Arkadaşlar ben daha yeni üye oldum ve size bir danışıyim dedim.Şuan 10 bin tl param var ama nasıl bir enduro alacağıma karar veremedim.
Aklımda şuan 2011 model ybr 250 var ve başka bir motor düşüncem yok o yüzden yardımınıza ihtiyacım var.
Arkadaşlar ben daha yeni üye oldum ve size bir danışıyim dedim.Şuan 10 bin tl param var ama nasıl bir enduro alacağıma karar veremedim.
Aklımda şuan 2011 model ybr 250 var ve başka bir motor düşüncem yok o yüzden yardımınıza ihtiyacım var.
al bi transalp bak keyfine , biraz fazla yakar ama hakkını verir .
Fikirlere Kurşun İşlemez .
Alper bunun çelik jantlısı varmıdır kardeş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:22 ----------
Alper hem fiyatına baktım yuvarlak hesap 20 bin diyor olmaz bana az yakan 10 bin tl civarı bişey gerekiyo
F650GS yada Aprilla Pegaso bakmalısın. O fiyata 250 lik makine dışında farklı makinelere bakabilirsin. XT660 , MT03 bunlara bakabilirsin. Ancak neden enduro ? Amaç genelde uzun yol arada sırada toprak yol ise enduro biçilmiş kaftan.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
enduro yada touring gibi bir motor istiyorum ama aklım da bişey yok yani
Herkes kendi atını önerir :D Yamaha süper ténéré 750 al biraz yaşlıdır ama şimdiki rakiplerine toz yutturur :D
v-storm dl 650 olabilir. yada bmw gs 650
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Sen bence tarzına bir karar ver ybr ve enduro apayrı şeyler.Keşke tecrüben hakkındada bilgi verseydin çünkü endurolar yüksek makineler tabi f650 gibi yerden bitme almıcaksan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)