Bu sefer bende gelmeye çalışacağım.her seferinde bir aksilik çıkıyor,gelemiyorum.
Bu sefer bende gelmeye çalışacağım.her seferinde bir aksilik çıkıyor,gelemiyorum.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Arkadaşım senin gelmeni özellikle rica ediyorum, grupta tek kel olmak zor Bekliyor olacağım : ))))
Cuma akşamı görüşmek üzere
De Ka cım sen üzülme ben halledeceğim o işleri herkez kurtulacak kendimle beraber cıstak cıstak disconun dibini bulkucazzz
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
c.tesi pazar olaydı iyiydi
motorumu satıp benzin alıcam. %68 vergimi olur ya
Cuma izinliyim diye sevinmiştim. Ama buluşma İzmir'deymiş :( :D
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Cuma akşamı tam kadro Terastayız,küçük mazeretleri kabul etmiyoruz,herkes gelmeye çalışşın lütfen
kopmak garanti mi:D:D
Teras cafe, çay, boyoz.....bu üç bilinenli denklemin eşitliğini Wallace sağlar. yani çay+boyoz+teras=wallace. junior wallace izin verirse uğramak isterim
güncelllllllllllllllllllll
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Güzel bi akşam geçirdik herkeze teşekkur ederim eksi ve yeni dostlara selam olsun...
Yozlaşmış gençlik demeden önce arkana bak be koca adam ne yaptın bu devlet bu memleket içinde sıranı savdın gençlere...
güzel bir geceydi . Geziyi bekliyorum
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Hepsi birbirinden kıymetli İzmir MT ailesi ile tanışmama vesile olan toplantı için emeği geçenlere teşekkürler.Çok güzel bir geceydi.Hepiniz sağolun var olun.En yakın zamanda sizleri Foça ya bekliyoruz.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Muhteşem bir geceydi.Emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler.Necati abicim sen hiç merak etme çok yakında yanındayız bir çayını içmeye geleceğiz.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)