biz toptan sıfır almayı düşünüyoruz ayrıca iskontolu.bu fırsatı kaçırma derim sat şu scooter'ı gel alalım
iştahımı açtın içim kıpır kıpır oldu yaww balığa'da gidemiyodum uzun zamandır çok iyi olur.her zaman beklerim
dostum yakıt olayını str 250 sayfasına bakarak kullanan arkadaşlardan öğrenebilirsin.ayrıca izmir'de str ci arkadaşlar çok var
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Sifir isine simdilik str etmek zorundayim
Kendim birsey yapmaya calisiyorum dakar 125 e rx 115 motoru taktim bi yurutursem alicam anahtarlarinizi. :p
Bu arada asyada kredi olayi varmi hic soran oldumu?
motor alım işleri ne durumda bir girişim yaptınızmı? yılan hikayesine benzemesin bu alım işi
çok uzarsa soğukluk girer işin içine.
asya motor yeni cross medeller getiriyormuş sitesinden inceledim 250cc su sogutmalı ama bana bi acayip geldi
görsel olarak pek tatminkar gözükmüyor
ama fiyatı 5,900 tl civarında taksit imkanıda var. su sogutmalı olarak fiyatı iyi gibi birde siz bakın.
Biraz aragazi verelim
www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/101627-ben-kendim-ve-hickimse.html#post2657872
Bende yakacık aydos tarafında oturuyorum.Aydos ormanına çıkıyorum haftasonları çoğunlukla.Haberleşelim birlikte vakit geçirmiş oluruz benim de aklımdaydı çünkü bir süredir şu işi birkaç kişi yapsak daha eğlenceli olur diye.Gerçi şöyle bir durum da var bende hem arazi hem asfalt kullanımlı supermoto lastiği olsada sonuç olarak supermoto.KTM 690 kullanıyorum sizin crosslar gibi kullanılamaz tabi ağırlığı, jant ve lastik v.b. ..Ama yine de ben sıkıntı yaşamıyorum ağır kullanıma girilmediği sürece birlikte yapabiliriz bu aktiviteyi.
---------- Post added at 10:48 ---------- Previous post was at 10:45 ----------
E hadi gel o zaman az kaldı zatenSenin ev ne taraftaydı acaba?
şu motorları alalım bizde yapıcaz hayırlısıyla bu arada motor seninmi?gruba ekleyelimmi senide?
[QUOTE=YILDIRIMBORA;2658047]Bende yakacık aydos tarafında oturuyorum.Aydos ormanına çıkıyorum haftasonları çoğunlukla.Haberleşelim birlikte vakit geçirmiş oluruz benim de aklımdaydı çünkü bir süredir şu işi birkaç kişi yapsak daha eğlenceli olur diye.Gerçi şöyle bir durum da var bende hem arazi hem asfalt kullanımlı supermoto lastiği olsada sonuç olarak supermoto.KTM 690 kullanıyorum sizin crosslar gibi kullanılamaz tabi ağırlığı, jant ve lastik v.b. ..Ama yine de ben sıkıntı yaşamıyorum ağır kullanıma girilmediği sürece birlikte yapabiliriz bu aktiviteyi.
dostum o zaman senide listemize ekliyorum.kısa bir süre için'de hayırlısıyla motorlara kavuşunca haberleşiriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:56 ----------
Güncelleme...
Cross u olupda gruba katılacakalar:
1.enduro ist
2.YILDIRIMBORA
3.
4.
5.
Yakın tarihde Cross alıp gruba katılacaklar:
1. Olcay Avşar (eyong)
2. Öner Bakır (ozrace)
3. Erhan (Skullhunter)
4.
5.
hadi yokmu arttıran
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Beyler gelişmeler sevindirici bu haftasonu kısada olsa bi gezi ve tanışma faslı yapsak iyi olur.
Yıdırımbora nezaman istersen geziye çıkabiliriz msn mi ekle (n.kirazli@hotmail.com) ben samandıra merkezdeyim.
motorun ön amortisörün biri yağ kaçırdı uygun bir kece yeni buldum yarın tamir ettiriyorum ve cross a devam.
Birazdan gidip 3 adet str 250 yi teslim alacağız erhan ile birlikte, ozrace öner in motorunuda alıp geleceğim oh ne güzel oturduğu yerden motor ayağına gelecek
Ruhsat plaka işlemleri hafta içi hallolur, önümüzdeki pazar bir cross toplaşması yapabiliriz.
Gelmeyi düşünen olursa planlasın şimdiden.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
eğer trafiğe fazla çıkmadan gidilebilecek yakın bir arazi var ise bence hafta sonu kısa bir gezi yapın derim, hem kendinizi hem motorları test etmiş olursunuz. tadının damağınızda kalacağına eminim gerçi şimdi toprak kuru, çok toz kalkıyor arkadan gelene sıkıntı oluyor ve arayı açmak gerekiyor. yağmur çamur başladığında daha çok keyif alacaksınız. bol çamurlu, eğlenceli geziler dilerim
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
bu listeye dandik hurda dökük bir cross bulduğumda bende dahil olacağım....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Yeni motorlarınız hayırlı olsun
Allah kazasız belasız kullanmak nasib etsin
Motorun 106 kg olması bence çok iyi cross dedigin hafif ve güclü olmalı.
artılarını eksilerini arazide görürüz artık.
bence bu çinliler kaliteyi yavaş yavaş yükseltiyor gibi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)