Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

15 Nisan Pazar MT Benzin Zammı Protestosu !

REKLAM ALANI

bizim ülkemizde bu tip eylemler pek fayda vermez yanılıyorsam düzeltin. hevesinizi kırmak gibi olmasın ama işin ucunda sopa yemek var hatırlatmak isterim
    zamanında, cart curt eylemlerine katılıp hergele meydanında tımarlanan çok eylemci görmüşlüğüm vardır aman diyim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Düzgün bir iş yapılmalı.
    Halkı rahatsız ve huzursuz edicek birşey olursa , millet sizemi kaldı protesto etmek iptirin gidin moduna girebilir.
    Şimdi gazlayan olur aralarda akrobasi yapan olur. Motoru durduğu yerde bağırtan olur. Haklıyken haksız olursunuz.
    Ha birde o gün ordayım diyenlerin yarıdan fazlası gelmez ,.
    Birde orada olsam kesin gelirdim diyenlerin gerçekten burada olsalar gelip gelmeyeceklerini accaayip merak ederim hep
    +1, Görün bu mesajı. Katılımcılar full korumalı olmalı ağırbaşlı takılınmalı, 3 5 serseri çıkmış eylem yapıyo demesinler, ciddiye alınmak lazım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı mavimotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizim ülkemizde bu tip eylemler pek fayda vermez yanılıyorsam düzeltin. hevesinizi kırmak gibi olmasın ama işin ucunda sopa yemek var hatırlatmak isterim
    zamanında, cart curt eylemlerine katılıp hergele meydanında tımarlanan çok eylemci görmüşlüğüm vardır aman diyim.
    İşte böyle düşünenlerin çok olması sebebiyle sopa yiyor, hapis yatıyoruz zaten.
    35emre35 bunu beğendi.

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Yolları pek bilmediğim için Anadolu yakasından giden arkadaşlar olursa onlarla katılıp devam edebilirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Benzin döküp motosikletleri yakalım!

Eylem işleri sıkıntılı, sağlam adamlarla yola çıkılmalı. Amaç dışı aksiyon peşinde bir eleman ortalığın karışmasına sebep olabilir.

İstesem de gelemem, eylem yapanlara Allah kolaylık versin.

Bu arada Sakarya'da oraya buraya açılan istasyon sayısında müthiş artış var.Bu işin içinde bir iş var ya hadi hayırlısı.

shooteronur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tekrar mcx ile döndük hayata
    izmirdeyim nisan sonu yada mayıs başı olursa mutlaka gelirim. korkmayın jop yemeyiz protestomuzu yapar agır agır pankartlarla ilerleriz. bide bu yapışkanları yapmak lazım her ildekilere yollayıp arabalara motorlara dağıtmak şart bilinç olması açısından. ben aradım satan yer yok bulamadım. bırı bı yerle anlaşsın para toplayıp toptan yaptıralım.
    motorumu satıp benzin alıcam. %68 vergimi olur ya

halepli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha cygnus l
    valla bu tepkiyi yaygınlaştırsak çok güzel olur
    MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK

arca94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Alıntı brds adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi güldürdün beni allah da seni güldürsün...
    motorkafa...
    eyleme katılacakların evrak eksiği olmamalı...organizasyon öncesi kontrol şart...
    birde çıkartmalar için etkili slogan...
    -öldüresiye tokatla vergisine son-vs vs aklıma geldikçe eklerim...
    espirili olsun...akılda kalsın...mesaj yerini bulur...kolay gelsin...
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    bu iş için bütçe organizasyonu yok mu...onuda konuşalım...
    Öldüresiye Tokmak Vergisi

Daha bi anlamlı olur sanki..
    x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
    Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
    -arcadiril.blogspot.com-

dedektif5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çalışmıyor olursam hangi tarihte olursa olsun gelirim..

Alıntı arca94 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öldüresiye Tokmak Vergisi
    çok iyi... birazdaha bulalım...

Motosikleti
    Honda cb125e
    http://www.facebook.com/garagehonda.net bu sitede bir eylem içinde bahsettiğim buydu oraya da yazdım madem sosyal medya elimizde en buyuk koz hepımızın ortak derdi yakıt pahalılıgı bırlesme en dogrusu ...
    [B]Artisliğin sonu figüranlıktır...[/B]

nedenamaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    güncel...............
    Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
    http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf

35emre35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf250 L
    Alıntı safakk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    etkileyici el ilanları stikırlar çok önemli

Stikır(çıkartma) bastırıp duvarlara direklere duraklara yapıştırmalısınız ve eylem günü saati ve yerini yazmalısınız facebook twitter dan etkinllk duyurulmalı ve yakın çevre iknaya başlanmalı

El ilanlarını da sıkışık trafikde arabalara otobüs kamyon her kim varsa dağıtmalısınız ve eğer etkileyici birşey olursa kontağını o anda kapatıp size destek çıkacak insanlarda mutlaka olacaktır

Ayrıca bunu yaparken doğrudan bir partiyi yada siyasi kişiliği hedef göstermeyin genel anlamda bu ekonomik soruna odaklanın/odaklanmalarını sağlayın

İzmirde olsa yardımcı olacak çok şey yapabilirdim ama bu tür organizasyonlar hep istanbulda olunca pek katılamıyorum ama yaz gelince benzin zamları için bende izmirde kolları sıvıyacağım
    izmir'de yapılacak bir protesto olur ise bende şimdiden varım, buradaki bir çok motorcu grubuyla bağlantıya geçilip büyük bir kalabalık oluşturabiliriz diye düşünüyorum

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    resmi tatilde olabilir mesela 23 nisan
    istanbul dışında diğer büyük illerde de olabilir
    Türk bayraklı istiklal marşı vs dikkat çekip katılım sağlanabilir
    herşehrin önemli dikkat çeken yerlerinde yapılabilir, kalabalık olmalı medya olmalı kısa süreli olsada dikkat çekici olmalı
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

evocamd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 KIRMIZI (2011)
    bu toplantıyla ilgili bir liste oluşturalım ve güncel tutalım..Bende geleceğim
    4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır.

10SuzAsLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar-200NS
    yakında olsam gelirim balıkesiir ohoo :D
    Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...

arca94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Alıntı 10SuzAsLa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yakında olsam gelirim balıkesiir ohoo :D
    Ben de bu durum için Türkiye'de eş zamanlı eylem yapalım dedim..
    Facebook olur, diğer forumlar olur.. Olurda olur yani. Bence bunu düşünelim..
    x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
    Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
    -arcadiril.blogspot.com-

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    vizelerimin bittiği haftasonuna geliyo, büyük ihtimalle katılırım.

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    benim bir onerim var, hem maliyeti cok az, hem gezmek icin bahane, hem katilim cok olabilir, hem amacina ulasirsa kesinlikle ses getirir.

Taylanda ilk geldigimde dikkatimi ceken yapistirma BNE WAS HERE idi, adim basi her tabelada, her telefon kulubesinde, her bos binada, her elektrik direginde gordum, once bir mahallede sandim, sonra tum Bangkokta diye dusundum, ulkenin 1000km kuzayine, 1000km guneyine gittim, gene gordum, nerde yasarsam burnumun dibindeki tabelada dahi gordum, acikcasi ilk basta biri ilgi ceksin diye yapti sandim, sonra bir grup olabilir diye bizde nuri alco gibi birsey olmustu bir ara yanilmiyorsam, insanin ilgisini cekiyor, gozunu cevirdigin her noktada nasil olabilir diye, otobusun koltugunda, alisveris merkezinin tuvaletinde, olmayan nokta yok, malezyaya gittim, ucaktan inip disari ciktim, o da ne BNE buraya da gelmis, gezdim dolastim, ara sokaktan cin mahallesine, kambocyaya gittim gene ayni, tvde haberlerde de BNE vardi, nedir bu BNE diye, herkesin meraki olmus, tum uzakdoguyu doldurmus bu yapiskanlar, hatta kimi yerlerde sprey,boya falan ama bence sticker yeterli, goren herkes yerlisi yabancisi google ile bakmis nedir bu BNE, su an zaten google da daha BNE yazmadan cikiyor, cilginlik seviyesinde, bizde boyle bir sticker yapsak ama hepsi ayni olmali ve ayni mesaji vermeli, yani benzin zammina hayir gibi degil de merak uyandirmali, merak sonucunda da arastiranlar icin motosiklet net sitesinde bir linke yonlendirip orada aciklama yapalim, hem bu sekilde ilgiyi de goruruz, hem turkce hem ingilizce olsun ki cok ilgi cekerse yabancilarda meraktan girer, BNE icin sunu diyeyim size her gelenin direk takildigi ilgisini ceken birseymis, haberlerde bu sekilde idi ve gercekten izlemeden arastirmistim. Tum dunyada var artik, Birkac ornek

Bizde merak uyandiracak birsey hazirlayalim, degisik boyutlarda, isteyen herkes siteden yukler, yazicisinda basar ve yayar, yagmurda falan cikmiyor, kolay kolay kazinmiyorda zaten, her aracin, her yayanin gorecegi sekilde, ayni anda onlarca degisik ilde ilcede anlamsiz gibi gorunen birsey belirse merak uyandirir, dusunceniz ne bu konuda? Toplanma, protesto henuz bize kar saglamaz, onlar icin sinek vizirdisi oluruz ama bu sekilde bir noktada birlesip, ordan zamanla protestoya cevirebiliriz, bir tweeter facebook ta olabilir
    35emre35, speedy2 ve Serdarrr bunu beğendiler.

Phantom264 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    bence tüm motorcular toplanıp motorları İTELİM. daha dikkat çekici olur en az 1 ay fark olmalı ki daha çok katılım olsun
    Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)