5 kişi bile olsanız gidin 1 ogs gişesini kapatın, basına önceden haber vermiş olun bunu yapmadan önce
5 kişi bile olsanız gidin 1 ogs gişesini kapatın, basına önceden haber vermiş olun bunu yapmadan önce
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
Linux kullanmasam bilgisayarımda adam gibi bişeyler tasarlayacamda, böyle çubuk adamvari şeyler çıkarıyorum ortaya sıkıntı oluyor.
Biri üstlensin yahu şu sticker broşür veya her ne kıl tüyse onun tasarım işini...
Birde tarih netleştirelim bence artık.
Motosikletli Kaplumbağa...
Daha önce de söylediğim gibi, motsiklet kulüpleriyle irtibata geçilmesi faydalı olabilir.
Nitekim, dün kulüp toplantısında konuyu gündeme getirdim ve böyle bir kortej vs. olması halinde destekleme/katılma kararı alındı. Biz varız.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Teyet geçirdiler anlayamadık,
yada
Zamcığı gece uyurken pompaladılar.
bas gaza yavrum bas gaza''
diyleim biraz daha pompalasınlar zammı.devletimiz zengin olsun ,şu an zaten siyah kurdela protestosu var devam eden,sizlerde gidonlara bağlayın siyah kurdela boş durmamış olursunuz.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
MT bize t-shırt üzerine baskılar düzenlesin , dediğiniz gibi stıcker bassın bizde aynı yeleklerdeki olduğu gibi istediğimizi beğenelim alalım...
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
Reklam şart arkadaşlar radyo olabilir mesela. Yoksa 3 5 kişiyle bir yere gelinmez bence.
Hondaaaaaaaa
6 mayıs olsun bende katılayım bir kişi bir kişidir
15 nisan gök gürültülü sağnak yağışlı gözüküyo meterolojinin sitesinde. ben 1 hafta sonraya ertelensin. şu tarih konusunuda netleştirmek gerek artık. ???
15 nisan olmasın deniliyor zaten. Ama onun haricinde de kimse bir şey demiyor.
En az iki kere yazmışımdır bu başlık altında tarihi belirleyelim diye, hatta tarih seçenekleri biley yazdım.
Madem nisan çok erken 13 Mayıs diyorum ben. Evet diğer cevapları alalım...
1* 13 Mayıs 2012
2* ?
En çok hangi tarih talep edilirse o tarihte çıkarız...
Motosikletli Kaplumbağa...
13 mayıs bana uyar. protesto olayı önemli. sessiz kaldıkça zamcıklar devam eder. birlik olup sesimizi duyurmamız şart.
bir iki televizyon ayarlıybilirseniz reklamın babası olur...medya bire on katar..10 kişi toplansa 100 kişi gibi gösterir...
haydı yakın şu kıvılcımı, inşallah diğer illere sıçrayarak ateş olur ve bizlerde kendi ilimizde protesto ederiz.
13 Mayıs Uyar Ama çok iyi reklam yapmak milleti organize etmek lazım
Motorkafa güzel eylem hakikaten bu nasıl iş anlayamıyorum millet motosiklet alır benzine para vermemek için 10 litre bi deposu var zaten şimdi
tutup litresi 4.76 ödemek nasıl bir kafadır nasıl bir olaydır bu devletin böyle büyük eylemlere ihtiyacı var.
Benzini en pahalı ülke biziz amerikada millet su parasına benzin alırken biz çok yakar mı zam olur mu diye düşünüyoruz
ben yanımda video kameramı da getirip aynı zamanda bunu çekeceğim
bir yardımı olur belki videoyu
bir yerlere gönderebiliriz, ya da buluşmadan önce bir şey yapabilriz bir kaç kere bir araya gelmek gerekir
büyük çapta olması için.
zamanı tarihi ve saati ve tam yeri istiyoruz dediğin gibi 3 kişi olsa da bunu yapmak lazım.
facebook twitter gibi kanllardan insanlara ulaşalım
Allah affeder ama insan affetmez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)