daha önce grup sürüşü gibi bir aktiviteye katılmadım ama , buna her türlü gelirim arkadaşlar.
daha önce grup sürüşü gibi bir aktiviteye katılmadım ama , buna her türlü gelirim arkadaşlar.
ALPER Elinde şöyle telsizi olanlar varsa yanına alırsa haberleşmede sıkıntı yaşamayız bir sorun olduğunda http://www.aselsancobrapmrtelsiz.com/index.htm bu yuvacık gezisi içinde geçerli.elinde olanlar yazarsa buradan kanal belirler yoldada görüşebiliriz siz neredesiniz biz buradayız gibi...
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
kimse merak etmesin fazlasıyla katılım olacaktır.29 ekimde de forumlarda görülen sayı katılanın %20 si idi.
UĞUR 4 Teker hatunumun istediği yere,2 Teker burnumun dikine gider
buraya yapılan liste avrupa yakasında buluşacakların listesi galiba o yüzden gerçek sayı belli olmuyo ama 3 kişide olsak beş kişide olsak gideceğiz okadar.
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Zaten toplu bir etkinlik bu,bu etkinleğe Motosiklet.net olarak sadece biz değil bi kaç motosiklet gurubuyla katılıyoruz,avrupa yakasından buluşup gitme sayımız o olabilir ama suadiyede bu sayı kat ve katlarına çıkacaktır...
Arkadaşlar Türk milleti her zaman yerinde olmuştur...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
saat çok erken değilmi.tören var öğretmenim. sabah bir çok kişi törende olacaktır. keşke öğlene doğru alsaydınız rahatça katılabilirdik.
taksime fgidiş yolu nereden olacak cunkı şişlideki ataturk evinde saygı durusu falan olacakmıs
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
arkadaşlar bende katılacağım kortejede şimdi levent bp demi buluşulacak tat towers ' in önündemi ?
1-cbr1100xx ( tünal busa )
2-cbr125 (emre çabuş )
3-antilop_skul mehmet meriç kekeç ( MMK )
4-semihg (Semih Gençal)
5-halit_bayrak (oğuzhan bayrak)
1-cbr1100xx ( tünal busa )
2-cbr125 (emre çabuş )
3-antilop_skul mehmet meriç kekeç ( MMK )
4-semihg (Semih Gençal)
5-Onuryy (cbr1100xx )
6-ümit_150_zc(ümit koca)
7- alikmlarc(etikete gerek yok)
8-sinan08 ( sinan uzun)
9-halit_bayrak (oğuzhan bayrak)
isim yazarken dikkat edelim arkadaslar eksik yazılmasın..
levent bp nin önü olarak kararlaştırıldı..
aynen kardeşim levent bp deyiz Allahın izniyle....
---------- Post added at 10:16 ---------- Previous post was at 10:14 ----------
Arkadaşlar avrupa yakası levent bp buluşma için bence uygun...1.köprüden geçer hemen geçeriz.
Avrupa yakası buluşma noktası
Levent BP (klasik buluşma yerimiz ve herkes biliyor )
Saat:9:30
Hareket Saati:10:00
Güzergah 1.köprü istikametinden bostancı sahile suadiye otelinin önüne...
Genel Buluşma....
BULUŞMA YERİ: SUADİYE OTELİ ÖNÜ
BULUŞMA SAATİ: 11:00
HAREKET SAATİ: 11:30
VARIŞ YERİ: TAKSİM MEYDANI
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Müsait olabilirsem bende katılırım.
dört tekerde bedenimi,iki tekerde ruhumu taşırım
bu etkinliğe katılmayı çok istiyorum, çok önemli işim olmassa mutlaka oradayım,
hala etkinlik geçerli dimi?
Yassah hemşerim
ne bayramımış bu?
o zaman bende orada olacam, bayrağımla inşallah. hem yeni aldığım transalp ımla şanlı bayrağımı taşıyayım
Gelebilirim fakat herkes gaza geliyor kaza riski %200 artıyor!Geçen 29 ekim kortejinde bi kaç kez arkadan geçiriyolardı az daha , aynaları sık kontrol etmem sayesinde sıyırdım...
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Sevgili Arkadaşlar 19 mayısta kartalda kortej ardından motosiklet şarkılarından oluşun konserim var Bu sene sizleri Taksime değilde kartala bekliyorum ÖZGÜRÜZ İŞTE-FARKEDİN ARTIK-MOTOSİKLETÇİ ABİ-RÜZGARIN ÇOCUKLARI-ÇIKTIM YOLLARA-MOTORCU DEDE-SEN BENİ ANLARSIN-YAZ GELDİ-SENSİZ YOLLARDAYIM Türkiye'de motosikletçi şarkılarımızı okuyacağım sevgilerimle OGÜN .....Ogün Bülent Görgün
OGÜN KONSER 19 mayıs genlik sürüşü güzergahı
Kartal meydanından başlayış
yunus - hürriyet mahallesi - yakacık - uğur mumcu - aydos - soğanlık - kartal devlet hastanesi - cevizli - esentepe - kartal
Etkinlik programı
Saat: 13:30 Murat Havan halkın da katılacağı resim etkinliği
Saat: 17:30 Kartal meydanında motorcuların toplanması
Saat: 18:00 Yüzlerce motor eşliğinde 19 mayıs motor sürüşü
saat 20:00 Gençlik yürüyüşü
saat: 20:30 Konser başlangıçı
Cüneyt Ersöz
Gizem Ökten
Ogün Bülent Görgün
Serdar çetinkaya
Konser esnasında resim show
custom choppers modifiye show
konser bitiminde isteyen herkesin katılabileceği kamp ateşi
Tüm etkinlik 4 kamera ile çekilecek belgesel oluşturulacaktır.
Herkes davetlidirhttp://www.youtube.com/watch?v=fZTsLcIwaIQ
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
benim anlamadıgım..burdaki gelenlerin listesi levent bp d e bulusanların listesi..
genel bi list yokmu avrupa,,anadolu yakası ve diger yerlerden gelecekler için ???
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)