Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Korteji

REKLAM ALANI
    Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Bir gece ansızın gelebilirim... Umarım yetişip orada olabilirim o gün.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı aya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siz çocuk değilsiniz ama yine de sizi şöyle erzurum, kars, ağrı taraflarına alalım. istanbul'dan konuşmak güzel tabii...
    Soguk olan bolgelerde ertelense, yada iptal edilse, diger illerde gosteriler yapilsa? Olmaz miydi?

KAYA28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QM250
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Soguk olan bolgelerde ertelense, yada iptal edilse, diger illerde gosteriler yapilsa? Olmaz miydi?
    sarıkamış'ı unutuyorsunuz galiba.... AYIP YEMİN EDERİMKİ ÇOK AYIP

ortadadogulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zc < cbf 150 < 150 mc<OPEL ASTRA>Linea
    la arkadaş ne gençliği ne sporu. alayı iskeletor gibi adamlar .elde sigara dolapta bira. çokmüş cigerler böbrekler. kim takar sporu kim takıyor gençliği. 4. sınıftan buyana karate taekwondo gibi sporlarla ilgileniyorum. masa tenisi ve badmington hakemliğim var. 2. dan ashihara kareticiyim. bir dönem parkour ve capueira ile ilgilendim.tenis oynadım. gençliği izliyorum. internet cafe , kız erkek peşinde. konuşmakla gün geçirmek yetmez. muhalefet olmakta da çözüm yok. gelin hep birlikte spor yapalım. koşalım coşalım. istanbul için belediyenin spor salonları bedava reklam yapalım teşvik edelim. yıl boyunca k*ç büyütmüş çocukları bir gün omuz omuza çıkartmakla elinize ne geçecek. vals yaptırsanız neresi spor. vals sporsa hepimiz yapalım. gençlik bayramı ise ben vals yaparak kutlamak istemiyorum gençliğimi. cumhuriyetin varlığını hissettirmek içinse bu iş kabul. ama bence ne spor ne de gençlik günü bu gün. o sebeple kutlanmış kutlanmamış gençleri ilgilendirmiyor. hatta zorla götürülüyorlar stadlara. o gün evde oturmak akşama kadar facebookta gezmeyi daha fazla istiyorlar. o sebeple soğuk sebebi ile iptal edenlerde kabahat yok. kabahat gençlik diye toz bulutu yetiştirenlerde.
    bugay ve eray_uluyazı bunu beğendiler.
    dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
    pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı KAYA28 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sarıkamış'ı unutuyorsunuz galiba.... AYIP YEMİN EDERİMKİ ÇOK AYIP
    Sarikamis'i unutanlar utansin. Ben savunmalarina kendimce basit bir oneri sundum

cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    Memleket Kars-serhat şehir....
    Allahın izniyle ordayız.....
    funny SALİH bunu beğendi.
    Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı ortadadogulu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    la arkadaş ne gençliği ne sporu. alayı iskeletor gibi adamlar .elde sigara dolapta bira. çokmüş cigerler böbrekler. kim takar sporu kim takıyor gençliği. 4. sınıftan buyana karate taekwondo gibi sporlarla ilgileniyorum. masa tenisi ve badmington hakemliğim var. 2. dan ashihara kareticiyim. bir dönem parkour ve capueira ile ilgilendim.tenis oynadım. gençliği izliyorum. internet cafe , kız erkek peşinde. konuşmakla gün geçirmek yetmez. muhalefet olmakta da çözüm yok. gelin hep birlikte spor yapalım. koşalım coşalım. istanbul için belediyenin spor salonları bedava reklam yapalım teşvik edelim. yıl boyunca k*ç büyütmüş çocukları bir gün omuz omuza çıkartmakla elinize ne geçecek. vals yaptırsanız neresi spor. vals sporsa hepimiz yapalım. gençlik bayramı ise ben vals yaparak kutlamak istemiyorum gençliğimi. cumhuriyetin varlığını hissettirmek içinse bu iş kabul. ama bence ne spor ne de gençlik günü bu gün. o sebeple kutlanmış kutlanmamış gençleri ilgilendirmiyor. hatta zorla götürülüyorlar stadlara. o gün evde oturmak akşama kadar facebookta gezmeyi daha fazla istiyorlar. o sebeple soğuk sebebi ile iptal edenlerde kabahat yok. kabahat gençlik diye toz bulutu yetiştirenlerde.
    İnsanı insan yapan bazı değerler vardir üstadım.
    Ulusu ulus yapan bazı günler.
    Bunlar sıradanlaştırılmamalı kanımca.
    ortadadogulu, cbr1100 xx ve amelia bunu beğendiler.
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

semihg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Windy's 125-Honda PCX 125- X-max 250-CBF 150
    Suadiye otel sanırım kadıköy'deki,avrupa yakasındaki sürücüler için toplanma yeri yokmu acaba ?

furkanmg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 600f
    Birbirimizle kaynaşmamızı gerektiren,ulusal değerlerimizi ön plana çıkarmamız gereken bir etkinliği neden siyaset konusu yapıyorsunuz anlamıyorum.
    Stadlarda kız çocuklarına tayt mini etek vs giydiripte kutlamak çokmu güzel bir uygulamaydı?
    Vakti saatinde bir zaman erkeklere bile tayt giydirilmişti.
    Milli değerlerimize hiç bir şekilde uymayan etkinliklerle kutlanılan bayramımız şehitlerimize saygısızlıktan öte geçememiştir maalesef.

Stadda vals,salsa,rumba, vs danslarlamı kuruldu bu ülke?
    Kendi milli değerlerimizi yansıtan şekilde kutlanıcaksa eyvallah,ama kutlanmıcaksa saygısızlıktır.
    Amerikada veya arjantinde hangi halk kendi milli bayramını ANKARA HAVASIYLA kutlar?

Ayrıca stadlardan sokaklara taşınması,bayrama halkıda dahil etme açısından olumlu bi gelişmedir kanaatimce.
    Stadlara sadece etkinliğe katılan çocukların aileleri gelmekteydi çünkü.

Tüm bunlar bi yana biz bu kortejle kardeşliğimizi pekiştirmemiz gerekirken bu sloganvari muhalefet neden?
    NOT:hükümetle herhangi bi bağım yok,sadece objektif olarak sesli düşünüyorum.
    trgy ve cbr1100 xx bunu beğendiler.

inancalio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL650 Transalp
    Alıntı semihg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Suadiye otel sanırım kadıköy'deki,avrupa yakasındaki sürücüler için toplanma yeri yokmu acaba ?
    Avrupa yakası için bir nokta olursa ben de katılmaya çalışacağım (malum iş-güç).

cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    Alıntı furkanmg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birbirimizle kaynaşmamızı gerektiren,ulusal değerlerimizi ön plana çıkarmamız gereken bir etkinliği neden siyaset konusu yapıyorsunuz anlamıyorum.
    Stadlarda kız çocuklarına tayt mini etek vs giydiripte kutlamak çokmu güzel bir uygulamaydı?
    Vakti saatinde bir zaman erkeklere bile tayt giydirilmişti.
    Milli değerlerimize hiç bir şekilde uymayan etkinliklerle kutlanılan bayramımız şehitlerimize saygısızlıktan öte geçememiştir maalesef.

Stadda vals,salsa,rumba, vs danslarlamı kuruldu bu ülke?
    Kendi milli değerlerimizi yansıtan şekilde kutlanıcaksa eyvallah,ama kutlanmıcaksa saygısızlıktır.
    Amerikada veya arjantinde hangi halk kendi milli bayramını ANKARA HAVASIYLA kutlar?

Ayrıca stadlardan sokaklara taşınması,bayrama halkıda dahil etme açısından olumlu bi gelişmedir kanaatimce.
    Stadlara sadece etkinliğe katılan çocukların aileleri gelmekteydi çünkü.

Tüm bunlar bi yana biz bu kortejle kardeşliğimizi pekiştirmemiz gerekirken bu sloganvari muhalefet neden?
    NOT:hükümetle herhangi bi bağım yok,sadece objektif olarak sesli düşünüyorum.
    Allahın izniyle ordayız kardeşim ve kardeşlerimizde orda olacak inşallah...
    furkanmg bunu beğendi.
    Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....

SinanAksu

Motosikleti: Var.

(ortadadogulu Nickli Üyeden Alıntı
    la arkadaş ne gençliği ne sporu. alayı iskeletor gibi adamlar .elde sigara dolapta bira. çokmüş cigerler böbrekler. kim takar sporu kim takıyor gençliği. 4. sınıftan buyana karate taekwondo gibi sporlarla ilgileniyorum. masa tenisi ve badmington hakemliğim var. 2. dan ashihara kareticiyim. bir dönem parkour ve capueira ile ilgilendim.tenis oynadım. gençliği izliyorum. internet cafe , kız erkek peşinde. konuşmakla gün geçirmek yetmez. muhalefet olmakta da çözüm yok. gelin hep birlikte spor yapalım. koşalım coşalım. istanbul için belediyenin spor salonları bedava reklam yapalım teşvik edelim. yıl boyunca k*ç büyütmüş çocukları bir gün omuz omuza çıkartmakla elinize ne geçecek. vals yaptırsanız neresi spor. vals sporsa hepimiz yapalım. gençlik bayramı ise ben vals yaparak kutlamak istemiyorum gençliğimi. cumhuriyetin varlığını hissettirmek içinse bu iş kabul. ama bence ne spor ne de gençlik günü bu gün. o sebeple kutlanmış kutlanmamış gençleri ilgilendirmiyor. hatta zorla götürülüyorlar stadlara. o gün evde oturmak akşama kadar facebookta gezmeyi daha fazla istiyorlar. o sebeple soğuk sebebi ile iptal edenlerde kabahat yok. kabahat gençlik diye toz bulutu yetiştirenlerde..................)
    İnsanı insan yapan bazı değerler vardir üstadım.
    Ulusu ulus yapan bazı günler.
    Bunlar sıradanlaştırılmamalı kanımca.
    Ne degeri ne ulusu.Birliktelik diye birşey artık bu sınırlar içinde yok.Güdülmek var çıkarlar uğruna.Kimse kendi görüşlerini artık sunamaz topluma.Hep güdülmüş olunanlar dayatılmakda.Toplum artık tarihte tekerrür eden tüm hataları yapmak üzere tekrar programa alınıyor,resetleniyoruz.Tarihte bir sayfa açılmıştı Atanın huzurunda bu ulusa fakat bazı asalaklar koyunlar diyeyim ben buna koyunluklarından asla vaz geçmeyeceklerini kanıtladılar ve etraflarındakileride uyuttular.Saman altından su yürüdü.herhangi bir şekilde talan hep sürdü şu an yön degiştirerek devam etmekde.Parça pinçik se bir araya toplaki daha rahat hükmedersin(osmanlı )bir arada ise parçala ki tümüyle birden ugraşmakdansa lokma lokma parçalarsın(şu an T.C nin hali)Başımızda yalnızca bizim için düşünen biri(Atatürk)yoksa şu an olduğu gibi hep feleketlere doğru yelken açan çömez takası oluruz.İte köpege yem oluruz.Daha cep telefonu,bilgisayar üretemeyecek kadar üretim girdileri yüksek(vergilerden dolayı) kıçında don olmayanların elinde 3g li milyonluk tefonların olduğu bu devirde gençligini, geçmişini(çanakkaleye güneh cıkarmaya''affet beni atam layık olamıyorum sana'' diyen,her mantıksız pazarlama tuzagı magduru olarak,ülke ekonamisine cari açık için var gücüyle çalışan harcamaları ile) ve gelecegini hiçe sayarak yaşar halde .Kime hayrı olur......zaten huzurunda saygı duruşunda bile dursa Ata kahrından heder olur.Hiç kutlamasın daha iyi.Gurur duyacağımız neyimiz var????????(bize ait)

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    orada olmayı çok istiyorum ama gelemeyeceğim mümkünatı yok .
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramı:Hangi spor?????? kapitalist düzenin esiri(en küçük hücresine kadar mafya kokan) olmuş futboldan başka popülaritesi olmayan,bireysel :rant içermeyen spor dallarında dünya sıralamasında daha çok başarıya imza atmış fakat bu daldaki sporcularının asla hak ettiği noktalara ulaşamadığı bir ülkede görünen spor mudur yoksa çıkar kavgasına yenik düşmüş rant kavgasımıdır.Yüzme,bilardo,motogp, güreş,boks,tekvando ve daha birçok bireysel dalda her yıl madalya alıp geçim sıkıntısı çeken hatda masraflarını karşılayamayan bir anlayışa sahip bu topluluk ne tür bir ödüle layıktır sizce.Aynaya bakmak öz eleştiri yapmak kişilik gelişimi için gereklidir.Bizim toplumumuzda bu eksik ve maalesef hiç o taraklarda bezimiz yok.Ne demek se ............Futbol birtek şeye karşılık geliyor bence:Aynı sırtlan sürüsü gibi adım adım arkadan güç alarak ,tribünlerde ego tatminidir.Ve bu kibir için en gerekli ortamdır.Çünki sıfır markaj yakınınızda anti taraftarınız yoktur.Bu da bireysel anlamda iradenizin pasifizeliğidir.Hatda bireysel sporcuları asosyal kişiler olarak yargılarlar.Bu nasıl gençlik nasıl spor anlayışı.

savatage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDiAL 125 MH DRIFT
    katılmayı çok isterdim

halepli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha cygnus l
    Bakacağız göreceğez gelmeye çalışacağız
    MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK

Okur_tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250r
    lanet olsun ki işte olacağım. çok güzel olurdu benim için. sizlere şimdiden iyi bayramlar.
    respect!

halepli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha cygnus l
    alper tim kufte ustam güzergah nasıl olacak benim kafamda avrupa yakası buluşma yeri mecidiyeköy eski alisamiyen stadı önündeki gs store çadırı var kafamdaki tabi taktir size kalmış

Motosikleti
    kawa zl 600/ ktm lc4/ kawa 636/R1/ szki gsxr1000
    ANKARADA YOK BOYLE BI KORTEJ GALIBA NE OLSA ISTANBULDA HERSEY .....
    --- ANKARA MT --- Hangi devirde yaşıyosun dedi? 18.500 devirde dedim. Sustu! ♥:bounce:

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    sanırım o zaman a kadar motosiklet e binecek konum a gelirim...

eğer motosikletime binecek konumda olursam tabikide orda olacağım...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)