Yamaha DT 50 - babamın yeni dağ keçisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Eski motosikletlerde keşfedemediğim bir asillik buluyorum nedense
Taş gibi motosiklet güle güle bin babanla
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
metci adlı üyeden alıntı
Eski motosikletlerde keşfedemediğim bir asillik buluyorum nedense
Taş gibi motosiklet güle güle bin babanla
Eyvallah eskiler canavar gibi oluyor DT50 yolda değilde arazide zevkli bir motor ayrıca ne kadar gaz versende üstünden seni atmıyor ama yokuştada kalmıyor tırmanırken.
Derbi Gpr 125 -> Sym Joymax -> Honda Forza 300 ABS -> Yamaha X-Max 400 ABS
-
daparadoks adlı üyeden alıntı
Eyvallah eskiler canavar gibi oluyor
DT50 yolda değilde arazide zevkli bir motor ayrıca ne kadar gaz versende üstünden seni atmıyor ama yokuştada kalmıyor tırmanırken.
Derbi'den sonra biraz böyle hissetmen çok doğal
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
DT 50 çocuk motoru diye biliyorum. DT 125 olmasın sizin motor ?
-
kurubuz adlı üyeden alıntı
DT 50 çocuk motoru diye biliyorum. DT 125 olmasın sizin motor ?
DT50 çocuk motoruda var normal boyutta da varmış baksana bende şaşırdım görünce bike pics'de yeni modellerini de görebilirsiniz. Herşeyiyle orjinal DT50dir kendisi.
Derbi Gpr 125 -> Sym Joymax -> Honda Forza 300 ABS -> Yamaha X-Max 400 ABS
-
-
Arkadaşın gpr 125 1000cclik motor gibi durmuş
-
yok arkadaş sen yoldan çıkmışsın
-
-
-
2 zamanlı candır
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
16 Haziran 2011, 03:23
125 liği vardı bende herseyi süperde sadece ekzoz sesi çok kötü aynı sütçü motoru gibi çıkıyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)