zenon senin cross alma vaktin gelmiş dostum...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Hem uzun yolda hem arazide tatmin edecek birsey bulsam hic beklemem 250-350-450 cc birsey lazım bana ama az yakacak stabil 130 km hızla gidebilcek ( buda 150 ye cıkması lazım sollamalarda demek :D ) artcı konforu iyi olcak şimdilik bunlara uygun birinci gt250 Comet, ikinci CRF250L ve biraz bana kalın gelen cok kros olmasada arazide üzmeyecek nc700x var. Cometimden memnunum şimdiye kadar beni arazide yolda hic üzmedi servislerine uyuzum o yüzden satılık :D satarsam diger iki secenek gündeme gelicek :D Arazi sevsemde cogunluk uzun soluklu geziler oluyor bizim genelde bu hafta sonu Yedi Göller gidilcek mesela 2/3 ü asfalt ve uzun yol gittiğimiz noktada orman ama o zamana kadar otoban ;)
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Beyler benide ekleyin. KLX garajda yatıyor. Bu haftasonu iyi olur.
Buradayız hocam takipteyiz :D Pazar günü bir yerlere kaçacağız. Çiftalan yada sazlı bosna barajı olabilir. Ben gideceğimiz yeri buradan paylaşacağım. Buradan haberleşelim.
Bu arada fotoğraftaki yer neresi güzelmiş :D
Yeditepe Üni arka taraflarında bir yerde . saat kaçta gidilip gelinecek? Pazar akşam 5-6 da iş başı yapıyorum.
yer şamlar. biraz enduro biraz cross,her zevke göre yol mevcut..
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Arkadaşlar haftasonu bir yere gidemedim o yüzden buraya da birşey yazamadım. Önümüzdeki haftasonlarına inşallah.
Haftasonu çekmeköy nevzatdemir tesislerinin yanından ormana girmeyi düşünüyorum yanımda 1arkadasım daha olacak bize katılmak isteyen olursa keyifli bir gezi olacağını garanti edebilirim. Yada daha farklı bir güzargah önerisi olan varsa katıla biliriz. Bende Crf arkadasımda kuba var.
arkadaşlar maximum 800 tl ye kadar çinli bir cross arıyorum benimle iletişime geçebilirmisiniz.. 0507 426 13 51 Batuhan..
Buda cıtırdan bir foto olsun ;)
istanbul maltepedenim. henüz plaka çıkmadı inş bu cuma en geç önümüzdeki p.tesi çıkacak. ama arazıye gidilecekse gelebilrim yinede. mail vereyim eklemek isteyen buyursun memnun olurum. facebook adresim => www.facebook.com/yapicionur
mail adresim => onur3adam@gmail.com
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------
katılıyorum sana zenon. dağ taş dediğim zaten ufak tefek toprak arazi ve kumsal. ciddi bi off road yapmadım henüz ki ddaha teknik vs bilmiyorum cross'a daha çooook yeniyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:19 ----------
www.facebook.com/yapicionur
eklermisin kardeşim fırsat buldukça size katılmak isterim.
Saat 10 gibi düşünüyoruz. 506 228 08 58 bu numaradan bana ulaşa bilirsiniz. Sınırları zorlamayan tamamen keyif amaçlı birgezi olacak. Çok profosyenel birşey beklemeyin. Zati benim 3 cü araziye girişim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)