arkadaşlar motorsiklet sürüş dersi istiyorum yardımcı olabilecekler varmı=?honde sürüş eğitim günleri bana uymuyor sebebi hafta içi olması...ders verecek arkadaşlar varsa memnun olurum...motorum africa twin..tel no 0532 400 65 20
arkadaşlar motorsiklet sürüş dersi istiyorum yardımcı olabilecekler varmı=?honde sürüş eğitim günleri bana uymuyor sebebi hafta içi olması...ders verecek arkadaşlar varsa memnun olurum...motorum africa twin..tel no 0532 400 65 20
İstanbul Esenlerde yılmaz bey var.
Kendisi bu işi yapıyor.
0532,574,05,77
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Surus dersinden kastiniz nedir. Kademeli ileri teknik mi yoksa hic tecrube yok ve temel egitim gibimi. Eger bu isi tam tessekullu ogrenmek istiyorum diyor iseniz bu hafta sonu sanirim CSB nin izmit korfezinde egitimi olacak. Ona katilabilirsiniz.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
bende ilk etapda temel sürüş dersi aldım eralp terem hocadan çok memnun kaldım ileri sürüş eğitimide verdiğini duydum.
eğer isterseniz numarası 0532 237 19 60
kazasız sürüşler.
Tekeriniz Taş Kaskınız Asfalt Görmesin Dostlar.
Bu eğitim programı (CSB, California Superbike School) neden bu kadar ucuz (!) bilen varmı ?
Biraz daha normal fiyatlarda olsada bir çok kişi bu eğitimlere katılsa olmaz mı?
Sadece yüksek gelir seviyesine sahip kişilere hitap ediyor.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
10 gün gitceğine , motor al kendin öğren
eğitim olaylarının hepsi yalan.Zengin gs cilere takmak için hepsi .Öyle eğitimlere katılan bi arkadaş var yokuş aşağı vites küçültüp arka tekeri kaydırıp düşüyo.Motorun üstünde çok zaman geçirirsen arada internetten tekniklere bakarsan canavar gibi kullanırsın.
BMW Rider Academy'ye baktınız mı hiç?
Kendi kendine öğrenmek konusunda o kadar da kesin konulmamak lazım, kendi kendine öğrendikten sonra bir eğitime dahil olunca ne kadar farklı ve ne kadar daha kolay olduğu konusu daha iyi anlaşılıyor...
Ayrıca ehliyet kurslarımıza, genellikle hiçbir şey öğrenmezken yüzlerce lirayı döküyoruz; bir kağıt parçasından ziyade, hayatımızı kurtarma şansı sunacak eğitim ücretleri niye bir yükmüş gibi geliyor, anlamıyorum...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
@olcan138
sevgili moderatorumuz hepimiz mutlaka en iyi yerlerden eğitim alarak ileri sürüş tekniklerini ögrenmek isteriz gelin görün ki bu ülkede en ufak bir hobinin bile maliyeti hayli yüksek(bununla birlikte insanların hobilerine yada hayallerine ayırabilecegi para çok ama çok kısıtlı), millet sürücü kursuna motor öğrenmek için değil o saçma sapan ehliyeti almaya gidiyor zaten ...
yani ben o 1035 euro + kdv ye full set dizerim üstüme, sonra düşmez kalkmaz bir Allah der yola çıkarım
Orası öyle, istesem de diyemiyorum zaten; sakın profesyonel eğitim almadan motosiklet tepesine çıkmayın diye; gerçi istesem kısmı da yalan o kadar da değil ama faydası hakikaten azımsanmayacak kadar var...
Demek istediğim, "kendi kendime öğrenirim"e indirgememek lazım olayı, herkesin kendi kararı, fikridir ama bu eğitimler gerçekten umduğumuzdan fazlasını öğretiyorlar ve bütçeye uygun bir tanesine, veya bir şekilde bir bütçe ayırarak bir tanesine katılmak gerçekten faydalı olacaktır...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)