işler yani.. ne yapayım bu adamı seviyom , sallamak hoşuma gidiyo..
---------- Post added at 20:13 ---------- Previous post was at 20:11 ----------
aradım şimdi yazıları birlikte okuduk geliyo leyn apaçi fatih...
inş. hoşuna gider ..
-
22 Nisan 2012, 21:14
helal sana be bu yazıları gösteririm işte.. tamam kanka tüm gücümle ikna edeceğim.. buradan birlikte gideriz.. o zaman belki alışır..
abi zaten fatihle ben topiğe girdik mi hayırlı işler yani.. ne yapayım bu adamı seviyom , sallamak hoşuma gidiyo..
bu gün hanımla sapancaya ghittik gelirken tabi verdim kırbaçı 100 110 dayama gaz devam arabalarla yarışa yarışa geldim iş sende bitiyor abisi ilk zamanlar yavaş yavaş gez sonra ver kırbacı ybr ye zaten fazla hız yapmıyor ama ilk zamanlarn dikkatli git gel..
haftaya ben işten çıkacağım saat 11.330 izmitte olurum anca basa gaz gelirim yoksa yetişemem ki geç kalırım liman a
-
22 Nisan 2012, 21:15
Kocaeli İl Temsilcisi
daltonlar joe dalton ,vilyım dalton-jack dalton-awarel dalton
irfan koray fatih en aptal olana adam bulamadım
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
22 Nisan 2012, 21:19
oda metehan olsun hem en uzun o kaldı şans a bak yani...
-
22 Nisan 2012, 21:21
F54 adlı üyeden alıntı
bu gün hanımla sapancaya ghittik gelirken tabi verdim kırbaçı 100 110 dayama gaz devam arabalarla yarışa yarışa geldim iş sende bitiyor abisi ilk zamanlar yavaş yavaş gez sonra ver kırbacı ybr ye zaten fazla hız yapmıyor ama ilk zamanlarn dikkatli git gel..
haftaya ben işten çıkacağım saat 11.330 izmitte olurum anca basa gaz gelirim yoksa yetişemem ki geç kalırım liman a
buluşma kaçta ki.. nerede.. ben sayfayı bilem okumadım ha.. eğer sen yetişecem diye karamürsele kırbaçlayarak gidersen
kız iner motordan ha..
-
22 Nisan 2012, 21:24
aga o zaman geç kalırız olmazsa ben sakaryada çıkarken sana çağrı yaparım sende tın tın gidersin ben seni yolda yakalarım sonra yavaş yavaş gideriz
bende kaçta eskihisarda olacağımızı bilmiyorum ama 12.30 u bulmaz heralde oraya gelmem
-
22 Nisan 2012, 21:31
F54 adlı üyeden alıntı
aga o zaman geç kalırız olmazsa ben sakaryada çıkarken sana çağrı yaparım sende tın tın gidersin ben seni yolda yakalarım sonra yavaş yavaş gideriz
bende kaçta eskihisarda olacağımızı bilmiyorum ama 12.30 u bulmaz heralde oraya gelmem
topçularda mı buluşma... agaya sorarız ya.. o da şimdi topiği okumuyon diye kızar bana en iyisi bi bakayım ilk sayfalara dediğin gibi yaparız.. ben tın tın giderim..
---------- Post added at 20:31 ---------- Previous post was at 20:28 ----------
tünal abi 11,30 da iskeleden teker döner demiş... ona göre kanka.. biraz erken çıkman lazım senin
-
22 Nisan 2012, 21:31
evet gelişte de takıla takıla geleriz birlikte hem cesaret gelir bir daha binmemezlik yapmaz
-
22 Nisan 2012, 21:35
F54 adlı üyeden alıntı
evet gelişte de takıla takıla geleriz birlikte hem cesaret gelir bir daha binmemezlik yapmaz
aynen kanka onu orada ikna edersin sen zaten.. sırf çenesin bundan şüphem yok..
-
22 Nisan 2012, 21:38
aynen kanka onu orada ikna edersin sen zaten.. sırf çenesin bundan şüphem yok..
sen merak etme abisi sen bi defa görüştürsen bizi yeter sonra akşam çayı gidelim der sen merak etme
-
22 Nisan 2012, 21:42
F54 adlı üyeden alıntı
sen merak etme abisi sen bi defa görüştürsen bizi yeter sonra akşam çayı gidelim der sen merak etme
adamsın kanka... tamam bu iş.. peki nasıl yetişeceksin 11,30 da iskelede...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)