Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
bu haftasonu bi hareket yokmu kimsede Kıralım su şeytanın bacagını.
geçen hafta arkadaşla Kartepe arazideydik. bu hafta daha yakın yerler düşünüyoruz, hep beraber olabilir
Nevzat Demir tesislerinden girebiliriz pazar günü. Güzel parkur.
Yanlız sabah serinliğinde mi gitsek ikindi gibi mi?
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
nevzat demir parkurundan artık sıkılmışsınızdır sabah paşaköy üzerinden girelim ögleden sonra nvzt dmr parkuruna döneriz
Akşama kadar cross mu yapcaz la
İki saat en fazla 3 saat cross yeter, daha fazlasını kaldıramıyoruz zaten en son nevzat demirden girip alemdağdan çıktığımızda yaklaşık 4-5 saat cross yapmıştık 15 gün kendimize gelemedik.
Öyle yangın yoluna girelim geze geze gidip gelelim zevkli olmuyor ki. Ormanın içine dalıp ciddi ağır cross yapıp yorulmadıktan sonra ne anladım cross motordan enduro alırdık
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
bence de orman içinden ağır enduro olmalı... sabah çıkarız, öğleden sonra katılmak isteyenler de ayrı grup olur birleşip devam ederiz molalarla
evet agır kros zevkli oluyor. ama iki saat kesmez motor paslandı
Son durum nedir? Sabah/ öğleden sonra?
Arkadaşlar Selamun Aleyküm. CBF 150 kullanıcısıyım ama ben Kawasaki KLX 250 almak istiyorum ne dersiniz? Yakıt durumu nasıl, parçası servisi kolay bulunur mu, uzun yol ve şehir içinde nasıl bir motor
önerileriniz bekliyorum.
benım cbf 1000 in yanına uygun dAGA tasa vurmalık motor alıcam. mondial ut 150 veya kanunı cheetar 125 dusunuyorum. iş görür mü birde aramızda kullanan var mı acaba ?
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
mondil ut ve cheetah bunların fiyatı ucuz ama problem yasattıklarini duydum bunlari elden çıkarmasida sorun
Geçen hafta çıkamadık bu hafta çıkıyoz mu crossa?
peki Küba str ler nasıldır?
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Bende bekleyişteyim, kesin ya enduro ya da cross tarzı motorsiklet alacağım, ama ilk önce bir sene bekleyip A2 ehliyetimi almam, sonra eğitim kursuna gitmem, artı full koruma ekipmanları almam gerekiyor.Ondan sonra kalan bütçemle 125-250cc arasında bir cross/enduro düşünüyorum, İnşallah, Allah kısmet ederse 1-1 buçuk sene sonra bende sizlerle süreceğim
[B][COLOR="#A52A2A"]Motorsiklet sürerken, beynin 5 saniye ilerde olmadığı yere ulaşmak imkansızdır.[/COLOR][/B]
bu haftasonu hava nasıl acaba kros a çikabilirmiyiz
Geçtiğimiz pazar Erhan la elmalı barajına doğru indik (buradan sormuştum gelen var mı diye ses çıkmadı)
Bir kaç gün yağmur yağması tozu toprağı indirmiş, tozsuz gezmek çok zevkliydi.
Kendimizi fazla zorlamayalım derken baraj kenarına indik.
Sular bayağı çekilmiş, burası normalde barajın ortaları.
Derken çekilen suyun azizliğine uğradık kenardan giderken çamura battık.
Latiğin dişleri tamamen balçık doldu.
Kazasız belasız gezdik geldik.
bu pazar devamini getirelim (eğer müsait iseniz)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)