motorumu büyültcem acaba honda mı ramzey mi ikisi arasında gidip geliorum
motorumu büyültcem acaba honda mı ramzey mi ikisi arasında gidip geliorum
hondanın tadına doyum olmaz ama. alacağın motor tahminime göre eski model olacak. parça sıkıntın mutttttlaaakaaaa olacak ve pahalı olacak. düşürmeye korkacaksın motoru. ama ramzey neredeyse ayağa düşmüş. birçok muadilleri var hemen hemen parçaları aynı. aynı olmasa bile kendi parçası bol ve ucuz. motorun fiyatıda ucuz. düşsün kırılsın bozulsun tedavisi kolay olur. yerinde olsam honda yerine ramzey alırdım.
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Ramzey e pazarlık yap al bence ))
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)
honda çakar
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Ramzey - Honda şaka gibi kıyaslama olmus arada 850 tl kadar fiyat farkı var ama senin icin sorun olmazsa kesinlikle honda al.
Honda hayat onda..
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
bence hiçde saçma değil alacağı honda kaç yaşında olacak bunu sordunuz mu. ve parçaları nerde var düşündünüzmü. üretimi devam ediyormu biliyormusunuz. kross motor mutlaka düşecek sert çarpacak yan yatacak vs. darbeye maruz kalacak. o an geldiğinde acı bit şekilde motorun elinidze kaldığını hissetmek hiç de güzel olmayacak. ben size yıllar önce yaptığım bmw ve ybr kıyaslamasını örnek vermek istiyorum ama çoook uzadı yazı sıkıntıdan yazıyorum zaten boşverin
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Ramzeyin üzerinde hakiki suziki motoru var ve 2006 model alacağın honda daha eski güç bakımından aralarında fark yok gibi ilerde düşüp kalkacağını hesap edersen ramzey al derim.Fiyat sağlamlık yakıt gayet uygun
ben uzun zamandır ramzey kullanıyorum, çok memnunum...honda'dan aşağı kalır yanı da yok bence.gayette hor kullanıyorum motoru... yakıtı da bence mükemmel...tamam honda da süper bi motor ama ramzey alırsan çok şey kaybaetmezsin, aklında soru işareti kalmasın ikisi hakkındada....bence akışına bırak ve temiz olanı tercih et...
2008 de ramzey aldım 3 sene o kadar sert bindim ne ön dişlisi ne fırladı ne yolda kaldım suziki motoru bu kolay kolay arıza açmaz zaten çok paramız olsa bizde biliyoruz japon almayı arkadaşlar.yeni başlayanlar veya bütcesi sınırlı olanlar için ramzey gayet uygun atıp tutanlara değil kullanıcılarına sörun 10 tanesinden en az 7si çok sağlam diycek saygılar
Tabii bir de motosiklet tamircilerine sormak lazım bu durumu. Siz de kullandınız sağlamı denk geldi. Etrafınızda 10 tane kullanan var mı ki sordunuz da 7 tanesinden çok sağlam cevabını aldınız? Yoksa siz de mi atıp tutuyorsunuz?
saka gibi bir karsilastirma kapatin su konuyu
Sıfır motor sıfır motordur;ARORA MOTOR : RAMZEY200GY'nin benzerini getiriyor.Ayrıca ASYA MOTORda:HONDA CRF230'n benzeri TEPEE 250 diye bir model getirmiş,fiyatıda uygun.KUBA'da 200'lük yeni bir model getirecekmiş.Fuarda bir bakıp karar vericez.
Kuba str 250
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)