Ne oldu millet bizim krosscular kış uykusunamı yattı kimseden ses seda çıkmıyo.
Ne oldu millet bizim krosscular kış uykusunamı yattı kimseden ses seda çıkmıyo.
yarın hava gizel olursa çıkacağım araziye...özledim kaç haftadır gidemiyorum
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
ufak bir sorum olucak aslında yeride değil ama :D bu str den almayı düşünüyorum ama supermotoya çeviricem acaba şehir içinde bir problem olurmu hız ve tork acısından yoksa onu alma bu motoru al diyiceğiniz bir motor varmıdır km çin malı :D alıcam
Süper moto için str güzel şık ve gösterişli motor olur ama hız için tatminkar olacağını sanmıyorum.
ne gibi sonuçta 120 yapsa yeter dahasına zaten aerodinamik engel oluyor gidon çok sallama yapıyor zaten
jant ve lastik bulursan arka dişliyide küçültüp hızını arttırabilirsin.ayrıca şehir içinde ne gibi problem olacak anlamadım.ben bu haliyle kullanıyorum,bir sorunum yok...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
jant lastik var zaten elimde :D
bu gün birazcık gezdik ve ıslandık
http://www.motosiklet.net/forum/moto...asligi-59.html
Bugün yagmurdan korktukta araziye çıkamadık.
Korkularimiz boşa çıktı yagmur es geçti.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:35 ----------
120 km ye çıkması kroslarda orjinal hali ile 250 cc de biraz zor çok devir ister oda yakita biner ama öner in dedigi gibi
Dişliyi küçültürsün iş hallolur
Kış geliyor boyle bir organizasyon var mı?
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
fena deyil miş.
Sizden de bekliyoruz boyle gpruntuler :D
Birkaç tane de benden gelsin. 2 Aralık'ta bol çamurlu bir gün.
@dockerengin, çok iyimiş :D yüzümüz güldü :D ama hanim yada anne evde camurlu gelme diyor galiba ayaklar hep havada :D
Hanım değil de anne eve gidince ne bu hal demeden duramıyor :D O ayaklar laf işitmekten değil, araziden sonra 40 kilometrelik evin yolunu ıslak ıslak gitmekten korktuğum için havada :D
Onun cözümü ayaklara geciriyorsun cop poşetlerini altına kuru corap tamamdır :D en ucuz en pratik cozum :D
STR'yi bu yüzden çok seviyorum. Bizim gibi fakirin ekmeği
Respect Chinesee
#sürenadam
Ben botlarımla iyiyim abi Onun yerine bir dahakine yedek ayakkabı götüreceğim
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:41 ----------
Merhaba arkadaşlar,
Araziye birkaç kez çıktıktan sonra motora karter koruma yapmaya karar verdik. 2 mm'lik paslanmaz sacdan yaptık. Biraz ağır oldu ama gerçekten sağlam oldu. Yapmak isteyen birisi olursa fikir vermesi açısından paylaşmak istedim. Fotoğraflar biraz karanlık oldu kusura bakmayın. Teşekkürler
Çok başarılı Bence eline sağlık boyle birsey bana da lazım ama gt250 için :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)