Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Motosiklet fuarına katılacak arkadaşlar varmı bi organizazyon yapsak fena olmaz .
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:26 ----------
http://www.motobike.com.tr/
Endurocular ne ediyrosunuz? fuara giden bunu gören yok mu?
Ben fuarda yakinen inceledim kendilerini hatta 2 gün üst üste gittim..Emsallerinin en ucuz motoru..Yalnız teknik verilerde biraz düşük..arazide ağır kalacağından yanayım..
En yakın örnek kawasaki klx ten vermek gerekirse klx 128 kilo crf 144 kilo..klx 22 bg crf kaç şu an hatırlayamadım..
Fakat crf nin görsellik falan çk güzeldi eksoz koruması parlak beyaz boya ile gıcır gıcır boyanmış çokta kaliteli görünüyo fakat ilk yatırmada elinize alabileceğiniz bi yerde..Bi eksi yanıda vites demirinin katlanır olmayışı oda arazide yatırma durumuna göre eğilme gösterebilir..Bunlar dışında amatörce başlamak için oldukça güzel motor..WR 250 15 bin lira klx 250 12 binlira iken bu motor bence sorgusuz sualsiz satılır..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
dişli kombinasyonu son sürat bilgileri yok sanırım uzun yol performansı nasil acaba cbr 250r motoru olmasından dolayı torku yükseltmek icin hızı düşürmüş olabilirler ( dişlilerle oynayarak ) buda max 120 yapmasını bunuda ortalama 100 km de 3-3,5 lt ile yapmasını saglayabilirse tadından yenmez her ortamda kullanılacak cok ideal bir motor yapar :D
Son stabil hızını ve yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan varmıdır?
Birkaç yerde 9.500'e bıraktıklarını duydum. Ama bir süre sonra yine zam yaparlarsa hiç şaşmam.
Crf 250L yi fuarda bizzat inceledim fiyatı çok hesaplı 23 hp güç idare eder ama 144 kg biraz agır gibi .
Amacı hafif arazi ve şehir içi kullanım içinn tasarlanmış görsellik güzeldi artıları ve eksileri zamazla ortaya çıkacaktır.
Her zaman sadece sürüş olmaz ;)
Bir organizasyon yapalım. Nevzat Ayaz tesislerinden girip ormana akalım bu pazar arkadaşlar. Hem motorada çamur göstermiş oluruz.
Organizasyon yapılırsa buraya yazın arkadaşlar. Ben avrupa yakasındayım katılma ihtimalim düşük ama yine de gelmeye çalışırım. Bu hafta işim çıkmazsa çiftalan tarafına gitmeyi düşünüyoruz kuzenlerle. Benim çiftalan kesinleşirse ben de buraya yazarım.
Arkadaşlar abiler selam,
Çoğunuzun motorda elcik koruma vardır. Bildiğiniz gibi ucuza aldığımız elcik korumaların gidona bağlantı kelepçeleri alüminyum olduğu için çok kolay kırılabiliyor.
Ben de bu kelepçelerle bayağı uğraştıktan sonra en son arkadaşıma çok miktarda yaptırdım. Burada aynı şekilde elcik koruma kullanan ve bu kelepçelerden isteyen arkadaşlara elimde olduğu kadar ücretsiz verebilirim. Fotoğraflar aşağıda. Kelepçeleri 3mm paslanmaz çelikten yaptık gayet sağlam oldu.
engin merhaba, fotoğraftaki elcik korumanın aynısını aldım tesadüfe bak. Ama henüz montaj yapamadım.
geçen bir deneyeyim dedim fakat benim motor yeni kasa, gidonu sarı olanlardan, elciği çıkarınca gidonun içindeki deliğin minicik olduğunu gördüm.
paketten çıkan ve gidonun içine girmesi gerektiğini düşündüğüm parça girmedi. bende kaldırdım kenara nasıl monte edicem bilmiyorum.
Kymco CK125 -> Kuba STR250 -> Kawasaki ER6N -> Suzuki DRZ 400SM -> Yamaha FZ6 Fazer -> RKS Titanic200 -> Honda CBF150 -> Kuba STR250 -> Ybr 125 Esd -> Hyosung GT250
bu elcik koruma hiç bir işe yaramıyor, kendine faydası yok. bende str yi aldığımda takmıştım fakat her düştüğümde yamuluyor söküp tekrar düzeltip takıyordum. bağlantı yeride kırılınca çöpe attım zaten yamulduğunda manetlere daha çok zarar veriyordu. progripin elcik korumasını almanızı tavsiye ederim, Benim KLR650 nin ağırlığını kaç kere çekti, banamısın demedi.
http://www.mxdepo.com/index.php?gost...&product_id=93
Selçuk, yanlış hatırlamıyorsam forumda birisi o dediğin aparatları takmadan direk civata ile monte etmişti elcik korumayı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)