(MT AYDIN) 21 Nisan AYDIN-Koçarlı-mersinbelen-Milas-Geyik Barajı-Karpuzlu-AYDIN190km
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel güzergah.
İşlerim izin verirse katilmak isterim.
-
Hocam Aydın merkezdensiniz galiba Bende Nazilli'liyim ama Kütahya da okuyorum belki görüşürüz Allah izin verirse önümüzde ki hafta Nazilli ye gelicem
-
-
-
-
-
Bu rota için 21 nisanı seçmenizin özel bir sebebi var mı? vaktim olur da lastikleri değiştirirsem ve istanbulda olmazsam katılırım belki ben de bi günlük güzel bi rotaya benziyor. 21 nisan biraz uzak ama hayırlısı.
-
Eyvallah...Eminim...Sağolasın..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:49 ----------
sessizsakin adlı üyeden alıntı
Bu rota için 21 nisanı seçmenizin özel bir sebebi var mı? vaktim olur da lastikleri değiştirirsem ve istanbulda olmazsam katılırım belki ben de
bi günlük güzel bi rotaya benziyor. 21 nisan biraz uzak ama hayırlısı.
Havalar birazdaha yumuşasın,dağlar yeşillensin.malum rakımlı ve stabilize bölümler var...
-
akıllıyla işimizne bende deliyim
-
hocam,meslektaşlarım,benim de sizlerden farkım yok.bana hep şunu diyorlar 40 ından sonra azanı ..... eğer bir aksilik olmaz ise,denizli'den gelmeye çalışacağım.işin aslı hafta sonları oğluma rezervasyonluyum::::::::::
-
Evet arkadaşlar şu an 5 kişiyiz.Son gezi açıklamalarını bu arkadaşlarla yapacağımız toplantı sonrası 18-19 nisanda duyuracağız.
-
Denizli MT olarak size destek vermek isterdik ama Kpss hazırlıkları olduğu için hafta sonu dershanelerimiz oluyor. Cumartesi çalışan arkadaşlarımız da çok. İnşallah müsait bir zaman da Aydın MT li abilerimiz kardeşlerimizle gezi yapmak bizi de sevindirir. İyi eğlenceler...
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
teşekkürler zongoku...Umarım ileride beraber bir ggezi yaparız......
-
o tarihte biraz zor ama cumaya bir plan çıkmazsa bende katılmak isterim Nazilli'den
-
merhaba ben halil, Dinçay beylerden telefonla görüşmüştük.
21 nisan gezinize bende katılmak istiyorum.
Bu geziden önce sizinle tanışmak ve bu pazar bir motosiklet gezisi yapmak istiyorum.İşiniz yoksa.
0530.8842755
-
ben sizi ararım...şu an birşey söylemek zor.21 nisan gezimize bekleriz...detayları 18-19 nisanda belirteceğim.Teşekkürler...
-
hocam bence cbfyi satıp bi chopper almalısınız dahaçok yakıışacaktır
-
cbf i yeni aldım...chopper tipim olabilir ama tarzım diil be dostum..:
-
Mersin İl Temsilcisi
sevgli ve sayın hocam, 300 km lik tecrübe ile bu işe kalkışmak delilik değil de düşüncesizlik olur...
önce sevenlerinizi ve sonra trafikte zor duruma sokacaklarınızı düşünün...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)