[izmir] MT.izmir teras cafe'de toplandı(fotolar)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
muhabbetiniz bol olsun...
[I][COLOR="Blue"]Sevgiyi sev, nefretten nefret et![/COLOR][/I]
-
çok güzel ve tadına doyulmaz bir geceydi katılan katılmayan herkezin gönlüne sağlık iki grubun birlikte devamlı yapması gereken bir toplantı teşekkürler mustafa
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
tebrikler güzel olmuş
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
-
APV41 adlı üyeden alıntı
çok güzel ve tadına doyulmaz bir geceydi katılan katılmayan herkezin gönlüne sağlık iki grubun birlikte devamlı yapması gereken bir toplantı teşekkürler mustafa
rica ederim cenkis abi,kaçıranlar üzüldü gerçekten güzel oldu,dilerim en kısa zamanda tekrarlarız
sevgiler,saygılar
-
istanbula gitmeden bir daha tekrarlıyalım ve daha kalabalık olalım GELİN TANIŞ OLALIM SEVELİM SEVİLELİM GEZELİM EĞLENELİM BİLGİYİ PAYLAŞALIM MOTOSHOW kimseye kalmaz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
sevgili mustafa toplantımıza gelemedik ama toplantı dönüşü arkadaşlardan bilgileri aldık.biz istanbula bu seferlik gelemiyoruz.gönlümüz sizlerle..sağsalim gidip gelin..sanıyorum sizi yolculamaya geleceğiz..diğer toplantıda görüşmek üzere selamlar...
-
-
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
-
28 Ağustos 2013, 10:59
forumda izmir grubuna rastlayamadım, nedendir acaba izmirli motorcular? ses verin
-
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
forumda izmir grubuna rastlayamadım, nedendir acaba izmirli motorcular? ses verin
izmirden hiç görüşme yapılmıyor mu ya ?=?
-
-
herkes birbirini arkadaş olarak eklesin bence irtibatları ordan sağlayıp sonra da belli bi konu açılır katılım sağlarız.
-
Olumlu
En azından bir iki tanışırız...
Muhtemelen trafikte selamlaştığımız insanlarla tanışmış oluruz
-
muhabettiniz bol olsun, sevgiler İzmir'e, İzmirlilere
-
İzmir İl Temsilcisi
konu hortlamış arkadaşlar 2006nın konusunu
-
Şaşırdım birden...
Sonra ki tariihi gördüm....
Hortlatmayın arkadaşlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler