[istanbul] 19 mart eğitim ve tanışma
Reklamlar
-
19 mart pazar günü bir tanışma ve eğitim toplantısına ne dersiniz arkadaşlar!örneğin saat 12:00 de pendik sahildeki otobüs durağında buluşup,motor tecrübesi benim gibi zayıf olan arkadaşlar tecrübeli arkadaşlarımızn gözetiminde eğitim yapıp sonrada hepberaber tuzla ya köfte yemeye gitsek? cevaplarınızı bekliyorum.tşk.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Reklamlar
-
fikir güzel de hocam, böyle istanbulda biyerlerde bulluşsak Pendik filan...
-
yasemin ben varım ama gerçekten de buluşma yeri türkiye sınırları içinde olursa katılım gerçekten çok olabilir havada müsayit gözüküyor.
-
Hava güzel olursa bana uyar
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
türkiye ve istanbul sınırları içinde zaten arkadaşlar pendik ten bahsediyorum ben fazla uzağa gelemem öneriniz nedir?ve evet umarım hava güzel olur
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
-
-
destinyofrock adlı üyeden alıntı
Ehliyet şart ;)
o neki
-
yasemin idman yap bol bol bak pendikten arkadaşlar var irtibata gir şamil ustadır benim bildigim
-
ben gelirim. Tuzlada köfte de süper olur.
-
Hazır pendiğe kadar gelmişken ordanda Maşukiye geçer balık yeriz !
-
evet arkadaşlar biz bir araya gelelim eminim her nereye gitsek güzel olcaktır ersen doğru söylüyorsun idman şart shamyl e ve hepinize güveniyorum eğitim şart.
-
eskihisar a ugrayında köftenin üstüne bi kahve keyfi yapın bari
-
Shamyl adlı üyeden alıntı
Hava güzel olursa bana uyar
Uyar tabii, hatta senin evin önünde buluşulsun
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
ashes adlı üyeden alıntı
eskihisar a ugrayında köftenin üstüne bi kahve keyfi yapın bari
diyosuun sen gelmiycekmisin eskihisarda kahveler senden
-
-
shamyl istersen sana geliriz
-
Ben gelirim ister Pendik diyin ister Hadımköy...
Motor olsunda...
-
merhaba arkadaslar. Yahu bizede yer varmı oralarda birde hani demişinizya tecrubeli olanlar işte acemilere yardım eder falan. Nasıldır bu sistem? hayır bende az geliştiriyim diyordum ama yapıssammı size acaba? Yoksa sohbet muhabbetmi. (bana hepsi birarada gibi geliyor ama hadi bakalım ortaya atladık öyle )
-
lost_highway bu toplantıda sohbet muhabbet ve eğitim var kaçırma bunu sende gel ve shamyl kurtulacağını sanma bak bi arkadaş daha var göster hocalığını hem dünyayı geziyorsun hem üstün tecrübeni bizden mi esirgeyeceksin yok öyle şey.
-
Bende varım. Yanlız arabayla gelicem nerden çıktı bu demeyin sonra.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler