19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Korteji
-
TR Riders Grubu olarak kortejde olacağız
Engin YALÇINALP - 0 Rh (+)
Göztepe-İSTANBUL
Reklamlar
-
Bir aksilik olmazsa oradayız tabi....
[COLOR="#FF0000"][B][/B][/COLOR]Virajda yatarım,düzde koşarım
-
Super Moderator
halepli adlı üyeden alıntı
alper tim kufte ustam güzergah nasıl olacak benim kafamda avrupa yakası buluşma yeri mecidiyeköy eski alisamiyen stadı önündeki gs store çadırı var kafamdaki tabi taktir size kalmış
avrupa yakasında bi buluşma yeri düzenlemedik açıkcası herkes 11 de suadiye oteli önünde olacağı için
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
ümit senle buluşur beraber gideriz kardeşim
bi sıkıntı olmazsa ordayım
---------- Post added at 12:22 ---------- Previous post was at 12:17 ----------
ayrıca avrupa yakasında ki motorcu arkadaşlarımız anadolu yakasına geçip de suadiye otelinin önünden toplanıp gidersen daha renkli daha coşkulu bi kortej olur diye düşünüyorum.
düşünseneze köprüden geçen yüzlerce motorcu her yer kırmızı beyaz
bence çok güzel olur
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
Oradan da hazır buluşmuşken benzin zammını protesto edelim
Çoğunluğun yaptığı şey
daima yanlıştır.
-
Herkese selamlar Böyle önemli bir günde bir araya gelmek ve anlamlı bir mesaj vermek için bence katılım gösterilmesi gereken bir etkinlik.Ben aranıza yeni katıldım fazla yorum yapmak istemiyorum ama hava muhalefetini dert etmemek lazım diye düşünüyorum gerekli önlemleri aldıktan sonra diğer bir konu avrupa bölgesinde ayrı bir toplanma alanı oluşturulmasının daha mantıklı olacağı kanaatindeyim organizatör tarafından.
-
evet beyler herkez yeni yeleklerini giysin ve full kadro korteje katılsın sayım yapacağım
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
Ben de eşimle birlikte kısmet olursa orada olacağım. Görüşmek üzere arkadaşlar.
-
Coplanmayalım ? Durumlar malum...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Babama söylemeyin. O, benim motorum yok sanıyor.
-
Nezaketi zayıflık sanma, suskun olduğuma aldanma. Dizüstünde durduğumuz içindir, sebebim olup ayağa kaldırma.
-
bende geliyorum.ayrıca kapak'da getirsekmi birileri için...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
İnşallah ordayız.....TÜPGAZTEAM....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
Arkadaşa katılıyorum avrupa yakasından da toplanıp öyle gidelim çok hoş bi görüntü olur.
-
Umarim bir aksilik olmaz ben ve kara kız orda oluruz!!!
-
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
Tünal abi inşallahı maşallahı yok bu işin hepimiz oradayız...
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
ortadadogulu adlı üyeden alıntı
la arkadaş ne gençliği ne sporu. alayı iskeletor gibi adamlar .elde sigara dolapta bira. çokmüş cigerler böbrekler. kim takar sporu kim takıyor gençliği. 4. sınıftan buyana karate taekwondo gibi sporlarla ilgileniyorum. masa tenisi ve badmington hakemliğim var. 2. dan ashihara kareticiyim. bir dönem parkour ve capueira ile ilgilendim.tenis oynadım. gençliği izliyorum. internet cafe , kız erkek peşinde. konuşmakla gün geçirmek yetmez. muhalefet olmakta da çözüm yok. gelin hep birlikte spor yapalım. koşalım coşalım. istanbul için belediyenin spor salonları bedava reklam yapalım teşvik edelim. yıl boyunca k*ç büyütmüş çocukları bir gün omuz omuza çıkartmakla elinize ne geçecek. vals yaptırsanız neresi spor. vals sporsa hepimiz yapalım. gençlik bayramı ise ben vals yaparak kutlamak istemiyorum gençliğimi. cumhuriyetin varlığını hissettirmek içinse bu iş kabul. ama bence ne spor ne de gençlik günü bu gün. o sebeple kutlanmış kutlanmamış gençleri ilgilendirmiyor. hatta zorla götürülüyorlar stadlara. o gün evde oturmak akşama kadar facebookta gezmeyi daha fazla istiyorlar. o sebeple soğuk sebebi ile iptal edenlerde kabahat yok. kabahat gençlik diye toz bulutu yetiştirenlerde.
iyi güzel diyosunda o belediyelerin spor salonlarında yer varmı bakalım?araştırdık malesef olmuyor.olsada saati sana uymuyor...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
Abi sen ordaysan bizde ordayız
---------- Post added at 17:39 ---------- Previous post was at 17:37 ----------
dreamkiller adlı üyeden alıntı
Umarim bir aksilik olmaz ben ve kara kız orda oluruz!!!
Dream haberleşelim
-
ALLAHIN izniyle orda olacam....
-
cok saçma bi vardıya sistemi ile sabiha gökçen havalimanında çalışıyorum... malum bızde tatıl ızın bayram seyran yok. işallah vardiyam denk gelirde bende o mükemmel kortejın bir parçası olurum. olamasam da gönlümüz sizinle unutmayın...
insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
Benzinim bittiğinde anladım :cyclopsan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)