Dostum yanına kimseyi bulamassın boşuna uğraştığın belli kimse aynı fıkrı paylaşmak zorunda değil saygı duymak lazım protesto felan yemez kimsede gelmez gelcem diyende gelmez yapı bu şekilde ısrar veya suçlama manasız.
www.erkakurye.com
Bu iş sadece buradan olmaz zaten burada aktif bir yazışma sistemi yok kim nezaman girerse bide o başlığa tıkladıysa görebiliyor yada bir sonraki girişinde aklına gelmiyor bence bu daha çok tabana yayılmalıydı bunun yoluda face,msn ve tweeter den geçiyor gibi tabii bu kendi fikrim ........istanbulda binlerce motor var ama kaçtanesi MT de ???
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Arkadaş şu kimse gelmez diyenler hiç yazmasa daha mutlu mesut olunacak bu ülkede.
Kendiniz katılacak mısınız böyle bir iş yapıldığında onu söyleyin.
Bu mantıkla yazanlar ve "ne de olsa bişey olmaz" düşüncesiyle yazmaya bile üşenenler; "ben de durumdan rahatsızım, ben de katılırım" yazsalardı eğer her hafta bu tip organizasyonlar yapılıyor olurdu. (artık benzin zammı olur, tarfikte saygı görmek olur, maruz kalınan bir adaletsizlik olur..)
Herkes durumdan rahatsız olduğunu ama kimsenin katılmayacağını söylüyor, doğal sonuç: zaten bunu diyenler katılmadığı için birşey yapılamıyor.
500 kişi katılacakmış diye duyduğu için 501. kişi olarak gelen kişinin bu işe katkısı da 1/501 kadarcıktır işte.
Bu mesaj bir şahsa değil bir düşünceye karşı yazılmıştır. O nedenle şahsi cevap vermeyeceğim. İyi günler dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)