çoğunluk 13 mayısta hem fikirse başlığı 13 mayıs olarak güncellemek icab eder.
çoğunluk 13 mayısta hem fikirse başlığı 13 mayıs olarak güncellemek icab eder.
Mesajları okumadan direk demek istediğim bişi var. Plan güzel uygulama güzel ama 1 ay rötar yaptırmanız demek direkt men 1 kez daha zam yenmesi demek..
Güncel.
İst. da olsaydım kesinlikle sizinleydim
Domino'sPizza
forumda pek aktif bir kullanıcı değilim ama eylem güzel plan güzel , böyle bir eyleme kesinlikle katılırım. tarih ve yapılacak herşey kesinleşince olayın duyurulması için belki bi kaç radyo ve tv konusundada yardımcı olabilirim.
Hocam özelden telefon numaranı yazabilir misin ?
Motosikletli Kaplumbağa...
13 mayıs iyide şu etiketleri t-şhrt ları faln da halletsek süper olcak. sizden fayda yok :D ben yarın bı kaç reklamcıya gidip soracam sonucları akşama yazarım anca :D
motorumu satıp benzin alıcam. %68 vergimi olur ya
bende 1000 km uzakta olmasaydım yakın illerde bile olsam gelirdim mutlaka inşallah çabalar boşa çıkmaz yürekten destekçinizim
Ne oldu 15 Nisan geçti ses çıkmadı?
böyle bir konu vardı?
Depoyu fullemeye gitti galiba
www.erkakurye.com
11 kuruşluk indirim yeterli oldu heralde?
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
sen başkalarıda okumuyomu sanıyorsun adamlar uyandı benzin dün itibari ile 4.35 tl
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
sırf motorkafa çiziklimi çiziksizmi diye bakmak için girmiştim...eeeee çizik yok...nerelerdesin usta....
Evet beyler böyle bir konu vardı.
Ancak MT sıktı artık. Burdan bi halt olmayacağını anladım.
Konuyla ilgili şöyle yapalım böyle yapalım diyenlere özelden mesaj attım hep, ama sağolsun bir arkadaş haricinde geri bile dönüş olmadı
Osuruğu bile hükümete bağlamayı bilenlerden bir tane yandaş çıkmadı
Bokumda boncuk çıktı, tayyibin parmağı vardır yazmayla olmuyor.
İndirimde geldi zaten. 4,35 oldu... " KESİN BİNDİRİM GELİR. "
Ben yinede kendi elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışacam.
Kalın sağlıcakla
Motosikletli Kaplumbağa...
Valla çok doğru dedin.Klavye başında asarız,keseriz uygulamaya gelince ortada kimsecikler olmaz.
Hata bizim gibi düşünenlerde aslında.Böyle kuzu gibi milleti harekete geçirmek için dil dök çabala sana verdikleri cevap''Memleketi senmi gurtaracan yauuuu''desinler.
Malesef kurunun yanında yaşta yanıyor ya ben en çok buna kızıyorum işte.
Sabaha cızılır
www.erkakurye.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)