honda xl 200 3.600 tl ...ramzey qm 200 gy 2.750 tl
Reklamlar
-
Ero arkadaşım atıp tutulacak birşey yok isterseniz size yüzlerce fotoğraf video gönderirim ve UŞAK SİVASLI ilçesindeyim çevremde en az 50 tane ramzey var ve hepsi gayet memnun.Tamircilerde müşteri gelip 3000tl param var ne alayım dediğinde sadece ramzey diyor galiba siz atıp tutuyorsunuz lütfen gerçek kullanıcıyım.SAYGILAR.
Reklamlar
-
http://www.motosiklet.net/forum/moto...n-noktasi.html
Atıp tutmaya gerek yok evet. Forumdaşlarınızın HAYKIRIŞLARI
-
ero arkadaşım orda geçen ramzeyin 150lilği benim savunduğum motor 200lüğü.Çok basit ramzey qm 200 gy nasıl diye google a yazalım forumlardaki kullanıcı yorumları gene yeter saygılar))))
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:05 ----------
http://imageshack.us/photo/my-images/826/aaaaaw.png/
-
Ha doğru başka markaların makineleri değil mi?
-
Galiba siz bu konuda biraz eksiniz ramzeyin 150liğini hiç görmedim doğal olarak savunamam.Ramzeyin 200lüğü suziki dr 200ün motor kısmı alınarak üretilen bir motordur.Doğal olarak makinenin ciğeri sağlamdır.Elden duyma laflarla bana kafa tutuyorsunuz ama üç senelik ramzey kullanıcısı olarak bu motor hakkında en ince ayrıntısına kadar herşeyi bilirim ve hava cıva yapmıyorum gerçekleri konuşuyorum küçük bütçeler için gayet başarılı ve sizi bu konuda resim ve videolara boğabilirim boşa insanlara yanlış bilgi vermeyelim saygılar
-
musagüner129'e sorduğum soruyu size de sorayım.
Kaç tane xl200 kullandınız? Ben canlı şahitlerden örnek veriyorum. Sıfır honda alıp üstüne böyle saçma sapan hatalarla boğuşan 1 kişi ne gördüm ne duydum. Bu kadar da fanatik olmayın.
-
Fanatik olmuyorum yapılan kıyaslamada eski model xl yerine ona göre daha yeni ucuz ve parçası bulunan kendiminde bilgisi olduğu bir motoru savunuyorum.Gördüğüm xl ramzeyden sadece 1.5 hp daha güçlü ve tahminimce parça sıkıntısı olacak bir motor saygılar.
-
Ramzeyi harley yaptınız ha....
Bir de honda ile kıyaslamanız çok komik...
Yapmayın..
Kötünün iyisi diyerek
Gücümüz buna yetiyor diyerek
kendinizi avutmayın...
Başkalarını yanıltmayın....
Honda hondadır, ramzey ramzey.....
Mal ortada.. Herkes neyin ne olduğunu biliyor....
Kimsenin kanına girmeyee, kimsenin ahını almaya gerek yok....
Zaten tartışılacak bişey de yok ))
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Şahsen ben örenciyim ve japon alamam ne alaka kendimi avutmakla param olsa bende biliyorum marka almayı xl i kötülemiyorum burdada, bende diyorum mal ortada gördüğüm kadarıyla sizinde motorunuz suzuki sanırım saygılar
-
Valla japon da alırsın kardeşim parça da bulursun bakımını da kendin yaparsın gerekirse. Atla deve değil. Motosiklete binen adamın eli alet tutacak. Otomobil değil bu yolda kalınca çekici çağır götür bir yerlerde hemen yaptır. Xl in parçası pek ala bulunur. Bulunamayan bir parça göster alayım sana hemen.
-
gokogokhan1 adlı üyeden alıntı
Şahsen ben örenciyim ve japon alamam ne alaka kendimi avutmakla param olsa bende biliyorum marka almayı xl i kötülemiyorum burdada, bende diyorum mal ortada gördüğüm kadarıyla sizinde motorunuz suzuki sanırım saygılar
XL in parçaya ihtiyacı olacağını neye göre hesap ediyorsun?...
Güzel bakarsan iyi bir biniciysen yedek parçaya ihtiyacın olmaz...
Sadece bakılmarını yaparsın..O da ramzeyle aynı para....
Sadece 1 laf var... Onu kafanızdan çıkarmayın...
Ucuz mal alcak kadar ZENGİN değilim......
Hep ucuz etin yahnisi pahalı olmuştur....
Yanlış anlama... Ramzey i kötülemiyorum... Ama karşılaştırmada bence haksızlık yapılmış...
Hem öğrenciyim diyorsun hem de çinliye biniyorsun....
Allah sana kolaylık versin... Tekerin daima düz bassın....
-
-
Çin min ama benim başım hiç ağrımadı gerçekten ve parça sıkıntısını bu motora arazide binip illa motoru yıkıp biyerlerini kıracağımdan düşünerek hesaplıyorum.Anladığım kadarıyla içinizde bu motoru kullanan yok ya bütçeniz yüksek yada bilginiz olmadığı için honda marka olduğu için o yöndesiniz.Benmi anlatamıyorum ben honda kötü demedim ama ramzey sonuna kadar iş görür dedim
-
gokogokhan1 adlı üyeden alıntı
Çin min ama benim başım hiç ağrımadı gerçekten ve parça sıkıntısını bu motora arazide binip illa motoru yıkıp biyerlerini kıracağımdan düşünerek hesaplıyorum.Anladığım kadarıyla içinizde bu motoru kullanan yok ya bütçeniz yüksek yada bilginiz olmadığı için honda marka olduğu için o yöndesiniz.Benmi anlatamıyorum ben honda kötü demedim ama ramzey sonuna kadar iş görür dedim
Hayır kulandık... Ne olduğunu da biliyoruz.... Zaten amacımız bildiğimiz paylaşmak...
Sen memnun olursun o ayrı..
Ama yüzde ile genele vurursan genelde çinli aleyhine sonuçlanır...
Öğrenci işi ya da kısıtlı gelirlilrin tercihi çinliler...
Ama arada 600-800 lira fark için de çinli diyemiyeceğim zaten demem de....
Benim için can önemli..
Parça ucuzmuş yok çok kolay bulunuyormuş bunlar tercihim olamaz...
Seyir halinde frene bastığında arka jantı patlayan arkadaşlar biliyorum...
Yapmayın etmeyin...
Varsa imkanınız 600-800 fark çok uçuk bir para değil...
Önce can...
-
bu motorun arka fren sistemi kampana o arkadaşta ne güç varmış o kadar şiddetli basmış balatalar ayrılınca göbek patlamış çin olayını kaldıralım.kampana sisteminde balataların ayrılma oranı bellidir ve ne yaparsanız belli bir seviyeyi asla geçmez az çok elimiz anahtar tutuyor.ve böyle bir şeyin olması için balataların çok eskimiş olup kırılması gerekir kullanıcı hatası derim ben.Ve bende kullandım gayet bakımları zamanında yaptım havadan yazmıyorum yani kullanıcıyım.konu neden bu kadar uzadı sana göre xldir bana göre ramzey herkez birbirinin düşüncesine saygılı olsun lütfen ha hala inanmadım diyorsanız verin e-mail inizi göndereyim kendi fotoğraflarımı
-
O zaman siz durun cevap yazmayın?
-
Bildiğim konuda konuşurum tabikide sizde yazmayın kapansın konu
-
bu ramzey diğer muadillerine göre neden pahalı anlamış değilim???
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
honda ramzeyle karşılaştırılacak kadar kalitesizleştimi ya
-
Kullanıcıları ve motosiklet ustaları "remzi" için diğer çançinçonlardan daha iyi deselerde, honda kalitesi tartışılmaz tabii ki.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)